- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
alkatraz3000 #37 üzenetére
A baráti körben viszont a srácok segítenek neki
Olajcsere, vezérlés amúgy is lassan érik, ezt meg is mondtam eladásnál a srácnak. -
huszi.gyb
senior tag
válasz
alkatraz3000 #35 üzenetére
Jó helyre kerül, újra női kocsi lesz (anyám is használta egy darabig
). A hozzáértő, akit hozott a vevő, tényleg értett az autókhoz, nem beszélt hülyeségeket. Tény, talált hibákat, nem vészeseket, és korrektül elmondta a vevőnek. Javítani kell, de a kocsi ettől használható, nem igényel azonnali beavatkozást. A kocsi alá ketten is benéztek, egyikük be is mászott, és nem tudtak belekötni.
A vevő beismerte, hogy ő Ford Ka-t akart, de meggyőzte a Golf. Pedig ez egy nőnél nagy szó.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
alkatraz3000 #33 üzenetére
Eladva. Pontosabban foglalózva. 3 kereskedővel beszéltem, köpködtek, 100-150közt ígérgettek. Ma egy fiatal lány megvette, 200-ban állapodtunk meg, téli gumik nélkül. Az még plusz valamennyi, de az most nem fér bele neki, télig viszont biztosan megveszi.
-
huszi.gyb
senior tag
70k-t költöttünk rá most a futóműre. Új akku, új téli gumik... Alkuképes az ár, csak ne telefonban. Van egy komoly érdeklődő. Aki ismeri az autót, mind azt mondja, hogy olcsón adom. Ha megnézed a 3 ajtós 1,4 benzines Golfokat, közép ár, 300-ig voltak. Olcsóbb van ennél, jobb nem sok (ennyiért főleg nem), ezt tartom, bárki nézi meg az autót.
-
huszi.gyb
senior tag
Tegnap még egy hirdetést feladtunk... Lehet erről extrákat írni.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
alkatraz3000 #21 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de én nem látom annyira gyönyörűnek... Sőt, néhány egyenesen ronda szvsz. De ízlésekről nem vitatkozunk.
Konkrét tapasztalatom Alfákkal nincs, így nem is mondok véleményt, de nekem nem kéne. -
huszi.gyb
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
Na az Alfa az egyik, amelyiket a márka kimondása után hanyagolom. Már a Fiat is kicsit kockázatosnak tűnik, a Golf után... Arra tényleg csak a kötelezőket kellett költeni jóformán...
Én az élvezettel úgy vagyok, hogy majd egyszer lesz egy MX5-ösöm, azzal élvezkedek. Addig ott a robogó, azzal is lehet azért motorozgatni (180ccm), autó tényleg hazajárni kell.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
alkatraz3000 #10 üzenetére
1,4 benzin, 3 ajtós. Írok privátot, elküldöm a hirdetést.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
alkatraz3000 #4 üzenetére
Apám haverjának van 1,9JTD-je, nagyon elégedett, és apámnak nagyon megtetszett az az autó.
Kipróbáltam egyet, kényelmes, tényleg szép volt... Mint autó, tetszik, mint használati tárgy, remélem, hogy nem rossz választás. Minden esetre, nem az én döntésem lesz, de eddig tetszett...
Népítéleten 6,98-at kapott...
marositech: Ha megcsináltatom a sárvédő íveket, friss műszakit, akkor sem kapok az autóért többet, mint 250. Ezért nem akarok vele foglalkozni (kevés az időm, egyetem+munka), ha az új tulaj akarja, és hajlandó beszállni a költségekbe, szakítok rá időt, elintézem... De amíg 150-ért akarják elvinni, addig felejtős. Összetaknyolni össze tudnám itthon is eladásra (apám ex-fényező, most már mást dolgozik). De az autón minden jó állapotú, nem a mi stílusunk a taknyolás, inkább őszintén vállalom, hogy ilyen. Mint ahogy az óraállást is bevallom, nem tekergettük (1. tulajos 21 éves autó...)
Met: Jöhetnek, meg van az az ár, amiért eladjuk, alatta megmarad. Jó lenne gyorsan eladni, mert kinéztem egy konkrét autót, de azt addig nem vesszük meg, amíg Golf megvan... Viszont 150-ért nem adom oda, 70-et költöttünk múlt hónapban a futóműre. Nem volt betervezve az eladás...
Ja és nem viszem sehova. Ha kell a kocsi, eljön, megnézi hideg motorral, beszélünk az árról, és oké, vagy mehet haza.Nem SOS, és jön a nyár, elleszek motorral is pár hetet/hónapot, ha elviszik a kinézett kocsit...
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
marositech #1 üzenetére
Neked is sok sikert!
4-es Golfot apám nem akart helyette, mi Stilokat nézegetünk. Van egy szimpatikus példány.ncc1701: Én is utálom, sajnos odatette a végére, hogy "árban". A fenti beszélgetés csak egy részlet volt. Könyörögtem neki, hogy mielőtt alkudozna rá, nézze meg, mire alkudunk.
Persze értem én, ha mondjuk 200-ban megállapodunk, eljön, és akkor kezdődne az alku újra... 200-ról.. Inkább elköszöntem, szerintem meglepődött, hogy nem félek attól, hogy lerakja a telefont, csak nem akartam én lenni a bunkó, hogy rányomom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest