Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz aizen92 #43650 üzenetére
Innen telepítettem: Grande Ale hozzászólása
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Noys187
tag
Szóval feltettem a 4.2.2-őt eddig tetszik DE: Hol lehet átlátszóvá varázsolni a status és navbart? Csak a lezárt képernyőnél áttetszőek... Vagy a gyáriban nem lehet csak egy másik launcherrel? Rákerestem a keresőben, de volt ott minden csak ez nem... Köszi előre is!!
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
Segnior_Barthez
senior tag
helló urak. kérdés: mi ma egy megkímélt N4 16GB ára ittthon vevői oldalról, feltéve hogy gari nélküli 2012.12.havi angol import, gyári tartozékokkal és bumperrel? azért érdekes, mert a labancoknál 150 EUR-ért postával megkapható. Itthon mennyiért reális a vétel? 50-60e?
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
w333
félisten
-
dragon1993
őstag
Sziasztok ,hogyan tudom kikapcsolni a home gomb hosszan nyomva tartására megjelenő Google gombot ?
-
w333
félisten
-
mtcob
senior tag
válasz dragon1993 #43660 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #43660 üzenetére
Stock rendszeren nem tudod kikapcsolni, így novában sem.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz pepe091 #43664 üzenetére
Rootlva van.
A fent linkelt Google Now Swipe Disabler eltünteti a Google ikont de a kör megmarad ez már haladás.
De ha lehet teljesen eltüntetném. -
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #43665 üzenetére
Gravityboxban szerintem ezt is testre lehet szabni, de ebben nem vagyok biztos.
-
tybsen
addikt
Ket problemam van, hatha masnal is elofordult vagy tud otletet:
1. Ha kepernyomentest csinalok es az ertesitesi savot lehuzom, hogy a kepet szerkeszthessem (levagjak belole egy reszt), akkor nincs ott bal oldalon alul a kis ceruza ikon, amire ranyomva szerkesztheto a kep. Ha nyomok egy vissza-t es utana ramegyek megint a galeriaban levo szerkesztendo kepre, mar ott van a kis ceruza ikon es lehet szerkeszteni. Mas tapasztalt ilyet?
2. Forumos hozzaszolasok chrome+diktalas: ha diktalok egy szoveget amikor hozza szeretnek szolni valamihez, akkor beirja a szoveget, de nem tudok benne javitani, törölni, stb. Ilyenkor vagy azt tudom csinalni, hogy kimasolom az egesz diktalt szoveget es kilepek, aztan uj hozzaszolasba beillesztem a szoveget es ilyenkor mar lehet benne mozogni, vagy varok egy kicsit (kb fel perc vagy valahogy igy, addig lezarom a telefont) es utana lehet mozogni a bediktalt szovegben vagy törölni bizonyos szavakat, stb. Osszehasonlitaskent: ha whatsapp-ban vagy barhol mashol diktalok, ott nincs ilyen problema, barmikor barmit tudok törölni vagy szerkeszteni. Csak a forumos hozzaszolasoknal van ez a chrome-mal (most nem tudom, hogy mas bongeszovel is van-e, ki kell majd probalnom).
Na mar olyan regota szerettem volna megkerdezni csak sosincs idom leirni. Volt Nektek hasonlo vagy van otlet? Amugy is esedekes egy gyari beallitasok visszaallitasa mert a legutobbi kis update utan nem csinaltam es lehet, hogy emiatt van valami szoftveres bug, szoval en erre tippelek.
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Most opera calssicot hasznalok, nagyon szeretem, de mintha lassu lenne. Neztem most az opera androidot ami gyorsabbnak tunik. Hasznalja valaki? Aksit eszi? -
w333
félisten
válasz C.Brigante #43670 üzenetére
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
twine
veterán
válasz C.Brigante #43636 üzenetére
Azért is raktam a smiley-t mert csak "vicceskedtem",,,a személyes véleményem, hogy "egy kutya" mindkettő,,,én Apexhez "szoktam", de meg van vásárolva a NOva is,,,,,,,sebességben(sokan azt mondják a nova "smoothabb") szerintem semmi(utoljára a 4.4.2 megjelenése után próbálgattam a NOva-t),,,tartalomban meg "ugyanaz",,,tényleg egyéni preferencia, ki melyiket használja,,az hogy az egyikben van "X" áttűnés, a másikban meg "Y",,,engem nem érdekel,,,szinte mindenhol ki van kapcsolva, ahol lehet, a "digitális majális"
Ennyit szerintem te is tudtál
"Többet nem t'ok monn'nani,,kérem ka'ccsoja ki"[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz pepe091 #43666 üzenetére
nem, sajnos Gravity Boxban nem lehet ezzel mit kezdeni,,,én is a Now swipe disablert használom erre,,,
Más:
Ha vaakit érdekel, Xposed alá van egy modul,,,SoftkeysFadeMod névvel,,,pont annyit csinál mint amit a neve mutat, nem többet,,,Adott idő után, és alatt, eltünteti(egy kulturált fade-el) a gombokat alul,,,
Nekem baromira tetszik,,,mert a Pie-t én nem szeretem,,,(nagyon nem) ellenben szép a képernyő gombok nélkül...
Ugyanakkor a gombok "ott vannak", tehát várni nem kell semmire, ha nyomni akarod, mert megnyomod a gombot(a helyét) és abban a pillanatban meg is jelenik a gombsor...és marad amíg akarod(ahogy be van állítva)....
Már így is sokat beszéltem róla,,ennél lényegesen egyszerűbb maflaság...próbáljátok ki,,nekem tetszik
van gomb
nincs gomb[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz C.Brigante #43675 üzenetére
-
w333
félisten
-
Noys187
tag
válasz C.Brigante #43675 üzenetére
Én már megszoktam a 4X HD CM11-én. Csak a fizetős Nova-val lehet áttetszővé varázsolni a Status és Navbart ugye?Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
heidricha
őstag
Zavarja a szememet, de nem fogom erőltetni, vagyis ez az egyetlen megjegyzésem a témában, megígérem:
A "GEL" végén az L, az a Launcher, vagyis a "GEL Launcher", az "Google Experience Launcher Launcher". Árnyalja a képet, hogy ez csak a lánykori neve, mert most már "GooglE now Launcher".
Vagy tévedek?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
OK Mobilaréna (hehe), kipróbálom a Goggle Now Launchert. Jó hír, hogy ha előtte az Action Launcher be van töltve, akkor az app és widget oldalmenül továbra is elérhetők főoldalon és appokban egyaránt.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Megerkezett a Nexus 4em. Elso benyomasok nagyon pozitivak foleg az sgs3 után.
Az akku töltöttségét ki lehet iratni százalékosan felülre? Vagy csak külső alkalmazással? Ha igen mit javasoltok?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
NTonee
veterán
válasz dragon1993 #43688 üzenetére
lényegében észrevehetetlen. Persze egy hibás beállítás okozhat gondot.
-
gipsztigris
addikt
válasz dragon1993 #43688 üzenetére
Szerintem semennyire!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
C.Brigante
veterán
azt hiszem nagy általánosságban elmondhatom, h a telefonom 1 max 1.5 napot megy el, kb. 4-4.15perc kijelzővel. fb, tumblr, contact+ sync megy és java részt wifi, no 3g. nem tudom ez jónak számít e vagy másnak esetleg jobb....
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
elnézést a hírtelen 2. posztért de amíg el nem felejtem, valaki használ slimket rc3 romot??? kásztom közül a legszimpátiákusabb, ha megunom a stock-ot (márpedig unom) azt hiszem ez lenne a kiszemelt...
-
dragon1993
őstag
válasz C.Brigante #43691 üzenetére
Nekem 3G-vel megy el 4 - 4,5 órát (képernyő).
Szóval átlagosnak számít. -
tomiii007
senior tag
válasz dragon1993 #43693 üzenetére
3g folyamat mobilnettel?
Milyen romot hasznalsz? -
atillaahun
veterán
válasz dragon1993 #43693 üzenetére
És mennyi böngészés szokott abba lenni?
-
HZoli87
veterán
Ez a gyönyörű telefon megint kikapcsolva fogadott, nagyszerű. Ez csak a második eset volt december óta, de akkor is zavar. Remélem nem fogja rendszeresen csinálni, mert akkor eladom a francba és veszek mást helyette.
-
tomiii007
senior tag
Ha toolkittel csinalok nandroiddal mentest akkor az egy image fajlkent menti le amit utana vissza tudok egy az egyben flashelni? Tehat teloszam kep stb mindent ment ilyenkor?
Toolkittel visszatudom rakni?
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Diamond500 #43698 üzenetére
Tudnak a hibáról a fejlesztők? Azért nem lenne rossz ha kezdenének vele valamit, nem szeretem amikor ezt csinálja. Nem ezt várnám egy gyári Androidtól / Nexustól.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz Diamond500 #43698 üzenetére
nálatok akkor valami nem stimmel, nekem közel egy éve megvan a telefon, de ilyen még nem volt, h magától kikapcsolt. (annyi, h nekem usa-ból van de nem hiszem, h ez számít melyik régióba szánták... mondjuk az is lehet, h igen, a kelet európába szánt kóla, mosópor, csokik stb. ugyanaz a márka lehet rosszabb alapanyagból)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt