Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz asysoft #12067 üzenetére

Én tableten használok FF-ot, a béta változatot, és egész jól megy. Igazából azt nem bírom, hogy a N7-en a Chrome iszonyat sokat folal el a képernyőből, főleg fektetett módban (statusbar, tab bar, címsáv, és alul még a navigációs gombok). Telefonon egy fokkal jobb, mert ott oldalt marad fektetett módban a navibar. Meg telefonról csak akkor netezek, ha muszáj.

(#12110) korpicschess: Nekem M4 van, de az nagyon halványan szól, próbáltam az összes gumiharanggal és szivaccsal is, de nem szól igazán jól. Mély sincs elég, és a tere is elég kicsi. Eddig egyedül a Xoom-ról szólt jól, sem laptopról, sem telefonról, sem mp3 lejátszóról nem igazán tetszett. Illetve ezek mindegyikén kenterbe veri a GR06, pedig ha nem akciózzák éppen az M4-et, akkor nincs is igazán nagy árkülönbség a kettő közt.

(#12114) zorromoto: Asztali rendszeren is van Chrome béta és dev is, három csatornában frissül folyamatosan. A stabil az nagyjából 6 hetente frissül, a béta kicsit gyakrabban, oda betesznek még nem teljesen stabil dolgokat is tesztelés célból, a dev meg majdnem naponta frissül, az éppen aktuális változásokkal. nézd meg a verziószámot, a béta-dev általában olyan 5-6 verzióval előrébb tart legalább.

(#12121) SÖ: Én csak a bétát használom telefonon és tableten is, ha már Chrome, és soha nem omlott sehova. Asztalin meg már évek óta (talán a 6-7-es verziótól kezdve) dev csatornát használok, és azzal sem voltak igazán komoly gondok (1-2-szer volt olyan, hogy meghalt a frissítéstől, de azt vagy még aznap, vagy másnap javították).

Új hozzászólás Aktív témák