Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Jó napot mindenkinek! Ma vettem egy fehér 16gb modellt, szóval üdv elvtársak!
Artengo TR 990 Pro
-
huan
őstag
Olyan app van, ami az újonnan telepített és minden progit feltölt mondjuk dropboxra?
-
zsirfecske
addikt
hali, jó döntés volt részedről is
-
huan
őstag
-
Lecs@
addikt
-
Tomace91
senior tag
Ez valami custom rom miatt ilyen vagy az alap 4.4.2 is tujda ugya ezeket a kis ikonokat (gmail, időjárás, stb...) mutatni az óra mellett a lockscreenen, mint a csávónak a videóban 1:04-nél? [Link]
[ Szerkesztve ]
-
skyskin
csendes tag
Én is valami hasonló Qi töltőt vettem. Nagyon jól működik. Annyi problémám volt vele hogy a hozzá adott USB kábel csatlakozója néha nem érintkezett. Ezt lecseréltem sajátra és azzal már tökéletesen megy. KB. 3 óra alatt tölti fel nulláról az aksit. Az egyetlen dolog ami nem egyértelmű számomra, hogy leállítja e a töltés ha élérte a 100%-ot. Máshol azt olvastam hogy van olyan töltő ami újrakezdi a töltés ha be kapcsol a kijelző, anélkül meg elég nehéz ezt csekkolni.
Valakinek van ötlete? -
tvse1995
senior tag
válasz Tomace91 #3914 üzenetére
Szerintem DashClock Widget.
tomiii007: és 10 másodperccel megelőztél...
[ Szerkesztve ]
-
tothak
tag
Sziasztok!
Én is beléptem a napokban a Nexus 5 tulajdonosok körébe :-) Kérdésem igazából az lenne, hogy az itteniek közül valaki tervezi-e, hogy a közeljövőben rendel Spigen tokot a telefonra?
Mert ha igen és mondjuk Neo Hybrid vagy esetleg Slim Armor lenne, akkor én is csatlakoznék hozzá szívesen :-)
Amúgy ti gondolkodtatok már ezen az NFC matricás mókázáson? :-)
-
tothak
tag
Igazából én arra gondoltam, hogy pl amikor kocsiba szállok, akkor odabököm a matricának és bekapcsolja a BT-t, meg hasonlók. Amúgy jelenleg a Trigger-t próbálgatom a Geofence lehetőséggel az egyéb helyhez köthető dolgoknál.
De megnézem ezt az említett Tasker-t is, gondolom az is tud ilyeneket
Amúgy van még hasonló ilyen hasznos kis cucc, amihez nem kell nyitni semmit? (egyelőre még nem bántanám a kicsikét )
-
rootkiller
őstag
Így fél nap után kezdenek elő jönni az első kérdések:
- Valahogy szeretném csatlakoztatni a mac-hez, vissza raknám a képeim, valamint zenéket, de csak MTP és PTP módot találtam, ahol semmit se tudtam kezdeni.
- Jó lenne az akku ikon mellé kiírni százalékban a töltöttséget, az S2 tudta.
- Hiányzik egy fájlkezelő alkalmazás, valami letisztult lenne jó. Ajánlhatnátok.
- Zavar továbbá hogy egy mappába csak 16 elemet enged rakni, pedig lenne több közvetlen tárcsázásom.
- Jó lenne elrejteni az alkalmazások menüben néhány alkalmazást ami nem kell, de nem találtam rá módot.Egyenlőre ennyi. Köszi!
Artengo TR 990 Pro
-
Akos93
tag
válasz rootkiller #3925 üzenetére
Fájlkezelő alkalmazásnak én az astro file managert használom :-)
-
hakydakillah
senior tag
-
tvse1995
senior tag
- passz
- Ha nem akarsz nagyon belenyúlni a telefonba: [link]
- passz
- passz
- beállítások->alkalmazások->összes->kiválasztod és ott letiltás -
MartOOn
addikt
Fajlkezelonek total commander + otg plugin
Szazalekos kijelzesre battery percent kitkat
Szemelyreszabasra, tobb elem egy mappaban, alkalmazasok rejtesere pedig masik launcher ajanlott...
Van kitkat launcher is plusz cucokkal de en pl a lightning launchert hasznalom. Ott meg mappan belul is tudsz akar widgetelni is. Nekem bejon.
Udv a klubban![ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
tvse1995
senior tag
válasz lord.lakli #3930 üzenetére
A nem kellt én így értelmeztem, hogy nem kell neki.
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Algotis
addikt
válasz hakydakillah #3927 üzenetére
Ez a manager mode alias ultimate team ez nagyon jo, en abban nyomom es ingyenes!
Androidos Outlookból küldve
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
Nincs tervben senkinél ,hogy rendel Spigen tokot?
Ha valaki rendelne többet egy érdekelne engem is ,hogy a postaköltséget összedobjuk. -
( V )
veterán
-
Akos93
tag
válasz agressor12 #3936 üzenetére
En tervezek de szerintem en ebay rol fogok, az a legegyszerubb es kiszallitasi dij sincs
-
tothak
tag
Amúgy ha már így a Spiegen tokoknál vagyunk. Van itt olyan aki már rendelkezik Slim Armor tokkal?
-
( V )
veterán
-
Lecs@
addikt
Pl Kit kat prime launcher. Ugyanaz mint a gyári, csak testreszabható. Ha erre lusta vagy, akkor szenvedj, ne panaszkodj a launcherre. Még ha Iphonod lenne megérteném..
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
rootkiller
őstag
válasz rootkiller #3944 üzenetére
Nem terveztem hogy lecserélem, jó ez így is, csak úgy jobb lenne.
Artengo TR 990 Pro
-
( V )
veterán
válasz rootkiller #3944 üzenetére
az SCS-ben mennyiért vesztegetik? 32-es volt? gari gyártói?
thx
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
gabro0
őstag
Szerintetek tavaszig lesz új revízió a telóból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest