- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
asysoft #12067 üzenetére
Én tableten használok FF-ot, a béta változatot, és egész jól megy. Igazából azt nem bírom, hogy a N7-en a Chrome iszonyat sokat folal el a képernyőből, főleg fektetett módban (statusbar, tab bar, címsáv, és alul még a navigációs gombok). Telefonon egy fokkal jobb, mert ott oldalt marad fektetett módban a navibar. Meg telefonról csak akkor netezek, ha muszáj.
(#12110) korpicschess: Nekem M4 van, de az nagyon halványan szól, próbáltam az összes gumiharanggal és szivaccsal is, de nem szól igazán jól. Mély sincs elég, és a tere is elég kicsi. Eddig egyedül a Xoom-ról szólt jól, sem laptopról, sem telefonról, sem mp3 lejátszóról nem igazán tetszett. Illetve ezek mindegyikén kenterbe veri a GR06, pedig ha nem akciózzák éppen az M4-et, akkor nincs is igazán nagy árkülönbség a kettő közt.
(#12114) zorromoto: Asztali rendszeren is van Chrome béta és dev is, három csatornában frissül folyamatosan. A stabil az nagyjából 6 hetente frissül, a béta kicsit gyakrabban, oda betesznek még nem teljesen stabil dolgokat is tesztelés célból, a dev meg majdnem naponta frissül, az éppen aktuális változásokkal. nézd meg a verziószámot, a béta-dev általában olyan 5-6 verzióval előrébb tart legalább.
(#12121) SÖ: Én csak a bétát használom telefonon és tableten is, ha már Chrome, és soha nem omlott sehova. Asztalin meg már évek óta (talán a 6-7-es verziótól kezdve) dev csatornát használok, és azzal sem voltak igazán komoly gondok (1-2-szer volt olyan, hogy meghalt a frissítéstől, de azt vagy még aznap, vagy másnap javították).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest