Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nekem is most esett be
-
w333
félisten
válasz tariattila #2604 üzenetére
Akkor a te telefonod nagyon a hordó alján van ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
MartOOn
addikt
Csak engem zavar h egy fél cikkecsket se irnak MA-n a frissitesekrol? Vmi masik magyar oldal esetleg?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
TheCujo
csendes tag
válasz tariattila #2610 üzenetére
Nekem sem jött még frissítés bezzeg a barátnőm Nexus 4esére már 2 napja megvan
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok, mi most a legolcsóbb, megbízható forrás ahonnan meg tudnám venni a telót?
Valami nagyobb magyar GSM bolt? (pl.: GSMLine) -
-
jaszy91
aktív tag
válasz tvse1995 #2615 üzenetére
Pontosan, főleg úgy ha boltisat nézel, akkor a legolcsóbb helyen kell venni, mert ha van 135-ért, de lehet kapni 120-ért is. De a garancia bolti, akkor sztem érdemesebb az olcsóbbat venni.
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
hakydakillah
senior tag
válasz Tomeewap #2597 üzenetére
Nah, leveleztem a partneroval egy kicsit. A készülék teljesen új, minden tartozékkel, 32GB-os, nem USA-s, tehát LTE képes, számlával, jótállással 129 ezer – megerősítették külön, hogy az ár nem tévedés. Még ilyen alapon is féljek tőlük? Neten vegyesen írnak róluk, sokan dícsérik, és van pár elégedetlenkedő is. Viszont ennyiért egy 32GB-os nekem azonnali vétel lenne :-D
Mi lehet a bibi, amiért ennyire olcsó náluk? Többen írták itt is, hogy inkább óvakodjak tőlük, de ennyiért.... -
jaszy91
aktív tag
válasz hakydakillah #2618 üzenetére
Mikor én vettem tesómnak az Xperia V-t tőlük, akkor utána jártam boltnak. Teljesen korrekt, megbízható, és a honlapon is írják hogy gyári csomagolást kapsz. Esetleg ha UK, vagy egyéb más töltő, akkor mellékelnek átalakítót hozzá.
Most ezer emberből 3-4- aki szidja, akkor lehet h nem a bolttal van a gond, hanem azok hozzáállásával.
Szerk: amúgy oda van írva h D821-es, szóval nem USA LTE-s
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
gulb
senior tag
Boltot nem minositve de sracok szerintetek hiheto, hogy hivatalosan szamlaval ( 27% afa ) mellett olcsobban adja mint az USA verzio a play store-ba? Arrol mar nem is beszelek, hogy EUba mindehol afa nelkul kerul annyiba mint itt afasan??? Senkit nem szeretnek megserteni es offolni de elgondolkodhatna minden vevo, hogy ilyen helyrol vesz meg 100e eszkozoket nagyon szomoru, hogy ez senkinek nem szamit.. BOCS az OFF-ert
-
jaszy91
aktív tag
Mert kitudja hogy honnan szerzik, de az is lehet h kb 2-3 ember dolgozik a boltban a tulajjal együtt, és nem tesznek akkora hasznot rá, mint más bolt.
-
hakydakillah
senior tag
válasz jaszy91 #2619 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Általában az elégedetlenkedők hallatják a hangukat, nem az elégedett vásárlók. Akkor megyek intézkedni lassan, remélem nem bánom meg.
Már csak egy dilemma maradt – fekete, vagy fehér :-D Mindkét szín nagyon bejövős. Olvastam, hogy az anyaghasználatuk is más. Nem olvastam át az összes kommentet, eddig nem tudni, hogy melyik változat tűnik strapabíróbbnak?
-
zsirfecske
addikt
válasz hakydakillah #2618 üzenetére
nyilván play store-os cucc, hiszen retailben nincs/sokkal drágább is lenne.
viszont mivel £339 az ára a viszonylag drága szállítás nélkü isl az UK playből és a DE playből is csak pár ezressel olcsóbb (gondolom az EU töltő miatt is az utóbbi lesz az, de még úgyis 120k csak a teló!) kicsit gyanús a dolog. a szállítás díját ugyan lehet több darab rendelés esetén csökkenteni (bár nemtom mi a max rendelhető mennyiség egy accról), de ha nem tudnak trükközni az adókkal akkor kizárt hogy reális legyen.
annyit tudok még elképzelni, hogy a vásárlás legvégén derül ki hogy ja mégis 16 gigás.
vicces adalék, hogy a 32 gigást se a német, se az angol play store-ból nem lehet dec20/január előtt megkapni már, így még inkább felértékelődik az ára karácsony előtt. francia/olasz stb eu store-okat mondjuk nem néztem.
[ Szerkesztve ]
-
jaszy91
aktív tag
válasz hakydakillah #2622 üzenetére
Színt már te tudod, fehérnél a teló oldala fényes fekete, felül a hangszóró pedig fehér
-
ademfire
csendes tag
Ha már szín...a Telenornál vszínű csak feketében lesz szerintem, mivel Svédországba is csak az van: http://www.telenor.se/privat/mobil-telefoni/mobilutbud/lg-nexus-5.html
-
Kari1
aktív tag
Szerintem az, hogy adnak számlát még nem jelenti azt hogy pl 27% áfa van rajta, pl ha "használt" címszó alatt adják akkor 0% áfa van rajta, ekkor még adhatnak számlát, max abban nincs benne a 27% és természetesen nem is igényelhető ilyenkor vissza.
Persze ha van rajta 27% áfa akkor tényleg érdekes a kérdés mivel akkor szerintem nem play store-ból van a készülék, ebben az esetben szvsz vmi szürkeimport lesz viszont akkor tényleg lassan meg fog jelenni a viszonteladóknál is a 32GB-os verzió.
-
hakydakillah
senior tag
Még ha valami is áll a háttérben, akkor is ha megveszem tőlük, és ha valami gond lenne a telóval később, akkor a reklamációmat el kell fogadják nem? Gondolom azt nem csinálják meg, hogy hiába van nálam a hivatalos papír tőlük, akkor elküldenek a francba... Bár a Nexusok elég jók szoktak lenni, remélem nem kell majd semmi ilyesmit soha vele intéznem :-)
-
Kari1
aktív tag
válasz hakydakillah #2628 üzenetére
A bolti garival pont ez a probléma hogy kb nulla policy van mögöttük (egy nagy cégnél, márkánál azért van valamilyen szabályozás). Így ha elromlik és ők azt mondják hogy ez nem garis akkor lehet menni a fogyasztóvédelemhez, aki utána szerintem a békéltető testülethez küld. Ergo nem éppen kellemes az egész intézés és biztos el fog tartani egy darabig. (Bár még nem volt ilyen ügyem így lehet hogy vannak kiskapuk/trükkök amivel lehet gyorsítani de ha szemét a cég és ilyen útra kell terelni akkor 1-2 hónappal nyugodtam számolhatsz.)
Ha pedig javítják akkor a cégnek törekedni kell a 15 napos javítási időre de semmi nem kötelezi őket hogy annyi idő alatt legyen meg (akár 30 nap is lehet a javítás). Vagyis ha hosszabb ideig csinálják akkor panasszal megint a fogyasztóvédelemhez tudsz csak fordulni.
-
Tomeewap
tag
Én mondjuk nem venném meg a telót tőlük, főleg bolti garival. Ha gyártóival lenne, akkor simán, mivel úgyis az LG szervizelné. Nekem közelebb van Ausztria mint Pest, így én mindenképp ott veszem meg, sőt a garis dolgok miatt is könnyebb lesz oda elvinni ha esetleg baja lenne.
-
Uzi74
senior tag
Van mondjuk 3 zavaró dead pixeled, szerinted vissza fogják venni? Annyira nem ritka (pl. nekem is van, de nem zavaró színnel), előtte tisztáznám.
-
warcat
veterán
Nagyon egyszerű a partnero "titka",bár persze lehet,hogy nem mind az(ezt nem tudhatom!),de a Hong Kongban kapható Nexust forgalmazzák a termékkód alapján.Ott Nexus 5 Play Store ára: 32/16 :
462 USD/412 USD
Hogy aztán ezek repülőn,tatyóban hozott cuccok-e vagy mik,azt én nem tudhatom.Érdekességképpen azért: 462x220x1,27 az 129082,8 Ft.
EA: It's in the crate!
-
Eyesis
őstag
Mekkora fail már
Galaxy S4 Case Neo Hybrid tokkal nem tudo ma fülesemet bedugniEyesis
-
warcat
veterán
válasz hakydakillah #2636 üzenetére
Amíg nincs baj a telóval,jól jártál,minden megy vele (LTE).
De ha bármi gond merül fel a működésével teljesen ki vagy szolgáltatva a boltnak,hiszen ez nem EU-ban vett termék,HK-ba kell visszaküldeni,és számlád sincs oda.
EA: It's in the crate!
-
icons
addikt
Te annyira ***** vagy, hogy az elképesztő.
Azzal semmi gond sincsen, ha nem érted, hogy hogy csinálják, de hülyeségeket ne írjunk már.
Amcsi Play Store-ben 87ezer magyar királyi forintért meg lehet venni a N5 32GB-is verzióját. Adó nélkül, de van, ahol az adó jelentéktelen. Hogy azt hogyan hozzák ide, teljesen más kérdés, máris hülyeség a "...mellett olcsobban adja mint az USA verzio a play store-ba" kijelentésed.
"Arrol mar nem is beszelek, hogy EUba mindehol afa nelkul kerul annyiba mint itt afasan??? "
német Play Store-ból pont 120k-ba kerül áfával (szállítás nélkül!), tehát ez is hülyeségA gond nem is az, hogy nem tudod hogyan oldják meg, mert eddig én sem tudtam (bár USAból hozatni nem egyesével, hanem ügyesen nyerőnek tűnik), de (#2634) warcat rávilágított, hanem hogy kijelented, hogy nem gondolkodnak azok, akik olcsón megvesznek egy olyan telefont, amit mások drágábban vettek. na ez az igazán szomorú, és nem az, amit te írsz.
Elképesztő, hogy még te oktatsz ki másokat
(próbáltam visszafogni magam )
-
hakydakillah
senior tag
Magyarán mondjak el pár imát, hogy a Google telója hosszútavon is pöpec legyen :-) Bár jelenleg a 30. évemben járok, eddig elektronikával, főleg telefonokkal soha-semmi gondom nem volt, semmit se kellett reklamálnom. Bár néha amilyen szerencsétlen az ember, pont ennél lenne valami bibi :-D Kecsegtet az ár, főleg hogy 32GB-osat adnak ennyiért :-) Karácsonyra akartam meglepni magam vele :-D
-
Tisza96
csendes tag
Mikor lesz rendes LG 2 éves garancia? Melyik megbízható a boltok közűl? Ti honnan rendeltetek és mik a tapasztalataitok?
A válaszokat köszönöm...
[ Szerkesztve ]
Nexus 5X + Sony Walkman NWZ-A15 + Nook Simple Touch + Audio Technica ATH-M50x BL
-
gulb
senior tag
válasz zsirfecske #2645 üzenetére
Jogos.. es nem 100% mert a lenyeg nem a par filler hanem az hogy budos a dolog csak mindenki tesz ra magasrol.
-
leslien
nagyúr
visszatettem a 4,4 t és már jött is 4.4.2 kamera kivételével minden ok. feldobtam most ezt camera mod 4.4.2 aztán meg látjuk , de ezzel is zajosabb a videó felvétel mint a 4.4 -ben . ( és ezt nem csak én mondom..)
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
G4bi89
senior tag
Osztrák MM-be meglehet nézni valahol, hogy melyik boltban van készleten?
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest