Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• keszi

csendes tag

válasz parandroid #53 üzenetére

Osztom egy az egyben a cikkíró gondolatait. Csak sajnos azt vettem észre, hogy nagyon is szűk rétege vagyunk a fogyasztóknak, mármint azok, akik egy notebooktól tényleg a hordozhatóságot várják el. Körülöttem szinte mindenki notebook-fan, úgy értve, hogy a barátaim, barátnőm, mindenki notebookot használ, pedig a hordozhatóságot egyikük sem használja ki, a barátnőm gépe konkrétan csak akkor hagyja el a szobáját, ha a huga elkéri, hogy használhassa. A legjobban akkor fakadtam ki, amikor pár hónapja a nagymamámnak kerestünk gépet, mert meg akar ismerkedni a nettel, a számítógéppel, stb., és ő bejelentette, hogy notebookot szeretne, mert hogy az mennyivel jobb. A 15" és efeletti gépek, meg az alacsony akkumulátorkapacitás pedig ezeket az igényeket elégítik ki, és sajnos ők vannak többen. Az igazi hordozhatóság pedig megmaradt egy szűk réteg luxusa, amiért rendesen belenyúlnak a pénztárcánkba. Magyarán a notebookok nem igazán lettek olcsóbbak, csak keletkezett egy olyan termékcsoport az asztali gépek és a notebookok közé, amit árban is így pozícionálnak.

Új hozzászólás Aktív témák