Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Romano #23 üzenetére
Cserélve de a probléma fennáll. Igaz érzetre mintha ritkábba jelentkezne.
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
"az első csere az itthoniakból volt"
Nem újat vettem, hanem az itthoni használaton kívüliekből tettem be másikat. Azok is alaplaphoz adott sata kábelek tehát nem ilyen legalja vezeték. Ezért mertem kizárni hogy az okozza, de hátha így most vettem újakat.(#12) Dany007: Win reinstallon már túlvagyok. De a problémakereső metódus nem rossz.
(#10) Simon02: Nem kizárt amit írsz, meglátjuk. A 33db gyanús szektor attól is lehetett (?) hogy egy időben nagyon sok (értsd napi többszöri) áramkimaradások voltak. Valószínű nem tett jót a HDD-nek.
-
Dany007
veterán
válasz
Dr. Romano #13 üzenetére
Uh bakker, bocs. Nem olvastam vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest