Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titinho
lelkes újonc
Na nekem ez a hsz már elég is volt.
A teszted azért várós, de ezzel sok mindent elmondtál amit eddig is sejtettem és vártam a cucctól. Köszdenemkösz
És ugye gondolom ti is egyre több helyen belefutottatok a hírbe a híreket olvasgatva, hogy na jön az új P40 Lite és hazai ár, meg előrendelés, stb...
Na már most képzeljétek belefutottam egy olyan cikkbe (nem is tudom már melyik oldal volt az, elfelejtettem elmenteni) ahol ugye szépen leírják hogy milyen jó tulajdonságokkal jön a teló, meg kamera, meg tök jó proci és hogy mikortól lehet előrendelni, meg mikortól lesz elérhető a szolgáltatóknál is. És a legnagyobb...legnagyobb...a főcím alatt valami hasonló szöveg állt ugye kiemelve, hogy a fiatalok új kedvence a legújabb játékokra és közösségi médiára. És egy rohadt büdös kanyi szó nem esett a GSM hiányáról vagy hogy HMS.
Tegyük fel hogy valaki elolvasta, majd a cikket tovább küldte 3 ismerősének hogy nézzétek már milyen jó kis cucc fog megjelenni pár hét múlva...ebből 2 mondjuk megrendeli a Telekom oldaláról március 20-án,(ott akkortól elérhető) és amikor megjön akkor szembesül vele hogy hoppá, a fél vagy 2/3-ad appot fel se tudja tenni rá amit használ, meg alig van rajta valami app.Én csak abban reménykedem hogy azért a szolgáltatók és a viszont eladók felkészülnek erre. És miért van olyan érzésem hogy pl ebből a telóból mennyi visszavitt darab lesz szolgáltatóknál...szerintem ebben a hónapban orrba szájba nyomják most a HMS tréningeket, mert ugye március végén jönnek a P40 sorozat nagyjai is.
Na mindegy csak úgy ez eszembe jutott, de kíváncsi leszek mondjuk áprilistól a Telenor reklámokra is, hogy fogják nyomni erre a telóra...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest