Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok valaki használ tasker progit? Van ertelme, illetve elonye? Valaszokat elore is koszonom
-
zolka95
őstag
válasz bubu1993 #29143 üzenetére
Nem is értem, hogy valakinél rossz, másnál jó
Mi a francnak volt a preview ha olyen súlyos hibát hagytak benne? Nyár óta elérhető volt -.-
Aztán megjelenés elôtt kiadnak egy majdnem véglegeset, amit szerintem kicsit hamarabb kellett volna. Ok, a wifi hibát javították, de hogy pont az a baj most vele, hogy jobban merül, mint 4.4-en, pedig ennek a verziónak az akkuidőt kéne javítania szerintembez nagyon gázJa és elvileg a 4.4-nek már elég 500MB RAM erre most az új verzióban ezzel vannak gondok. Ne aggódj 6.0-ba megint javulni fog valami téren, de a akkuidő ugyanolyan szar lesz
Lehet újra elég lesz neki kevesebb memória lolOlyan ez mint vmi marketing
Most a memóriakezelést javítjuk, a következőben az akksit, de az nem baj ha abba sz@r lesz a memóriakezelés, úgy is elfelejtik, hogy az előzőben az volt, hagy örüljenek a jobb akkuidőnek[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
tariattila
veterán
Tudja Valaki, hogy hogyan lehet lelőni az ota notification-t ?
van root-om... a korábban 'darkbyte' által linkelt app nem hozza a googleupdate részt...
nem igaz, hogy nem lehet 'nem'-et mondani a szopókára
-
Sajtqukac
tag
válasz zsirfecske #29149 üzenetére
Én probaltam egy Focusrite 6i6-al, Emu 0404-el és egy RME Babyface-el. Egy mukk sem jött ki belőle pedig külső tápról ment. Viszont egy 3000Ft-os sima USB hangkártyával azonnal sikerült hangot ki vinni, sőt még a mikrofon bemenet is működött USB-n.
-
Picco
addikt
válasz tariattila #29153 üzenetére
Tartod rajta az ujjad, app info(google services) notification, ebben a masodpercben nyomtam ra, eltunt
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
metal01
őstag
válasz kárátékutyá #29157 üzenetére
Igen. A Flash stock-al. Ki is tudod választani a listából a 4.4.4-es image-et. Le is tölti neked és fel is teszi. Viszont ez mindent wipe-ol!
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
válasz kárátékutyá #29159 üzenetére
A root-ot egy gombnyomással vissza tudod állítani. Valamint recovery-t is feltesz neked a NRT ha akarod. Bootloader-t nyit-zár szintén egy gombnyomásra.
Az image letöltése a szerver terheltségétől függ. 5-10 perc. Az install kb. 5 perc.
Választhatod a Device on/Normal-t is. Csak akkor ne bootloader módban kezd el csinálni.
-
Sajtqukac
tag
válasz zsirfecske #29155 üzenetére
Fogalmam sincs. Szerintem attól hogy a hangkártya mennyire szereti ezt. Pl amiket fel soroltam azok közül mindegyik csak a saját driverével megy, a generic drivereket nem szeretik, ellentétben a pár ezer forintossal. Tehát én arra tippelnék hogy ez inkább függ a hangkártyától mint attól hogy milyen ROM vagy kernel van a telefonon.
-
Scooter74
őstag
válasz kárátékutyá #29159 üzenetére
Nem kell kínlódni az NRT-vel!
Flash-all.bat paranccsal flasheld fel a rendszert!
A Root a következő:
Recoveryt, 2.19-s SU-t, egy kernelt letöltesz a gépre.
Telefonra felmásolod a kernelt és az SU-t
Telefon kikapcs majd bootloaderbe teszed
Flasheled a recoveryt, majd recoveryből flasheled a kernelt és az SU-t.
És kész is a root.UI.:
Én anno Nexus 4-l használtam az NRT-t, de rá jöttem, hogy ez így nem jó mert egyszer kaptam egy bootlopot és az NRT sem tudott mit kezdeni a telefonnal, és akkor cmd-ben kellet egyenként csinálnom mindent.
Azóta csak így csinálom a dolgokat.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
beloadjoker
őstag
QuickPic!!
Legjobb amit valaha próbáltam legalábbis sebességre! És akksi kímélő üzemmódban is simán megy!Többszörösen is megelőztek sry
Egyébként ki milyen alkalmazásokat ismer amik simán mennek akksi kímélő üzemmódban is? Én eddig ezt a QuickPicet és az MX playert találtam
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Reggel jól megviccelt a telefon amiben némiképp részem is volt. Ébresztés megszólal, nagy kómában keresem a kikapcsolást, de nem az a kép fogad aminek kellene. Gyorsan nyomogatok mindent, hogy kussoljon el, ne verje fel az egész családot csak pont az nem jutott eszembe, hogy az órára bökjek és ott az ébresztőknél próbálkozzak. Zavaromban úgy gondoltam kikapcsolom ami működött is de amint visszakapcsoltam folytatta ott ahol abbahagyta, de most megjelent a választó képernyő ahol ki tudtam kapcsolni. Ma az egész délelőttöm ilyen kaotikus.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
DarkByte
addikt
válasz tariattila #29153 üzenetére
Tuti nem megy ezzel? [link]
Biztos hogy én is így tiltottam le valahogy. Nem vagyok benne biztos hogy a System Tuner-t használtam hozzá, de ilyesmi volt.[ Szerkesztve ]
-
lillip
csendes tag
Sziasztok!
Habár már elküldtem szervizbe a telefont mert nem bírtam tovább..
De ilyen jellegű problémám volt: egyik napról a másikra "meghalt" a wifi (és mint később kiderült ezzel együtt a Bluetooth is). Ez úgy derült ki, hogy a rendszer simán letiltotta a Wifi bekapcsolást (~ nem lehetett áthúzni a csúszkát). Bluetooth-nál nem volt ilyen design gond, ott áthúzhattad, de amint beléptél a menüjébe már vissza is rakta.
Visszatérve a Wifire, a telefon MAC címet sem kapott, és *#*#4636#*#* résznél is Wifi: uninitialized.
Csináltam teljes stock visszaállítást (habár nem volt semmi trükközés a telefonnal, gyári volt végig rajta, még root sem), de ez sem segített. Próbáltam még régebbi stock-ra visszarakni de ez sem segített. Végül elfogadtam, hogy ez egy elég komoly HW hiba lesz így ment is a szervizbe. Előtte sok guglizás után, rengetegen írtak hasonló problémáról a google fórumon. Valakinek 3 napos készülék után ez a jelenség jött el, valaki már 5-6 cserén van túl és folyton ez jön elő.Van erre ötlet, hogyha visszakapom mi az amit NE csináljak, hogy elkerüljem ezt? Feltéve ha találkozott valaki hasonlóval. (Lehet a 4.4.4 volt a gond? de valószínű mindenki ráfrissített arra..)
Köszi!
u.i: a készülék egyszer sem volt leejtve
[ Szerkesztve ]
-
Szelley
senior tag
Kicsit úgy érzem vannak még hiányosságok ebben a nagy újítgatásban... Pl. ha modositani akarom a tartózkodási hely funkcióját, akkor már hosszú klikkel nem lép be a beállításába, hanem csak ki-bekapcsolására van lehetőség. Nem túl kényelmes a kétszeri roló lehúzás után még a beállításokba belépni, majd ott megkeresve mégegyszer belépni a tartózkodási helyhez. :/ vélemény?
-
-
CB
senior tag
válasz tariattila #29171 üzenetére
Taposd ki a módját, mert ma én is visszarakom a 4.4.4-et. Nem tetszik az 5.0
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
torrente91
tag
Sziasztok !
Két napja van fennt 5.0, ma egy olyat tapasztalok, hogy 12%-ot merült 45 perc alatt, úgy, hogy szinte nem csinaltam semmit csak telefonáltam negyed órát meg 10 perc internet. OTA- n frissítettem, utána nyomtam egy FR-t. Letiltottam csomó gyári alkalmazást nincs auto sync csak auto fényerő. Esetleg egy wipe cache recobol változtatna valamin ? -
nagyúr
5.0-an tenyleg mukodik kikapcsolt kepernyovel az "ok google" hotword?
Allitolag ezzel be lehet kapcsolni:
Head into your system settings, tap "Language & input" and then "Voice input," then tap the gear icon next to "Enhanced Google services" and look for a line labeled "'Ok Google' Detection."
-
Dzsuri89
őstag
válasz torrente91 #29174 üzenetére
Nem vagy egyedül aksi téren. 1 hete van fent a telefonomon az 5.0, de abból egy nap volt kiemelkedően jó aksi idő.
Este levettem töltőről, erre 8,5 óra múlva reggel nézem, hogy 88%, pedig csak wifi volt.
4.4.4 alatt nagyon max 4%-ot merült. Teszem hozzá, hogy fél nappal előtte volt újraindítva a készülék.Jó lenne valami javítás, mert botrány.
-
Sajtqukac
tag
Engem ez a Lollipop kezd kiborítani... Kb mintha egy régi iPhonet használnék, annyi a multitask része. Folyamatosan újra tölti a Google Launchert, a Messengert, minden alkalmazásváltásnál másodperceket kell várni, és a nemrég megnyitott alkalmazások lapjai is nagyon lassan tölt be. Mintha a 2Gb RAM helyett csak fél lenne. Más is tapasztalta ezt? Kicsit olyan ez mint anno a 4.0 aminek a kiadása után elég hamar jött a 4.1... Csak akkor ugye nem volt developer preview.
-
gilfoyle
őstag
Pár napja ismét Nexus 5-öm van. Tegnapelőtt este megjött az OTA, de mivel úgyis reset lett volna, tegnap reggel fastboottal felraktam az imaget.
Alapvetően nekem tetszik az 5-ös. Nincs különösebb bajom az üzemidővel sem, pár feltöltés és be fog állni.
Van egypár szokatlan dolog, aminek a megszokásához idő kell, ilyen pl a némítás funkció hangerőgombokra való átrakása. Mondjuk ezt ma majdnem megszívtam, mert kikapcsoltam az értesítéseket és így nem is ébresztett, illetve ébresztett, csak hang nem volt... Hát ezentúl majd prioritásos módra állítom, ott már jó.
Tetszenek az értesítések, tetszik a dupla lehúzható értesítési sáv, bejön a design is, a fehér billentyűzet, talán a fehér hátterű alkalmazáslista ami nem jön be.
Jobb lett a BT is, az autós kihangosítóval automatikusan csatlakozik, míg a 4.4.4-et minden egyes alkalommal kézzel kellett csatlakoztatni.
A rendszer gyorsaságára sincs panasz, minden pöccre jön be.
Az is tetszik, h összevonták a gmailt a régi e-maillel, az már nem annyira, hogy nem jön minden egyes exchange fiókos levelemről értesítés, csak az elsőről, így simán összejön pár email egy értesítéssel.
Tényleg igazak a vélemények, hogy ez talán a legnagyobb lépés az android fejlesztésében. Szerintem összességében teljesen rendben van.
Egy kis rosszmájúság: kár hogy az iOS 8 előbb jött ki, mert így kis koppintásszag is van a dolgban. Még akkor is, ha ez a trend... -
zolka95
őstag
Tetszik a billentyűzet. Eddig mindig swiftkey-t használtam, de most szerintem maradok ennél. A szóköz lehetne kicsit nagyobb.
Egy valamit viszont marhára nem értek. Magyarra van állítva a billentyűzet, de ékezetes betűnél felajánl hat fajta betűt. De ez szinte minden billentyűzetnél így van. Ennyire hülyék a fordítok vagy mi a francnak van ezekre szükség?
Most komolyan, ti használjátok ezeket?
Œøōõôò
Ez mind az 'O' betűnél van. Hosszú O betűből kétfajta ékezetes van. Már évek óta zavar ez a dolog és nem értem minek vannak benne. Vagy rosszul tudom az ábécét?[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zsirfecske
addikt
válasz gilfoyle #29179 üzenetére
az ios8 szeptember 17-én jött, a lollipop november 3-án. előbbit június 2-án jelentették be, utóbbit meg 25-én. lollipopból azonnal volt preview amit bárki tesztelhetett, ios-en azért nem volt ennyire nyitott a dolog. ezek a tények, amik inkább azt mutatják hogy ipari kémkedés nélkül elivleg sok nyúlás egyik irányban sem lehetett (2 hét volt a bejelentésbeni diffi), vagy ha igen az pont a public L preview miatt a másik oldalról...
mondjuk elég megnézni mennyit fejlődött az ios notifikációs rendszere az android hatására, és akkor már lehet sejteni hogy újabban hogy megy. persze a csillámf*szlámázós rajzos ui meg ios nyomán kezd általános lenni.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
Hátha valaki találkozott már ezzel a hibával, és van rá megoldása. 5.0. + root mennék vissza 4.4.4 stock-ra.
NRT és mauál flashelése is leáll egy idő után, a dos ablakban ezeket írja ki:
archive does not contain 'boot.sig'
archive does not contain 'recovery.sig'
failed to allocate 738714620 bytes
error: update package missing system.ingValakinek van ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
gabipaci
őstag
Sracok, anno en orultem, hogy sikerult rootolni a telcsit, vissza kereshetitek itt, mekkora "profi" vagyok...
Team Win recovery van a telcsin, en hogyan tudok nyalokara frissiteni?
Step by step legyszives.Nagyon koszonom.
Logitech hardware tester
-
Szabo_0
csendes tag
L-re a twrp hogy húzható fel?
Lenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
-
Pyka87
csendes tag
-
mukisrác
aktív tag
válasz #13908480 #29151 üzenetére
Én használom, főleg a helyhez kötött beállításokat.
Pl hazaérek, automatikus bekapcsolja a wifi-t, 3g-t ki, leveszi a fényerőt, csengő hangon állít és halkabbra teszi, kikapcsolja a pattern lock - ot,
Ha útközben vagyok, akkor meg mindezt visszaállítja, wifi le, 3g be, hangerő max, fényerő aut., pattern lock be,
Stb[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
toscana
csendes tag
válasz kárátékutyá #29185 üzenetére
Természetesen Fastboot módban,ahogy a leírás is mondja.
OnePlus 5 A5000 5.0.1
-
törölt tag
Először is köszönöm a választ , másodszor még lenne egy két kérdésem ha nem gond, sokat fogyaszt a tasker? Más egyéb dolgokra is be lehet tanítani, mondanál még nekem példákat kérlek, hogy mire használod? Az ára nem is olyan vészes, hogy ha meg mondasz példákat és úgy ítélem meg, hogy kihasználnám beruházok rá lehet! Válaszodat előre is köszönöm!
-
slice14
veterán
válasz kárátékutyá #29185 üzenetére
PM küldve.
#29195 skrillex13: Én a hang kapcsolgatáson kívül (wifi connect, wifi near), bt- kikapcsolásra használom. Pl bt zenét halgatok headsettel, és ha szétkapcsol, akkor 2 p múlva ha nem csatlakozik vissza, akkor kikapcsolja.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gilfoyle
őstag
válasz Pyka87 #29186 üzenetére
Ment PÜ tőlem is.
Végülis mehet ide is:
Kicsomagolni minden zip-et, hogy az imege fájlok meglegyenek.Ha az adb devices látja a telót, és a telón is engedélyeztük a számítógépet, mint megbízható eszközt, akkor
adb reboot bootloader # újraindítja a telót bootloader módban
fastboot oem unlock #nyitja a bootloadert, mindent töröl
fastboot flash bootloader [bootloader file].img
fastboot flash radio [raidio file].img
fastboot flash system system.img
fastboot flash userdata userdata.img
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash cache cache.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot oem lock # zárja a bootloadert - én mindig visszazárom.Újraindul és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz kárátékutyá #29198 üzenetére
Van Team Viewer a gépeden?
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest