Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Dr. Romano #13 üzenetére
Uh bakker, bocs. Nem olvastam vissza.
-
Dany007
veterán
Had adjak egy pofátlan választ.
Ha már ennyi ideje idegesít és a hardveres okokat kizártad, akkor mért nem húzod újra a Win7-et aztán viszlát. Azzal szépen kizárhatod a szoftveres oldalát is a dolognak.Amúgy az ilyen idegesítő tud lenni. Nálam is volt valami hasonló. Már nem emlékszem mi volt, de eleinte én is hardveres dologra gyanakodtam. De vagy hónapokon át nem tudtam mit kezdeni a problémával. A végén már minden szóba jöhető programot is letöröltem, de semmi...
Aztán mondom újrahúzom a WinXp-et. Minden meg van. Egy ideig semmi. Aztán pár nappal később megint előjött a hiba. Na mondom ez nemigaz... De emlékeztem rá, hogy az elején még nem volt hiba. Mondom akkor biztos valami amit telepítettem, de nem jöttem rá mi az. Hiszen az elején az ember az alap dolgokat telepít semmi extrát.
Na, mégegyszer Win Xp újrahúzás. És most szépen lépésről lépésre kivártam és teszteltem meg minden... Egyesével tettem fel a programokat és vártam, melyiktől jön elő a probléma.
No mi volt a bűnös? Daemon Tools 4. akárhányas verziója. Nem akartam elhinni...De letöröltem a Daemon tools-t és utána nem csinálta tovább. Felraktam egy régebbi verziót és azzal is jó volt.
De már fogalmam sincs mi volt ez a hiba, de azt tudom hogy nem hétköznapi és nem elnézendő probléma volt ez, amit egy olyan program okozott aminek különböző verziói már évek óta ott vannak a gépemen és teljesen alap telepítésnek számít.... sose gondoltam volna, hogy ez okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest