Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Nekem 4-5 között van kezdődő sérv. A gyógytorna nem sokat ért! Csak CT-t írt ki a doki pedig ez a gyengébb etéren ha jól tudom. Marad a privát MRI. Keresztcsont tájéka fájdogál néha, hajnalban vesetájékon húzáshoz hasonló fájdalom hol pedig alhasi kisugárzás. A legbosszantóbb, hogy nem tudni nem e valamilyen komolyabb gerincet megtámadó betegségről van e szó? McKenzie párnát használok tán az valamit segített de a gyógykezelések=0! Nem tudom mi lesz így teszem azt 5 év múlva a derekammal?
-
Werkly
őstag
Még egy kérdés. Okzhat e amolyan vándorló fájdalmat a sérv? Tehát értem ezalatt, hogy hasi diszkomfort valamikor máskor vesetájéki, keresztcsont környéki stb.? Ja és pont éjszaka illetve hajnalban a kellemetlenebb. Köszönöm!
-
Werkly
őstag
Bocs ha hülye a kérdés! Gerincsérv okozhat alvászavart? Köszi!
-
Werkly
őstag
Ugyan nekem MR vizsgálat nem volt de egyre jobban hajlok rá, hogy privát el kéne mennem mert érdekesek a fájdalmak és tartok tőle, hogy komolyabb a baj! Valamikor kényelmetlenül feszít a McKenzie párna. Hajnalban illetve pihenéskor keresztcsont tájéki húzódó izületi érzés. Amolyan hátgyengeség érzet mintha az izmok vennék át a tartás szerepét? A végén majd még kiderül, hogy tumor van a gerincben? Miért érzem úgy, hogy az orvos félválról veszi ha elmegyek hozzá? Pont pihentetésre fáj nem terhelésre ez már nem jó gondolom!
-
Werkly
őstag
válasz #41079296 #2291 üzenetére
Szégyen azért a hazai orvosokra nézve, hogy félholtnak kell látszani, hogy bizonyos vizsgálatokra elküldjék az embert! Miért vonnak akkor TB-t. Ne vonják el az emberektől ezt az összeget és akkor privát pár nap alatt lezavarja akinek szükségeltetik! Én így látom ezt! Állítólag a háziorvos is 1 vérvételt "írhat föl" egy évben mert ennyit finanszíroz a TB. Vicc! Na ezért hullanak az emberek ennyire mert már eleve el sem mennek szűrésekre sem mivel szinte lebeszélik őket mindenről! Elnézést ha témán kívűli de bizony így megy lássuk be!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest