- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
A today screen-t le lehet valahogyan cserélni HTC v. iPhone külalakúra? pl: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-myaction.html
-
Donald12
tag
A Microsoft Myphone alkalmazást próbálta már valaki használni ezen a készüléken? Én most kísérleteztem vele, de sajnos egyelőre sikertelenül. Az előre telepített alkalmazás update nélkül nem hajlandó elindulni, viszont az update nem sikerül, valamilyen hibaüzenettel leáll. Letöltöttem a Myphone alkalmazást, de a manuális update sem megy, mert amikor telepíteni akarom a CAB fájlt az is leáll valami másféle hibaüzenettel. Pedig jó lenne ez a netes szinkronizálás ...
-
Lucifair
csendes tag
Süti5:
A tok amit vettem: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=25972
Ja és a Gsmart modemként használva is EDGE képes (T-Mobile: kb. 100 kbs).Raketta:
Egyértelműen saját hiba. Szlovákiában kanyarvadászat közben nem számoltam azzal, hogy az a kis kő, amit télen szétszórnak a hegyi utakon sózás helyett, azt csak a nagyobb utakon takarítják össze.Üdv,
Lf. -
Raketta
csendes tag
válasz
Lucifair #294 üzenetére
Sajnálom a motorod. Saját hiba? Nem fizet a biztosító?
Én ahogy leszálltam a motorról, kivettem a zsebemből - siettem, mert csörgött - és csúszott, repült a kicsike. Épp annyi időm volt, hogy a lábamat alátegyem, így arról csúszott az asfalton. Remegő kezekkel emeltem fel, és láss csodát semmi baja nem lett.
Szóval lehet, hogy tényleg kéne egy tok...
-
Lucifair
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült modemként használni a Gsmartot notebookhoz. Nagyon nehéz volt...
miután beállítottam a szolgáltatóm GPRS kapcsolatát, már csak fel kellett fedeznem a WM6.5 főoldalán az "Internet sharing" ikont. Ami rákérdez, hogy melyik kapcsolatot milyen módon USB/Bluetooth akarom kapcsolni a számítógéphez. Már csak azon töprengek, hogy miért kellett ennek a megtalálásához 2 hét.
Más: A telefon tok használatát tényleg csak ajánlani tudom. Így tegnap csak a motoromat törtem össze, a zsebemben a Gsmart sértetlen maradt. Bár, azt hiszem jobban örültem volna ha fordítva történik...
Üdv,
Lf. -
süti5
őstag
válasz
minifoximaxi #292 üzenetére
Én itt vettem, de igazából tök mindegy hol veszed, ha jól tudom speedshop a mao-i forgalmazó (garipapír tőlük van nekem is, bár ugye máshol vettem), az árak mindenhol 56200-59900-ig terjednek, így nagyon nem tudsz mellélőni.
-
minifoximaxi
tag
Sziasztok!
Szeritetek most honnan lenne érdemes venni? Kerestem, kerestem, de Ti mégiscsak okosabbak vagytok... Köszi! -
Donald12
tag
válasz
Lucifair #284 üzenetére
Telenornál vagyok és aktiválva van a mobilnet a kártyámon. Keresgélni kellett a beállításokat, de végülis sikerült és jól is működik. DE! Nem modemnek használom a telefont, hanem Operával netezek rajta utazás közben. Nem tudom mennyivel lehet bonyolultabb a beállítás ha modemnek akarod használni?
-
Donald12
tag
Ha visszalapozol a 137-es hozzászólásban van szó a hangerővel való bűvészkedésről. Én emeltem a hangerőn, de túl sokat nem érdemes, mert torzítani kezd, próbálgasd a leírás alapján, hogy mi az ami neked megfelelő. De óvatosan ezzel a buherálós menüvel, más dolgokhoz nem szabad hozzápiszkálni, csak ha valaki biztos a dolgában.
-
süti5
őstag
válasz
Lucifair #287 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyi időt bírja a fólia, mert az átláthatósága szerintem nagyon jó, ötszázért pláne jó vétel volt.
Egyébként benne lennék az ilyen méretre vágott cuccok rendelésében, pláne ha jó áron jönne ki, ha többen rendelünk, bár én még nem láttam olyat, hogy s1205-re való. Az a jó a méretre vágásban, hogy a hangszóró aljáig mehet a fólia, mivel sík a felület és így ott is védi, bár tény, hogy legjobban a képernyőnek kell a karc elleni védelem.
-
Lucifair
csendes tag
Fóliát én is vettem a Speedben, bár jóval drágábban mint te (már nem emlékszem melyik GPS fóliája volt. Tegnap volt annyi időm, hogy szórakozzak a méretre vágással (még nem tökéletes, de ha megint lesz energián szöszmötölni, akkor még alakítok egy kicsit a hangszóról körüli lukon. Amúgy eBay-en árulnak ilyen ultra clear fóliákat, gyárilag méretre vágva. Esetleg többen összeállva lehetne rendelni több darabot.
A tok nem rossz, de nekem is figyelnem kell arra, hogy használjam. Amúgy nekem különösen nincs bajom a hangjával, csak a gyári hangok kicsit bugyuták (kinek jut eszébe pl. komolyzene részletet beállítani csengőhangnak...)
Üdv,
Lf. -
süti5
őstag
válasz
Lucifair #284 üzenetére
Én még nem használtam, de itt is érvényes, hogy max edge sebességet tud? Vagy az nem erre vonatkozik? (lehet hülyeséget kérdeztem
Tegnap vettem a telóra fóliát, 500 ft volt egy nagyobb darab, amiből méretre kell vágni, kettő jön ki belőle, egész jó lett szerintem. Tok kéne nekem is, de nem vesz rá a lélek....lusta vagyok mindig visszatenni, akkor meg semmi értelme.
A teló hangerejével viszont nem vagyok elégedett.... tegnap egy megbeszélésen ki kellett hangosítanom, és maxra véve is tök halk volt, komolyan régebi telóim kihangosítás nélkül is tudtak ekkora hangerőt.
A többi tetszik, szerintem szuper teló.
-
Lucifair
csendes tag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Hi,
Sajnálattal hallom ami történt (eddig a fórumokon veled együtt a 3. képernyőtörést hallottam). Tényleg érzékenyek, bár szerintem ez minden nagy érintőképernyőt fenyeget. Régi telefonjaimat én is előszeretettel ejtettem le, úgyhogy ennek vettem egy brando tokot. Eddig egyszer ejtettem le tokban és csak fél méterről, szerencsére nem történt baja.
Más:
Használta-e valaki közületek a gsmartot mobil internetezéshez, mint a notebook modemjét? (Eddig a SE telefonomat használtam mint internet modem.) Ha igen, kérem árulja el hogy csinálta, beállítások, stb. (a szolgáltatóm, a T-Mobile egyre kevésbé szolgálatkész bármiféle beállítás terén. "Majd a szerviz beállítja pénzért.", "Ja, nem itt vásárolta? Akkor sajnos nem tudunk segíteni." Régen, 5 évvel ezelőtt mindenféle beállítást le lehetett tölteni a honlapjukrólmost meg semmit sem találok...)
Üdv,
András -
imiadmin
őstag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Sajnálattal olvasom, hogy összetört... ( R.I.P. )
Nekem már kétszer kirepült a kezemből... mind a két alkalommal a kocsiból kiszállás közben... (mert mindent egyszerre szeretnék magammal vinni
) az asszfalton landolt a hátlapon csúszva.. én megúsztam...
Az egyszer biztos, hogy nem egy Nokia 5210....
-
süti5
őstag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Basszus, én is sajnálom....második törés itt a fórumon egy hónapon belül....
Nem gondoltam, hogy ennyire törékenyek.... ezt tényleg csak egy tok védte volna meg, de azt én sem használok soha, a fólia sem segített volna.
Baromira kell majd vigyáznom, mert az a minimum, hogy egy párszor már leestek az eddigi mobiljaim, de semmi bajuk nem lett pár karcon kívül.... -
richter80
csendes tag
és igen! nekem is sikerült! tegnap este kicsúszott a kezemből, és a padlón landolt. egy 3 cm-es repedés a képernyő jobb alsó sarkában, és már semmit nem is tudok vele kezdeni
azt hiszem, már értem a nokia 5xxx sorozat peremét a képernyő körül... ide még csak annyit, h amellett hogy ez az én balf@szságom, de ez tényleg röhej, h ennyit sem bír ki. anno az 5320-as nokiám a 3-ról kiesve majdnem agyonütött ugyan valakit, de használható maradt, az ijedtség nagyobb volt, mint a kár, szerencsére. úgyhogy csatlakoznék az egyik előttem szólóhoz, aki hasonló cipőben jár: ha valakinek van halott gsmart-ja, de a képernyő franya, írjon!
thx
-
süti5
őstag
Videónál van low, medium és high, a high jelenti a 640x480-at?
-
Donald12
tag
Nem éri meg túl sokat kínlódni. A telefon telefonálásra való, a navigáció meg navigálásra. Régebben nálam is fő szempont volt telefon vásárlásnál a GPS, de végül egy készüléken sem tudtam megfelelően használni. Ha meg véletlenül ment, akkor a legrosszabb pillanatban jött bejövő hívás és ... Szóval feladtam, vettem egy Wayteq BT820 navigációt, IGO8 remekül fut rajta, bekapcs után másodperceken belül talál jelet, stb. Egyszer próbáltam ezen a telcsin is valamilyen teszt progival, de miután kb. 5 perc elteltével talált csak jelet feladtam. De ez csak az én véleményem, és egy jó tanács a tapasztalataim alapján, úgyhogy ne kövezzetek meg.
-
süti5
őstag
válasz
imiadmin #273 üzenetére
Egyszerűen nem megy.... ugyanaz van mint a másikkal, hogy feltelepíti, aztán nem tudom elindítani...gőzöm sincs mi lehet a hiba...
Közben észrevettem azt a hibát is, hogy ahogy sd kártyára másolom a fájlokat, akkor mondjuk az autorun.nng elnevezésű nng fájlt csak úgy viszi át hogy autorun és a nevében már nincs benne hogy nng. Ezt is javítottam, egyesével az összes fájlnál, de ez sem segített.... más progit tudtok esetleg?
-
imiadmin
őstag
sziasztok,
Hát igen.. nekem is sok időmbe tellett mígy összevadásztam a 400x240-es data.zip file-t...
Időközben meg kiadták a Primo 1.1-es változatát, ami meg nem kompatibilis a régebbi (primo-s) data.zip fileokkal...Ha kell, felrakom valahová a data.zip-et.... ki tud jó helyet ahol nem törlik azonnal?
Üdv
Imi -
süti5
őstag
Segítsetek mert a maradék hajam is kihullik
Primot hagyom a fenébe, nem megy, mindent próbáltam már, sys.txt, data.zip, átírtam, kicsréltem, amit akartok, nem ment. Azt írta fel van telepítve, de nem indítja el....
Ugyanezt játsza most az egyszerű, csak Mao térképes verziónál is, 60 mb az egész, feltelepítem, minden okés, aztán elindítom az exével, semmi....ötlet?
-
Raketta
csendes tag
Az igo primo-t nem ismerem, nekem az igo8 van fenn. Azt simán fel tudtam telepíteni. Megy rendesen, de az tény, hogy nem támoogatja 100%-ig ezt a felbontást. Elfordított üzemben nem tölti ki teljesen a képernyőt, viszont álló helyzetben tökéletes. Ettől még müxik úgy is, csak marad fekete csík.
Ötlet? Próbáld az igo8-at.
-
richter80
csendes tag
köszi, nálam volt elállítva, úgyhogy ma leteszteltem, és remekül működik, igaz, miután kilépek a naviból, kissé lassú lesz a teló, kell neki pár perc, mire összeszedi magát
viszont klafa ez az iGo, egész jó útvonalakon visz, tetszik.
kb 1 hónap múlva megyek a germánokhoz, kíváncsi vagyok, mit produkál
-
imiadmin
őstag
-
süti5
őstag
Az agyam eldobom....gps progit lecsupaszítottam 54 mb-osra, hogy tesztelni tudjam a gpst, míg nem veszek kártyát bele (kivettem az egyéb nyelveket, ilyesmi..). Próbálom felmásolni a gigára, ahol a szabad terület 76 mb. Nem megy fel rá, azt írja, nincs elég szabad hely a lemezen....ötlet?
-
richter80
csendes tag
a winmo7 gsmart-ra hekkelése meg felejtős, most olvastam, h elég komoly hardware igénye van, úgyhogy majd legfeljebb a köv. teló
-
richter80
csendes tag
nos: feltettem az iGo-t, elindul, fut szépen, viszont nem talál műholdat. végigfuttattam egy automatikus keresést, semmi. viszont van a telefon beállításai között is egy gps-beállítási rész, hardware-s, ill. software-s gps port-tal. (settings/system/external gps) ezért gondoltam, h ha valakinek van ilyen, működik rendesen, akkor leírhatná azokat a beállításokat, hátha én nyomkodtam el valamit.
-
richter80
csendes tag
meg egy gyors kérdés:
most látom a winmo7-es samsungot a főoldalon, szerintetek rá lehet erre a gsmartra hekkelni az új oprendszert, v. esetleg lehetséges, h a gigabyte kiad egy frissítő pakkot?
-
richter80
csendes tag
-
süti5
őstag
Igo nektek mennyi helyet foglal térképestől-mindenestől?
1-2 gb? -
arden
csendes tag
Én kijelző fóliát is a Speedshopba vettem... Brando Protector Plus, én fényeset vettem (Ultra Clear), az kicsit csúszos, 900Ft környékén volt, és teljesen jól passzol a mobilra... Szerintem nagyon jó és elegáns, mert a gyári azért kicsit elrongyolódostt, de ez tökély.
A méretet nézzétek ,mindegy h eredetileg milyen telefonon volt... egy picit le kellett vágni belőle nekem is. -
Raketta
csendes tag
-
Lucifair
csendes tag
A főnökeim megértőek... Ha jól emlékszem még nem adtam magamnak fegyelmit.
Az ügyfelek, meg még örülnek is, hogy visszahívom őket (nem az ő kontójukra megy), mert kapok értesítést a nem fogadott hívásokról a szolgáltatótól. Amúgy munkaidőben nem szokásom hosszadalmas privát beszélgetéseket folytatni, 5-10 percet meg mindenki kibír.
Eddig is azt a megoldást alkalmaztam, hogyha az egyik telefonon beszéltem akkor nyugtáztam, ha a másik csöngött. Nagyon ritkán vettem fel, mert az meg az épp aktuális beszélgetőtársammal szemben illetlenség. Be volt állítva a hangpostámon egy szöveg, miszerint "jelenleg xxx okból nem vagyok elérhető, kérem keressen később, vagy írjon sms-t (ne hagyjon hangüzenetet)" + a szolgáltató jelzése. Még senki sem sértődött meg.
Lf
-
lcdtv
tag
válasz
Lucifair #248 üzenetére
hát igen ritka ez az eset de nálam pont azért lenne jó mert van céges meg van privát mobilom és ha a privátot nem is használom annyira de persze szoktam a céges meg nem elérhető a főnökeim eléggé ki lennének akadva hogy mi a fasz.. nem vagyok elérhető.
Egy szónak száz a vége, ha nem lehet orvosolni a "hibát" akkor nekem nem ez a megfelelő mobil.( bár szívem szerint jobban tetszik és jobban is szerettem volna winmo-s mobilt) -
Lucifair
csendes tag
lcdtv:
Valamit nem értek. Az S1205-ben nekem pont az volt a lényeg, hogy mindkét kártya egyszerre aktív, ergo mindkét kártyán elérhető vagyok. Ritka az az eset, hogy mindkét kártyán egyszerre szeretnék két független beszélgetést lefolytatni, mert tudtommal csak ezt az esetet nem tudja ez a telefon lekezelni. Amint befejezem a beszélgetést rögtön mindkét kártyán újra elérhetővé válok (ha jól értelmezem). Amúgy én is fontolgattam a Samsungot, de végül a Gsmart mellett döntöttem. Ami eltántoríthatott volna mellőle az egyedül a Mo.-n nem kapható General Mobile DSTL1 lett volna, mert az gyorsabb talán (meg ott valóban foglaltat jelez a másik kártya, ha épp beszélsz a másikon).
Üdv,
Lf. -
lcdtv
tag
válasz
richter80 #246 üzenetére
Köszönöm, én több forumot is olvastam de nem nagyon van rá megoldás ezidáig.Nem tudom hogy szoftveres és vagy hardveres ez a probléma de jó kis teló lenne ha ezt is tudná.Sajna ha nincs rá mód akkor kénytelen leszek a Samsung B7722-es mobilját választani,igaz nincs benne GPS meg winmo de legalább arra amire veszem ( 2 sim egyszerre lehet használni) arra jó.Igazából nem értem hogy akkor minek a 2 sim foglalat ebbe a telóba ha nem tudom egyszerre elérhetővé tenni őket.!!??
-
richter80
csendes tag
válasz
Lucifair #244 üzenetére
hali,
én egy 4 GB-s kártyát rendeltem mellé, + autós tötltő (szintén speedshop). ha szeretnél rá navit, (kb 120 mb, + térképek), szerintem ez bőven elég, egy rakás zene, film is ráfér még, és ár-érték arányban is elég jó. nézz szét a speedshop-on, találni fogsz megfelelőt, garantáltan olyat, ami jó is a telóhoz
lcdtv:
csak annyi hozzáfűzés, hogy szégyen, amit kézikönyv néven hozzáadnak, de van egy pár weblap, ahonnan le lehet tölteni user guide/manualt. érdemes rákeresni, hátha abból ki lehet szedni némi infot. azért utánaolvasok, és szólok, ha találtam valamit.
-
lcdtv
tag
ennél a mobilnál tényleg sehogy nem lehet megcsinálni azt hogy ha az 1-es sim-en beszélek akkor ha a sim 2 jön hívás azt is tudjam fogadni vagy csak látni?
-
Lucifair
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hete szemeztem ezzel a telefonnal és az összes hozzászólást és tapasztalatot elolvastam ezen a fórumon. Szóval részben nektek is köszönhetem, hogy 2 napja gyarapítom az S1205 tulajok táborát. Speedshopban, mint a gyártó honlapján megtalálható hivatalos hazai kereskedőtől vettem árgaranciával.
Első PDA-m, egyelőre minden szép és jó. Persze a kíváncsiságom nem engedte, hogy első feltöltés gyanánt 5 óránál tovább maradjon a töltőn és ne kapcsoljam be. Vásárláskor nem vettem bele memóriakártyát, de még jó is, mert biztosan alul méreteztem volna. Szerintetek mekkora és milyen kártya lenne az ideális? Más fórumon olvastam, hogy valakinek nem ment a HDSC kártyával a frissítés.
Egy Omniás barátom azt tanácsolta, hogy fólia nélkül ne használjam, úgyhogy még jata van a gyári szöveges fólia (persze a hangszórónál kilukasztva). Hol lehet rá kapni fóliát?
Többi kérdés biztos később fog megfogalmazódni...
Üdv,
András -
richter80
csendes tag
Hali,
Én egy hete vettem egy ilyet, és eddig nincs is vele gond, bár gps-t nem talál, de nagyon nem is foglalkoztam vele. Ha valakinek van rá esetleg ötlete/használja ilyesmire, szívesen fogadok tanácsokat (iGo8 van rajta).
Más: van, aki frissített már winmo 6.5.3-ra? Egyáltalán lehetséges ennek a firmware-ét frissíteni? Mert eddig össz. a sony xperia-hoz találtam hivatalos frissítést, ehhez még a gigabyte saját oldalán sem.
köszi
-
süti5
őstag
válasz
zsirafmaci #238 üzenetére
Végülis mikor mondta a srác hogy merítsem le nyugodttan, hazajöttem, 1 órát volt bekapcsolva, néhányat dumáltam róla aztán kerestem a neten egy gyári kézikönyvet ami azt írja hogy első használat előtt töltse fullra, így rádugtam 10 órát töltőre.
Lesznek majd kérdéseim, de egyelőre nagyon bejön
Fóliát tettetek a kijelzőre? Nekem még rajta van a gyári fólia, de már szívesen levenném. -
Raketta
csendes tag
válasz
zsirafmaci #238 üzenetére
Hát a propaganda szöveg szerint tényleg, de a tapasztalatom mást mond.
Persze eleint nem lesz nagy különbség, csak az üzemidő kevesebb, és ahogy öregszik megnő a különbség mégjobban. -
süti5
őstag
Meg van az új teló
Első használat előtt 12 óráig kell tölteni?
Srác boltban azt mondta merítsem le most teljesen és utána 12 óra...
Szerintetek? -
Hateau
csendes tag
Üdv Mindenki!
Sajnos én is belefutottam egy 20 centis reptetésbe, ... pontosabban a töltőről vettem volna le a telót, félúton kirántotta a kábel a kezemből...kb. 20 centi magasságból hátlapjára érkezett az asztalon (és sajnos tényleg így volt!). Hááát persze, hogy megrepedt a touchscreent védő üveglap, amit tényleg 'olcsón' lehet javíttatni. Igazán készültek a hazai forgalmazók az alkatrészekre. Tajvan meg nem itt van, gondoltam nem ugrok ki egyért. Ráadásul egy kicsit problémásnak vélem, hogy egy ilyen külső behatás hatására képes betörni...Persze még egy PIN kódot sem tudok beütni...
Ha véletlen valaki rendelkezik agyhalott készülékkel, kérem keressen meg!Előre is köszi!
További kellemes napot!
-
süti5
őstag
Microsd hc kártyákat fogad ez a gép? Vagy csak microsd-t? Vagy adapter kell hozzá?
Egyáltalán, a két krátya között mi a különbség? Sebesség esetleg?
-
süti5
őstag
Videót milyen felbontásban rögzít? A tesztben 320x240-et említenek ezen a linken meg vga azaz 640x480 szerepel. Ez pl. nagyon nem mindegy.
-
Raketta
csendes tag
Előtte nekem Blue Angel (HTC) volt, amivel akkor sem sokat fotóztam, és elég gyenge volt.
Ennek a képei közepesek, ha van elég fény egész tűrhetőek. Ritkán használom fényképezésre.Természetesen angol nyelvű az oprendszer. Gondolom lehet rá magyarítást tenni, mint minden winmo-ra, de én meg sem próbáltam az előző telefonon sem és ezen sem. Talán akkor elveszít ez néhány alkalmazást illetve lehetőséget. Erre például nem tanácsos másmilyen tárcsázót feltelepíteni, mert akkor csak az elsődleges kártyáról tud hívni. A sajátjáról egyszerűen lehet választani, hogy melyik kártyáról hívjon.
-
süti5
őstag
Jóvammá nem kő alázni sosem volt még gps-em
Előtte ami telód volt, szóval hogy kb. milyen fotókat csinál? Mert ami a cikkben vannak képek, azt sikerült a bérház árnyékos felén készíteni, így igazán nem jön ki rajta, milyen valójában a kamera...
Ja és még egy, angol nyelvű az oprendszer vagy magyar? Illetve ha angol, létezik-e rá magyar? -
Raketta
csendes tag
A gps használata semiféle összefüggésben nincs a képernyő orientációjával. (olyan kérdés, hogy lefekhetek-e az autóban ha jár a motor?
) Ez csak a használt programtól függ. Pl. igo-val elfordítva is és állítva is megy. Csupán a használt programnak kell ismernie mindkét irányú felbontáshoz tartozó képernyő beállításokat (képeket).
Nem tudom milyen képeket készít a k800, de ezek átlagos, egész tűrhető képek az objektívhez képest, de nem egy digitális féynképezőgép. -
süti5
őstag
Két dolog érdekelne a telóval kapcsolatban, nagyon szemezek vele.
Az egyik, hogy mikor gps-t használ az ember, akkor el lehet fordítani a képet?
A másik, hogy milyen a fotók, videók minősége? Megüti mondjuk a se k800 szintjét, ami szintén 3 mp, viszont autofókuszos?Előre is köszi a választ.
-
arden
csendes tag
Maxiri: nem, nem a ramba ment, nem felejt el semmit még ha kifogy akkor sem
Természetesen újraindításnál, soft resetnél sem. A mobilinternetet még én sem probáltam, de nyilván van rá megoldás. Ha más nem, és mindig az elsődlegesről netezik, akkor másodlagosnak teszed azt, amiről telefonálsz. Később én is ki akarom majd próbálni...
Benji96: én is gondolkodtam a kínain, de ellene szól hogy ált. az üzemidő és minőség nem annyira jó, nincs számla és nincs garancia. Általában én azt hallottam, hogy bár fejlődnek nagyon ezek a kínaiak, de még mindig nem az igazi. Ez a Gigabyte pedig a maga kategóriájában egy nagyon minőségi darab, akku ideje nagyon jó, nálam a strapát is jól bírja stb. Én csak ajánlani tudom - bár a chipset ebben is kínai (s pl. a GPS lassan melegedik be hidegindítás után), ezért az árért... Pl. a kínaiak hangminősége lehet necces stb.
-
Raketta
csendes tag
válasz
Boozerka #214 üzenetére
A hard reset>
Press Camera + Power + Volume UP buttonsPress VOLUME DOWN to restore manufacturer default
De előtte még nyomj egy soft resetet ha eddig még nem tetted meg hátha az is segít. Leveszed a hátlapot és a pálcika helye alatt réz színű gombot kell megnyomni. A soft resettel nem veszít el semmit, csak újra indul. Tehát először mindenképpen soft reset.
-
Boozerka
csendes tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni.
A gondom a következő:
2 hónapja vettem gigabyte gsmart s1205-öt. Működött rendesen, és most ha bekapcsolom ezt írja: "Navimote.exe" can not be opened, és nem tudom használni a touch kijelzőt. Ha hozzá érintem a ceruzát akkor nem reagál rá.
Be írtam keresőbe ezt a navimote-t és valami navigációs softver -t dobott ki. Nem tudom hogy valaki rá telepítette ezt, de sztem ez nincs összefüggésbe a kijelző kezelhetettlenségével.
Valaki tud tanácsot mondani.
Köszönöm -
Maxiri
tag
Hali!
Sajnos én nem tudok megoldást a problémádra, mert nekem nincs ilyen készülékem, csak tervezem a vásárlását. Mivel Neked van, ezért megkérdeznélek, hogy a két sim kártya közül ki lehet választani, hogy csak az egyiket használják a netes alkalmazások? Mert gondoltam, hogy a mobilinternetemet beletenném a telefonelőfizu mellé.
A választ megköszönném. -
Headoff
tag
Sziasztok!
Az alábbi dolgokra van valakinek jó ötlete?
- Hogyan tudnám a kedvenc személyeket valahogy a today-re kitenni?
- A calendar valamiért csak napi egy eseményt mutat, miért?
- Valami király calendar app-ot nem ismer valaki, mondjuk az SPB-nek a calendarja nagyon jó volt, csak sajnos külön nincsen a Mobie Suit pedig nem kezeli a 2 sim kártyát és különböző hibákat okoz...Előre is köszönöm a segítséget!
-
benji96
csendes tag
most én néztem a vaterán ilyen kínai telefonokat az a neve hogy DUAL sim. HTC hero alakja van. De van benne vifi, tv, gps. és szerintetek ez megéri megvenni 25.000-ér? meg nem fog hamar elromlani vagy ilyesmi?
-
Maxiri
tag
Hali!
Mostanában nézelődtem a mobilpiacon, mivel lassan kéne vegyek egy új telefont. Kinéztem ezt a Gigabyte S1205-t és lenne egy kérdésem. Mivel dual-sim, ezért beletenném a rendes telefonelőfizetésemet is és a mobilinternetet is. Lehet konfigurálni a telefonban, hogy a netes alkalmazások csak a mobilinternetes kártyát használják?
A válaszokat előre is köszönöm! -
ctibor
senior tag
"Min keresztül fogad és küld a beállítások szerint?" - Nem nagyon értem a kérdést, de röviden megpróbálom leírni, mit állítottam be, T-mobilra:
Az SMS és MMS küldő fogadó program (Text) menüjében:
Options - MMS Options:
Sending options fül:
Validity period: maximum
Delivery time: immediate
Message size: 300 kb
Delivery report: pipa be
Read report: pipa beReceiving options fül:
Home reception: automatic
Read report: ask me
Send delivery report: pipa be
Reject anonymous: pipa ki
Allowed message types: összes pipa beMMS profiles fül:
Manual: kiválasztva
T-mobile MMS kiválasztva a SIM 1-re. Értékei (Edit):
Profile name: T-mobile MMS
MMSC address: http://mms/t-mobile.hu/servlets/mms
Data Connection: T-mobile MMS GPRS
Gateway: WAP 2.0
IP address: 212.51.126.10
Port: 8080(A SIM2 egy külföldi szolgáltató kártyája, arra egy másik profil van beállítva, de egyelőre az sem működik.)
Ezek voltak a program beállításai.
Most jönnek a T-mobile MMS GPRS beállításai (Start menu - Settings - Connection fül - Connections):
General fül, name: T-mobile MMS
Modem fül:
Connection name: T-mobile MMS GPRS
Select a modem: Cellular line (GPRS)
Acces point name: mms
User name: mms
Password: mms
Domain: -- (üresen marad)
Proxy settings fül: üresen maradNa, most jó sokat írtam, de így hátha valaki észreveszi, ha mégis hibáztam a beállításokkal valahol...
-
Raketta
csendes tag
Valahogy én is így jártam. Nem nagyon sokat próbálkoztam, mert annyira nem izgat a dolog, csak valaki akart küldeni és azt nem kaptam meg.
A fogadáshoz mit álítottál be?
Bár az enyém pannonos (telenor), tehát más a beállítás.
Min keresztül fogad és küld a beállítások szerint?Ha már segíteni nem tudok hát kérdezek...
-
ctibor
senior tag
Érdeklődöm, próbáltatok-e a beépített programmal (a menüben Text néven szerepel) MMS-t küldeni? Nekem sehogyan sem sikerül!
Minden beállítást elvégeztem (t-mobilos mms szerver adatai, plusz a Settings/Connection fülön az mms kapcsolat beállításai) és látszólag meg is próbálja elküldeni az mms-t, létrejön az adatkapcsolat, de egy idő után kiírja, hogy nem sikerült a küldés, próbáljam újra.
A beállításaim valószínűleg jók, hiszen ez kb. az ötödik winmo készülék, amivel ugyanezt megtettem és korábban mindig sikerrel, csak most nem jön össze. Ráadásul FOGADNI tudok vele MMS-t, ezt külön kipróbáltam.
Ötleteket, tanácsot örömmel várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest