Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
bár ez inkább a GB-s lakosoknak jó biznisz.
(#8911)
Összefoglaló:
Miért hallok zörgő hangot, ha megkocogtatom a telefont a kamera körül, vagy ha kicsit erősebben teszem le az asztalra?
Ne aggódj, ez normális. A kamerában lévő autofókusz mechanikája egy mozgó alkatrész, így néha lehet hallani, ha ott kocogtatja valaki.[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
zsirfecske
addikt
nekem első dolgom volt kikapcsolni, borzasztó érzésre a haptic feedback rezgése önmagában is n5-ön. mondjuk én mindig deaktiválom, abszolut feleslegesnek tartom a rezgést csak akksit szívja pluszban.
tehát ja, béna nálunk ez a funkció, kikapcs és ez legyen a legnagyobb hiányunk.
-
tariattila
veterán
-
Picco
addikt
kozben talaltam xda-n megoldast, lenyeg h xposed alol tolni egy uninstallt eloszor, mert ha nem hatrahagy dolgokat es szopec lesz.
ART lehet h csak nekem de egybol erezheto jelentos gyorsulast eredmenyezett. foleg task valtas, kijelzo ki es bekapcsolasnal.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
DeathAdder
veterán
-
radicspeter1
őstag
-
MartOOn
addikt
Feher keszuleknel pont az oldala a kenyesebb. Karcolodik mint allat. A hatulja agyonverhetetlen. en rendeltem már dbrandtol n5-re is. De csak oldalara feher bőr es feher carbont. szép volt. Az egyiket sim cserebere miatt szedtem le a masikat pedig egy kemeny tok le fel rakása cseszett el... Most rendeltem ebayrol félárban fekete carbont... Meglatjuk...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Lecs@
addikt
Akiknek van valami hobbijuk, akik kocsmáznak, akik másra szórják értelmetlenül a pénzüket , dohányoznak stb azok mind betegek ? Neked mi a hobbid? Érdekelne. Én nem kocsmázom, nem kaszinózom, nem dohányzom, nem szórom a pénzem. Érdekelnek a telefonok, és tesztelem őket. Hozzárakom : egy fillért nem bukok a hobbimon ! Mert szinte mindig jól szállok ki egy-egy telefon vétel / eladáson.
Pc játékok, Fable III vajon értelmesebb dolog - e egy felnőtt embernek ?
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
slice14
veterán
Nem veszem kötekedésnek.
Annyi az egész, hogy cm-et használtam nagyon hosszú ideje és ha már volt benne ez a feature, akor már miért ne állítsam be. Bár nem volt rá akkora szükségem, de attól függetlenül hiányzik. De nem annyira, hogy ezért most letöltsek egy call blocker appot.
Főleg hogy tudom hogy nemsokára nekiesek a telefonnak. És a custom romok töbségében van call blocker.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
Algotis
addikt
Azt írja most, hogy a képernyő zabált 55%-ot, valószínű a max. fényerő miatt volt, így érthető...
Amúgy nemsokára csinálok egy factory resit, mert néha összebugzik valami valamivel, meg a google search is sokszor FC-zik, ami számomra érthetetlen, hogy miért...Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
Már volt korábban rootolva a telefonom meg BL unlock is, csak nem láttam értelmét...
A Greenify vagy a Better Battery Stats-sal tudom jobban csekkolni, hogy mi fogyasztja jobban az akkumulátort és hogy mi ébreszti fel a telefont?
Eddig egyébként végig ART-on volt, szerintem sokkal jobb, mint Dalvik.
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest