Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomace91
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget!
Egy valamit viszont biztosra szeretnék tudni. iTunes-szal szépen tudtam biztonsági mentés/visszaállítást is csinálni. Samsung-nál erre ott van a Samsung Kies program (havernak Note II-je van és azzal szoktuk csinálni backup-ot mielőtt elkezdjük babrálni a telefont, hogy vissza tudjuk állítani, ha úgy van). Ezt valahogy meglehet csinálni a Nexus 5-tel is? Van hozzá valami ilyesmi program? Apukám is mikor kapott egy Samsung Galaxy S III Minit a Kies-el mentettem át neki minden számot meg mindent a régi nokiájáról arra. Így meg ezeket se tudom, hogyan kellene az iPhone-ról átmenteni rá, (pl. telefonszámok).(#3170) Cyberpunk
Neked is köszönöm szépen a választ![ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Abban teljesen biztos vagy, hogyha van egy lementett névjegyzék fájlja, akkor azt semmilyen módon nem tudja a mai, algoritmizált világban bevinnie egy okostelefonba?
Ez elég nagy butaságnak hangzik. Nekem még a színeskijelzős butatelefonjaimmal is sikerült ezt megoldani, te meg olyan tanácsot adsz valakinek 2013ban, hogy kézzel írjon be esetleg több száz kontaktot?
Vannak, akik más idejével elég könnyen dobálóznak
(#3201) Tomace91
Kétlem, hogy az N5höz külön lenne ilyen program, de nincs is rá szükség.
Google is your friend
Keress rá a letöltött fájl kiterjesztésére és írd mögé, hogy "android", biztos vagyok benne hogy ezzel a két szóval is fogsz releváns találatokat kapni. Ha nem, akkor picit szűkítsd még a keresést!Illetve egészen sok app van Play Store-ban, amikkel képes vagy SMSeket, kontaktokat fájlból visszaállítani.
(#3204) kerjani
Egész szimpatikus leírás![ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
válasz zsirfecske #3200 üzenetére
Én ezt csináltam bicajról mozgásból tegnap.
Vacogó kézzel, mozgásból egész jó lett xD
Meg a bidaj sávban álló marha is szépen látszik."640 kByte memória mindenre elegendő"
-
Bilux
veterán
válasz zsirfecske #3200 üzenetére
[Troll ON]
Bezzeg G2-nél nem lett volna elmosva az OIS kamera miatt
[Troll OFF][ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
MCs88
aktív tag
Hello!
Innen [link] esetleg rendelt már valaki? Az ár jónak tűnik, ha gyári a 2éves garancia.
-
icons
addikt
Áhám. Valószínűleg megéri kézzel akár több száz név, telefonszám, esetleg e-mail meg ki tudja milyen párosokat felvinni, amikor ez programmal két kattintással megoldható. Amennyiben nem sikerül vele, lehet törölni, és mégegyszer megpróbálni.
Nem értem, ezzel a módszerrel mi nem "tiszta".
Az meg hogy nem érted, miért hülyeség, és mire írtam, hogy másnak én is könnyen írom, hogy válogassa ki a hamuból a lencsét/babot/rizst, na, ahhoz megintcsak gratulálok
Ha meg te így csinálnád meg, akkor neked is megy egy nagy gratula! Remélem a weblapokat is HTML és CSS alapján rajzolod le egy papírra és nem a képernyőn nézed!
Előre 2013, okostelefonok, csináljunk mindent kézzel!! yeeeaaahhhhhSzerk.: mielőtt felvetnéd, hogy de a te módszereddel a 200 kontakt közül ki lehet válogatni azt a 10et, aki már nem kell. Hát az az igazság, hogy azt ígyis-úgyis könnyen ki lehet válogatni!
[ Szerkesztve ]
-
MCs88
aktív tag
válasz agressor12 #3215 üzenetére
De (ha) kapok magyar számlát, ÁFA lejön belőle mivel cégre venném.
-
Akos93
tag
Sziasztok!
Nekem is most sikerült beszereznem egy Nexus 5-öst. Már most imádom
Abban tudnátok segíteni, hogy hol tudok-e valami gyors gombot beállítani hogy amivel eltudom némítani a telefont? Úgy hogy rezegni se rezegjen? És valami fájl kezelőt külön kell rá letölteni? Esetleg tudnátok ajánlani valamit?Köszönöm a segítséget előre is!
-
Cyberpunk
félisten
válasz rolcsibácsi #3221 üzenetére
Pedig jól látszik. A Lumiáé nem annyira sötét, hozza képest az N5 sötétebb tónusú.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Edge
veterán
válasz migabi24 #2993 üzenetére
Próbáltad vagy láttad vhol hogy ilyen?
Mhl-el én a gnexusomat összekötöttem a TV-mel ott nem volt gond, persze az kábeles.
Viszont itt nincs más opció csak a vezeték nélküli megoldás.Cyberpunk: N5 színhelyesebb és szebb sztem.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
rolcsibácsi
őstag
-
Cyberpunk
félisten
-
leslien
nagyúr
skacok mind a kettő kép ugyanonnan készült! jó én lehet h kisebb vagyok a lumia tulajnál kb 6cm el
lumia kép az csak 5mp!igen; auto
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Akos93
tag
-
Edge
veterán
válasz assemble #3236 üzenetére
Azt vágtam hogy a lagra célzott, de látta is hogy lagol vagy csak mert vezeték nélküli az már = a laggal? nem mindegy.
ahh benéztem a vezetékest sry itt van egy vid róla, egész jó, nem kell az adapterbe külön táp, az MHL-be még kellett gnexuson.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
assemble
addikt
Ebben nem vagyok biztos, lehet h nemelyik fajta jatekra meg elviselheto lenne a kesleltetes.
Slimport adapterbol hivatalosat amugy innen lehet rendelni: [link]
23 font, nem a legolcsobb cucc, de utangyartottat en tuti nem mernek venni, mert hallottam sztorikat hogy az nem mukodott jol itt meg ott.[ Szerkesztve ]
-
Adams15
aktív tag
Hali!
Most vettem észre, hogy a PartNero 0%os számlát tud adni vásárlásnál. Ez elég szomorúan érintett, mivel azt hittem vissza tudom igényelni a 27%.ot.
Szerintetek honnan érdemes visszaigényelhető ÁFÁ-val megvenni?Szerk.: Van németországi ismerős, de jó lenne egy olyan megoldás, hogy ne kelljen külföldre postázgatni, ha baj van.
[ Szerkesztve ]
-
Kari1
aktív tag
válasz Adams15 #3245 üzenetére
Esetleg xxl gsm / gsm home, honlapjuk szerint árban benne van a 27% áfa de érdemes rákérdezni ill hogy a honlapon szereplő kb 120e Ft-os árban mi van, mivel lehet hogy csak a telefon.
Biztosabb forrás akkor az emag bár ott a telefon 150e ft így áfa nélkül is ott vagy mintha megvetted volna a partneronál. (max lehet hogy a gari biztonságosabb de nem 100%)OFF: Akkor múltkor csak eltaláltam hogy a partnero is ilyen "használt 0%-os" számlát ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok