Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz slice14 #28650 üzenetére
Nem találtam changelog-ot. A kommentekből szedtem az infót. Gondolom akik feltették már megírták, hogy mik a fícsörök. PIE, LED, Secutity opciók bejövősek. Csak legyen egy stabil verzió már nyomom is fel. És ha tényleg a Mahdis csapat nyomatja akkor csak jó lehet. EX kernellel meg hmmmm
-
vacs
veterán
Az első bekapcsolásnál engedélyeztem a google asszisztens-t, de nagyon zavar, ki lehet utólag kapcsolni?
Ilyen hülye dolgokat írogat az értesítési sávba és nem tudom lelőni.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
gabro0
őstag
Érdekes ez az üzemidő, egyik éjszaka tölt magán 3-4% százalékot (repülő mód), máskor meg nappal 1-2 óra alatt zsebben merül ugyanennyit
Más: Még mindig nem tűnt el az állapotsáv gyorsbeállítások közül a hotspot, szín invertálás... Meddig lesz ez ott?
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Scooter74 #28645 üzenetére
Én igazából az AICP-t várom. LorDClockaN egy hatalmas koponya, nagyon jó fejlesztő, és én balgán nem is követtem a fejlesztéseit, nemrég vettem észre, hogy N5-re is csinált ROMokat...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ßrainiac
addikt
válasz mr.szabados #28642 üzenetére
Egyes muveleteknel (recent appsnal szinte mindig..) neha elgondolkozik, ami KitKat-en nem igazan tortent meg, valamint folyekonyabb is volt a regi rendszer. Nem mondom, hogy nem gyors, de nalam egyertelmuen lejjebb van a teljesitmeny. Ettol fuggetlenul hasznalom, nem hianyzik a regi.
-
Scooter74
őstag
válasz BeastMode #28653 üzenetére
Bocs de G+-n láttam és mondom, linkelem ide is.
Sőt most töltöm fel Mega tárhelyemre gappsal együtt, ha kell akkor annak a linkjét is meg tudom osztani!Mega Link:
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Aki nyomon akarja követni a dolgokat azoknak Itt a G+ oldala az Euphoria-Osnak:
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
törölt tag
Sziasztok, ma megvettem én is nexus 5-et , NRT-vel rátettem a 5.0 imaget, de mar 5 perce kb csak a pöttyök pörögnek a képen, kaphatok valami instrukciót, hogy a bootlopot megszüntessem? Köszönöm előre is!Bebootolt kicsit türelmetlen voltam, köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bootloadert milyen programmal érdemes csinalni? NRT csinalgat valamit meg stimmel is az adb újraindítja de mégse zárja be:/Ismét én voltam türelmetlen, de majd ezen változtatok
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz dobolson #28669 üzenetére
Nem egészen úgy ahogy írtad, de sikerült kikapcsolnom a google asszisztenst!
szpali, neked is köszi, de így kell lelőni:
A google launchert kell indítani > balra felül 3 csíkra katt > beállítások > google asszisztens kikapcsolása.<<< így kell kikapcsolni exelsior1.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
exelsior1
senior tag
Na, kapott a kicsike egy lollipop launchert, máris jobb. (olyan mint a gyári, csak eltüntethető a googgle kereső felül, beállítható a főablak 5*5-ösre, ill a főoldal lehet a közpéső, a gyárinál csak jobbra lehet lapozni, az nagyon bosszantott). Már csak a google keresőt kéne valahogy letiltani és jók vagyunk
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
aizen92
addikt
válasz exelsior1 #28676 üzenetére
nova launcher és probléma megoldva
(#28680) exelsior1: stabil nagyon és órákig el lehet vele szórakozni, mire beállítod a saját szájízednek Nagyon szeretem. És ingyenes! ( pro verziónak az évek alatt sose éreztem szükségét )
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
WolfLenny
aktív tag
SwiftKeynel hogy tudom azt kikapcsolás, hogy ne a javasolt szót írja le?
-
-
cpeter
csendes tag
kezd vérlázító lenni mikor jön már a hivatalos frissítés a telóra
Nexus 5 | Nexus 7 | Pixel 2 | Pixel 4
-
-
zsirfecske
addikt
na én is beszoptam elsőre:
nrt-vel flasheltem az 5.0 image-t, a google-től letöltve és betallózva. látszólag gond nélkül feltolta, de elsőre bootloop, 20 perc után is maradt. most rámentem a softbrick repair pontra és újraflasheltem, egyelőre szintén piros felkijáltójeles döglött robot van. próbáltam vul up/down+pwr fastbootba belépve egy recovery-t indítani de nem lép be, gondoltam wipe-olni kéne hátha. nem vagyok nagy mókolós, most kéne egy kis help. akksim fullon volt, de gondolom mostanra már leszívta eléggé.
stock 4.4.4-en voltam csak rootolva.
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
válasz zsirfecske #28692 üzenetére
w333 kolléga csinált 1 packot amiben benne van a factory image és minden ami kell a telepítéshez. Azt töltsd le azzal 2 kattintás és már megy is fel az új rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
gurl
tag
Code blue kernellel 3 óra SOT, és 29%-on (29. szinten ) állok. Nálam gördülékenyebb a rendszer,mint Kitkat alatt, igaz ott nem volt custom kernel.
Egy próbát megér azoknak,akiknek nyali lett a lollipopi[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Hali
Mit ajánlotok autó fényerő kalibrálására?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest