Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
sracok, az miert van, hogy a Contacts app-ban siman beallitom, hogy mely contact-okat mutassa, de ha a Phone app-ot nyitom akkor ugyanugy mutat mindent
Paid my dues!
-
Dzsuri89
őstag
válasz gery2123 #29247 üzenetére
Tényleg nincs olyan billentyűzet, amivel gyorsan tudsz írni és még ékezeteket is használsz. Utálok ékezetek nélkül írni, ha lehet, akkor már helyesen írok magyarul.
Még KitKat-re lefrissítettem a gyári billentyűzetet Material-ra, mert láttam abban is van szótár (tudom volt eddig is) meg úgy jól nézett ki, mondom letesztelem. Annyi a baj vele, hogy minden rohadt szót amit akarok , hogy később feldobjon, azt két kattintással kell elmenteni, mert 0 a magyar szó készlete. Aztán a legnagyobb hiba, hogy ezek a szavak nem tárolódnak el automatikusan a programban. Felraktam az 5.0-át és az elmentett szavaim sehol nem voltak. Mehet oda is a Titanium Backup, de lehet azzal meg semmit nem érnék abból kiindulva, hogy a gyári SMS alkalmazásomban tárolt üzeneteket se varázsolta vissza.Melyik is a materialosabb? A minimalista változatra gondolsz? Az már nekem kényelmetlen, hogy kb semmi plusz karaktert nem látok.
-
szpali
addikt
válasz szpali #26137 üzenetére
megérkezett a cucc, elsőre nem nagy pukk
7%-ról ~80%-ra töltötte fel elsőre, közben melegszik de nagyon ááám.
most töltődik a hátlap, majd holnap megint rápróbálokiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
huan
őstag
Sziasztok!
Lollipoppnál a zárképernyőn lévő futó programok fehér értesítéseit ki lehet kapcsolni?
az első képen láthatóakat -
aizen92
addikt
Beállítások - Hang és Értesítés - legalul Ha az eszköz le van zárva.... Ott kiválasztod a Semmilyen értesítés ne mutasson vagy Bizalmas elrejtése ( ilyenkor nem mutatja az értesítés tartalmát, csak azt melyik alkalmazás értesített )
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
slice14
veterán
Most én vagyok a hülye, vagy tényleg nem látszik a rendszer alól, az új TWRP-vel mentet nandroid backup? Mefrt csak egy TWRP fájlt látok a gyökérben, ami 0 KB.. Mindegy mert kimentettem a TWRP alól usb-vel. Kezdi átvenni a CWM sz@rságait.
Amúgy a stock 5.0-át mentettem le, hogy ha esetleg gond lenne az EX kernel-el. És kimentettem gépre, hogy foglaljon annyi helyet a telefonon.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
sir fg
aktív tag
válasz Dzsuri89 #29252 üzenetére
Igen, valóban a Swiftkey a legjobb szerintem is.
Viszont egy megjegyzés: az Android rendszeren az SMS-ek egy "központi", appoktól független adatbázisban vannak tárolva, és nem az SMS alkalmazáshoz kapcsolódó adatbázisban (hiszen így akkor egy másik app nem tudna hozzáférni). Ezért ha lemented egy SMS app adatait a Titanium Backuppal, akkor így lemented pl. annak a beállításait, de az SMS-eket nem. SMS-ek mentésére vannak külön programok, pl. én az SMS Backup & Restore appot használom. De valószínű, hogy a TB-ban is van erre külön opció.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
slice14
veterán
válasz sir fg #29261 üzenetére
Én utoljára TB-vel mentettem le, és vissza is állította.
#29263 lafaty80: Erre nbem gondoltam. De ez akkor sem megoldás, mert ftp-n szoktam átmásolni gépre. És az csak az sdcard/0/ mappát látja. Inkább akkor rádugom gépre recovery módba és átmásolom úgy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Casti98
tag
Udv.
Ha csinalok egy factory resetet,akkor minden torlodik,beleertve a kepeket es egyeb dokumentumokat vagy csak az op rendszer beallitasai es a letoltott programok?Mert reven eszkozoltem ilyet a a HOX-omon de az egyeb doc,kepek nem torlodtek."Je ne regrette rien..."
-
sir fg
aktív tag
válasz slice14 #29262 üzenetére
A korábban emlegetett Total Commanderes ADB pluginnel is tudod olvasni a PC-ről a teljes fájlrendszert, csak az USB debuggingot kell bekapcsolni
Szerk: ezt persze gondolom tudod. Csak azért írom, mert szerintem (nekem) ez a legegyszerűbb. Korábban én is FTP-s programot használtam.[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
adam1519
csendes tag
Hogy lehet megváltoztatni a gyári billentyűzet színét kékesre, KitKatba megtudtam, most nem találom
-
-
ordogl
tag
Hogy lehet úgy beallitani (5.0) a néma uzemmodot, hogy ne adjon ki hangot híváskor és üzenetkor úgy, hogy ne is rezegjen?
[ Szerkesztve ]
Ordogl
-
sir fg
aktív tag
válasz slice14 #29269 üzenetére
Most nem tudom pontosan, de azt hiszem, csak meg kell nyitni a TC-vel a
zip fájlt. Ekkor felismeri, hogy az egy plugin, és felugró ablakban megkérdezi, hogy akarod-e telepíteni. Utánaeg kell adni benne valahol az elérési útvonalat az adb
exe-hez.
De ezt én is onnan tudtam, hogy olvastam valahonnan. Nincs ez leírva azon az oldalon, ahonnan letöltötted?Hogy érted, hogy hányas portot? Ha észlel csatlakoztatott eszközt, az megjelenik a TC ablakban, az ADB pluginen belül. Azt meg a 'hálózat' TC gomb mögött találod.
[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
slice14
veterán
válasz sir fg #29275 üzenetére
Létrehoztam egy plugin mappát a totalcmd-ben és bemásoltam a kicsomagolt zippet, majd betalóztam a bővítményeknél az adb.wfx64 file-t.
De azt olvastam hogy tud wifi-n keresztüli kapcsolatot is.... De ez nem világos, mert ip-t kér meg port-ot. Vagy ez csak közvetlen wifi kapcsolattam megy, vagy esetleg routeren keresztűl is?
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz slice14 #29276 üzenetére
Ezt passzolom. Most nem tudom megnézni. Meg ez meg is lepett. Még mindig a Total Commander ADB Pluginről beszélünk?
Mindenesetre bármiről is van szó, ami wifin keresztül megy, az lenne a logikus, hogy működik routeren keresztül is. Viszont a telefonon kéne futnia akkor egy szerver alkalmazásnak, ami nyitja a megfelelő TCP/UDP portot, és ezt a számot kéne megadni a PC oldalon. De ezt csak így általánosságban írom.
Szerk: az IP meg persze a telefon IP címe, amit a router kiosztott neki.
Szerk: A telefonon a fejlesztői lehetőségekben nézz szét, ott vannak opciók wifis kapcsolatra is[ Szerkesztve ]
-
Pyka87
csendes tag
Láttátok már ezt? Vagy csak nekem újdonság? Vagy a Lolli sajátja?
Beállítások->Fejlesztői lehetőségek->Színtérszimuláció->Monokromázia
Ha kombinálva lenne az energiatakarékos móddal, hajazna a galaxy s5 energiatakarékos módjára.
Azt nem tudja esetleg valaki hogy Lolli alatt lehet e szerkeszteni az értesítést kétszer lehúzva előbukkanó kapcsolókat? Mondjuk mást oda rakni vagy többet... -
csordas11
aktív tag
+1
-
-
Scooter74
őstag
Láttátok már, hogy a Nexus 6-k és a Nexus 5-k meg egyezik a Factory Imige?
Mind a kettő telefonnak LRX21O!
Amúgy a Nexus 9 és a Nexus Playernél meg jelent egy új verziószámos 5.0-s rendszer!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
aizen92
addikt
Érdekesség: beállítások - megjelenítés - betűméret - itt kicsire állítom, akkor a chromeban nem kicsinyíti a betűméretet a honlapoknál, csak a boat browserben meg úgy minden más alkalmazásnál, csak chromeban nem......
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
arn
félisten
amiota felment a lollipop (nagyon bejon), azota nem tudom a beallitott voipt hasznalni (minden hivasnal megkerdezte). fura, hogy a menuben is angolul szerepel. letiltottak?
mivel kulfoldon elek, szinte mindig ezt hasznalom a hazatelefonalasra, baromi fontos lenne.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
slice14
veterán
válasz kárátékutyá #29294 üzenetére
Küldj pm-et egy gmailes címmel...
Egyébként köszi az infót. Ott volt a szemem előtt, de nem láttam a meghívási lehetőségek számát.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz kárátékutyá #29296 üzenetére
B@z, ennyire vak nem lehetek.
-
zolka95
őstag
érdemes a telóra vírusirtót tenni?
én annyira fölöslegesnek tartomaz appok 90%-át play store-ból töltöm le és nem valami kínai noname fejlesztőtől
ráadásul az android linux alapú és úgy tudom linuxra nincs valami sok vírus + ez mégis csak egy teló
csak nincs rá még annyi vírus mint egy windows-raFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Milyen routert?
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest