- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #322 üzenetére
Találtam egy fószert az ebay-on, aki ilyen Toutch Screen Digitizer-eket árul mindenhez (régebbi Gigabyte telóhoz való is van $12,99-ért..).
Írtam neki, hogy s1205-höz kellene. Azt válaszolta, hogy lot of sizes van neki és segít keresni hozzá valót, de kellene egy pár adat...
Tehát ha van valaki akinek tönkrement és esetleg szétszedte, nem tudna képet küldeni róla? kellene a külméret ill kép a csatlakozásról. Esetleg valami azonosító szám ha van rajta?
Ha sikerülne belőni, hogy melyik kell hozzá, hatalmas előrelépés lenne, mert az itthoni 30e+áfás csereár -őszintén szólva is- rablás...
(tudva azt, hogy jövő hét pénteken a speedshop akciózza a telót bruttó 49990-ért...)Üdv
Imi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest