- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
válasz
#41079296 #2291 üzenetére
Szégyen azért a hazai orvosokra nézve, hogy félholtnak kell látszani, hogy bizonyos vizsgálatokra elküldjék az embert! Miért vonnak akkor TB-t. Ne vonják el az emberektől ezt az összeget és akkor privát pár nap alatt lezavarja akinek szükségeltetik! Én így látom ezt!
Állítólag a háziorvos is 1 vérvételt "írhat föl" egy évben mert ennyit finanszíroz a TB. Vicc! Na ezért hullanak az emberek ennyire mert már eleve el sem mennek szűrésekre sem mivel szinte lebeszélik őket mindenről! Elnézést ha témán kívűli de bizony így megy lássuk be!
-
Werkly
őstag
Ugyan nekem MR vizsgálat nem volt de egyre jobban hajlok rá, hogy privát el kéne mennem mert érdekesek a fájdalmak és tartok tőle, hogy komolyabb a baj! Valamikor kényelmetlenül feszít a McKenzie párna. Hajnalban illetve pihenéskor keresztcsont tájéki húzódó izületi érzés. Amolyan hátgyengeség érzet mintha az izmok vennék át a tartás szerepét? A végén majd még kiderül, hogy tumor van a gerincben? Miért érzem úgy, hogy az orvos félválról veszi ha elmegyek hozzá? Pont pihentetésre fáj nem terhelésre ez már nem jó gondolom!
-
Werkly
őstag
Bocs ha hülye a kérdés! Gerincsérv okozhat alvászavart? Köszi!
-
Werkly
őstag
Még egy kérdés. Okzhat e amolyan vándorló fájdalmat a sérv? Tehát értem ezalatt, hogy hasi diszkomfort valamikor máskor vesetájéki, keresztcsont környéki stb.? Ja és pont éjszaka illetve hajnalban a kellemetlenebb. Köszönöm!
-
Werkly
őstag
Nekem 4-5 között van kezdődő sérv. A gyógytorna nem sokat ért! Csak CT-t írt ki a doki pedig ez a gyengébb etéren ha jól tudom. Marad a privát MRI. Keresztcsont tájéka fájdogál néha, hajnalban vesetájékon húzáshoz hasonló fájdalom hol pedig alhasi kisugárzás. A legbosszantóbb, hogy nem tudni nem e valamilyen komolyabb gerincet megtámadó betegségről van e szó? McKenzie párnát használok tán az valamit segített de a gyógykezelések=0! Nem tudom mi lesz így teszem azt 5 év múlva a derekammal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Last Epoch
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest