Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
udv mindenkinek, uj nexus 5 tulaj, nex 4-rol jottem, root in progress.
240 angol pesoert vesztegetik a 16Gb-st a Carphone-ba, mai naptol, hatha valakit erdekel.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz Gedeon31 #8910 üzenetére
2 ev carphone, legnagyobb retailer uk-ben.
kerdes, az normalis h rezeg a kamera fokusza amikor a haptic feedback visszajelez? (kis visszaigazolo rezzenesek), eleg hangos is[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
Amikor gepelek minden egyes betu leutesevel zorren egyet, ha eleg nagy a csond es kozel allnal a telohoz ugy hallatszana mintha R2D2 meghibasodott volna...
Tankraid: hasznald a novat, legjobb. Apex is elegge adja, evekig hasznaltam
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
kene egy kis segitseg a jelenlevo guruktol.
csereltetnem kell gariba a nex5-ot(28 nap cseregarit kaptam ra), rohadt hangosan zorog a kamera autofocusa minden egyes rezgo visszajelzes eseten. Mivel tudnam a legegyszerubben lementeni minden cuccom/beallitasom es atvinni az ujra? legszivesebben egy nandroid backupot csinalnek, de nem hinnem h orulne neki a telo...
4.4 stock, root, unlocked.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
Kicsereltettem a nexust, az uj gyakorlatilag hangtalan haptic feedback-nel. Anglia, carphone cserelte szo nelkul.
-
Picco
addikt
válasz Algotis #9456 üzenetére
kamera autofocus rezgett be, mint amikor kocogtatod, csak eppen minden egyes erintesnel amikor a haptic feedback be volt kapcsolva. topictars probalt meggyozni h ez normalis, hat nem.
-
Picco
addikt
mind a 2 2014es gyartasu volt. 16os fekete. Az uj majdnem hangtalan, csak enyhe berrenes jon a vibramotortol.
(#9464) horvathkrisz az enyem marha hangos volt, mintha izombol pockolgetned a kamera koruli reszt minden egyes erintesnel.
-
Picco
addikt
válasz horvathkrisz #9494 üzenetére
ez igen hallhato volt, elso erintesre tudtam h kamera optika zorog. a mostani is csinalja amugy, ma vettem eszre, de csak egy specko szogben tartva, az meg pont nem erdekel
-
Picco
addikt
válasz zsirfecske #10424 üzenetére
nekem mastercardom van, mindig hagyom h ok valtsak paypal helyett, paypal rablo banda ha penzvaltasrol van szo...
-
Picco
addikt
fogpiszkaloval megprobalnam kipucolni, lehet kronikus zsebszosz.
kihangositas megy, ergo hangszoro megy tehat szoftveres hiba.
hangeronel nem lehet h le van veve a media volume?**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz zsirfecske #11640 üzenetére
(#11640) zsirfecske http://www.engadget.com/2014/04/02/xiaomi-pressy-clone/
-
Picco
addikt
válasz Scooter74 #12549 üzenetére
Amiota 4Grol tolom a netet, azota vettem eszre h neha 10 masodperces szunetek vannak, elvileg azt javitja. Mindezt semmi nem jelzi, latszolag nem vesziti el a tererot amugy...
-
Picco
addikt
btw szakik, visszamennek ARTra, de hianyozna a felmagas navigation bar, ez megoldhato stock-on, root segitsegevel?
-
Picco
addikt
válasz Sztbeni #12724 üzenetére
en egy programrol tudok ami nem megy ART-on, a 3 betus navi, mas nepszeru progik tudtommal mind hibatlanok.
Tobbiek: tud valaki stock rom ala valami megoldast hogy lecsokkenthessem a navigation bar meretet mondjuk 60% korulire? gravity box nem megoldas, ART-ra vagyom, nem sokkal lassabb a telo davlikon, de nem hasznalom ki a gravity box nyujtotta funkciokat, egyedul navi sav meretet es a notifikaciok kinyitasa ami fontos nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Emilchen #12864 üzenetére
Ne haragudj meg a kerdesert, de ha nyarra tervezed a vasarlast akkor miert nezelodsz mar most? Addig meg nagyon sok viz lefolyik a dunan. A masik h en inkabb a g2-t nezegetnem a helyedbe ha "laikus" vagy es root szoba se johet, de ez egyeni velemeny.
Latom megeloztek a kekpolos szoke szepfiuk
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
kozben talaltam xda-n megoldast, lenyeg h xposed alol tolni egy uninstallt eloszor, mert ha nem hatrahagy dolgokat es szopec lesz.
ART lehet h csak nekem de egybol erezheto jelentos gyorsulast eredmenyezett. foleg task valtas, kijelzo ki es bekapcsolasnal.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz nsz199518 #12946 üzenetére
Pont most irtam lenyeg h visszateszed xposed-et es az xposeden belul uninstallt neki.
-
Picco
addikt
válasz trance89 #12972 üzenetére
samsung sajat os-t fejleszt, ergo megvan ra az esely h google veszit valamennyit a reszesedesebol, alma meg elegge beutott a kinaiaknal. kinaiak eljutottak oda h olcson es jo telot csinalnak hulladek szoftal, tehat ha google versenyt akar generalni, akkor ez teljesen logikus lepesnek tunik szamomra.
hugo bacsi, (ex android guru) is kinaiaknal van, lehet ez sem veletlen, lehet h az
persze mindez csupan spekulacio**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz radicspeter1 #13066 üzenetére
Nexus 4en isten volt, minosegben szerintem nincs parja. Nexus 5-re en nem vennek, csini ez a telo ugy ahogy van. De nezegess kepeket rola xda-n, ha tetszik sokat nem veszithetsz.
Rakerestem user kepekre, hat bazz, nem nez ki rosszul. Bar en az oldalat kihagynam.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz radicspeter1 #13093 üzenetére
nagyon, hiszen az antennak termeszetes elohelye a hatlap
mod: bazz de gyorsak vagytok
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
ehh, nem kell annyira felszivni magad. en ugyanezt csinaltam a PC-mel egyetem alatt, nem volt ket het h ugyanazok a cuccok lettek volna benne
mellesleg, en is cserelgettem a teloimat regen mint masok az alsonemut, aztan amikor megvettem az s2-t, egy jo ideig nem volt semmi mas ami szignifikansan jobb lett volna, htc one x-lett hirtelen, impulzusbol az meg nagyon nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket nalam(kijelzot leszamitva) gyuloltem is rendesen es inkabb az ment a haztol mint az S2.
azota meg nexusokon tengodok es valahogy mar a romolasi vagy is drasztikusan csokkent, asszem en megkaptam amit akartam egy telotol: gyors, megbizhato, vekony, nagy kijelzo, elfogadhato kamera es hang fulesen keresztul. neha meg az en szivemet is megdobogtatja egy kep amit latok, meg is tehetnem h lecserelem, de ket napon belul jon a kis hang a fejemben: minek?egy szo mint szaz, masok vagyunk, elozo hsz-el nem akartalak megserteni
-
Picco
addikt
en sem birtam az edzeseket foleg boxot meg futast tudovel, aztan egy honapja abbahagytam a cigizest 13 ev utan, azota ha akarok ha nem megyek futni mert hirtelen minden edessegnek elkezdett marhajo ize lenni
[ Szerkesztve ]
-
-
Picco
addikt
válasz #76144018 #13256 üzenetére
szvsz majdnem teljesen mindegy, egyedul arra figyelnek a helyedben h szenzoroknal legyen kivagva. egy markasabb darab nyilvanvaloan tovabb marad karcmentes, szep allapotu.
-
Picco
addikt
akkor valsz osszekeverem a nex4 topiccal
ott is voltam rezidens sokaig, amig februarban kaptam egy mailt reggel h 240 angol pesoert vesztegeti carphone a nex5-ot 2 ev garival, epp a sarki tescoba voltam, atellenes sarkon volt egy carphone, baratnom meg csak lesett h 10+ percig tartott csokis croissant venni, amig meg nem latta a dobozt meg a huncut vigyort az arcomon.
amugy megmondom oszinten h n4 kenyelmesebb kezben, legalabbis eleinte mindenkepp. de itt a kijelzo merete a kasztnihoz kepest, vekonysag, meg camera messze jobb. amikor kijott az n5 sokat gondolkoztam h csereljek e, elvegre n4 is elegge folyamatos es stabil mukodest produkalt, nameg szerintem gyonyoru telo.(a kurva hatlapot leszamitva, elso nap amikor megvettem es kb eloszor vettem ki a zsebembol, csak ugy suhogott a levegoben amikor kicsuszott a kezembol, "szerencsere csak hatlap repedt".**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
Uj dialer, nocsak. Szvsz eleg randa...habar lehet csak kacsa.
-
Picco
addikt
válasz slice14 #13712 üzenetére
"Nekem pl a callblock hiányzik., de azért nem fogog + appot feltenni a play-ből."
Eloszo: kerlek meg veletlenul se vedd kotekedesnek, oszinte kivancsisag vezerel!
Lehet en vagyok eltajolva, de okostelefon=olyan appokat tolok ra amilyeneket akarok hogy tetszesem szerint bovitsem a szamomra szukseges funkciok tarhazat. Ertem en h kevesebb app mindig jobb.(frequency pro app nekem sokat segitett a programjaim redukalasaban) De konyorgom, mar tobbszor is olvastam itt h: "igen, kene, de ezert nem teszem fel xy appot." Ebben mi a logika?
-
Picco
addikt
válasz dozsabalint #13830 üzenetére
Az egyetlen fura dolog h most tenylegesen a csapbol is ez folyik, majd minden androiddal foglalkozo hirportalon.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
válasz slice14 #13841 üzenetére
uhh, ha ezt is hozzateszem(regen meg probaltam elmagyarazni, mert sok embernek nagyon tetszett a nex4em) akkor teljesen osszezavarodnak, h ez valami mesetelefon
en is remelem, de project ara-val a sarkunkba meg ezzel a google silver line pletyivel, tenyleg csak a remeny marad szerintem. ha lesz is meg nexi, szvsz mar mas lesz a koncepcio mint eddig
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Algotis #13885 üzenetére
ez igy pont hatareset szerintem. csekkold battery ful alatt h valami zabalt e irrealisan sokat, illetve ha van root akkor dobj fel valami akksi figyelo progit, mint pl better battery stats, az segit. hozzatennem en eleg sok progit hasznalok, de kitkat ota kb 2 alkalommal volt osszesen h valami beragadt. regebben nex4-el szivtam eleg sokat beragado programokkal, foleg custom rom alatt, ezert is tertem vissza stockra.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Algotis #13914 üzenetére
Nekem LTE mellett sem merul ennyire altalaban, pedig terero eleg harmatos errefele es 50%os fenyero mellett hasznalom... Javasolnek egy Better Battery Stat-ot feltenni ha van root.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Algotis #13917 üzenetére
ez olyan mintha belelepnel egy szogbe es utana labonloned magad a soretessel, eselyed sem lesz kitalalni h mitol merul ennyire Custom kernelek nagyon ritkan eredmenyeznek kedvezobb fogyasztast kompromisszumok nelkul(tapasztalataim szerint) Nekem mindig volt valami ami nem stimmelt hosszu tavon, pedig nexus 4hez aztan volt rom es kernel is szarasig.
En a helyedbe feltennek valami wakelock detectort tuti van olyan ami root nelkul is hasznalhato valamennyire, ebben a tobbiek segitenek, nekem mindig elso dolgom volt nyitni/rootolni, igy nincs tapasztalatom.
Bl nyitas, formatalas, root -ez megoldana a problemaidat, de nem fog kiderulni h mi volt a gebasz. Szerintem elobbutobb ugy is rootolod majd, ha mas nem gravitybox vagy valami egyeb indok miatt.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest