Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malacka
csendes tag
Játsszd el beteget- még jobban!Panaszkodj sokat és akkor talán meglesz az az MR!
A doki csak akkor vesz komolyan mikor már nagyon nagy a baj!Kérdés:Hogy vagytok?
Nekem szinte tünetmentes állapotom kb 2 napja általános esti lábfájássá alakult át.Nem tudom mi lehet, mert tényleg nagyon jól voltam eddig.Az időjárás lehet?Na de ahhoz képest meg nem vidám a fájdalom.
Egész lábas fájás, nem olyan mint a sérves, inkább olyan mint egy fejfájás.Egyenletes fájdalom.
Hogy ez meg mitől lehet....passz...
-
Gerinctelen
csendes tag
Kedves Werkli !
Azzal a krémmel enyhe izületi és izom fájdalmakat kezelhetsz , orvosi ellenőrzés nélkül .
Minden egyebet is leír róla a google, neked kell ismerned a fájdalmaid , hogy el tudd dönteni ez megfelelő segítség-e ?
Sokan sok féle pannasszal vagyunk itt mindanyiunknak más jött be , nekem az árnikakrém .. , ahhoz sem kell orvos
Szép , és fájdalom mentes vasárnapot! -
törölt tag
Szia. Az első műtétem előtt nekem sem akartak MR-t. Mire megcsinálták eltelt hat hónap és eltűnt a bal vádlim. A másodiknál sem akartak, de akkor már észnél voltam és kifizetem. Az MR másnapján megműtöttek. Ennek köszönhetem hogy nem marad rajtam a pelenka. Az csak diagnózis. Nem műtét és tisztábban látsz általa. Ha nincs extrém tüneted, hivatalos úton több hónap is lehet mire sorra jutsz. Végtagba sugárzásnál, izom funkció zavarnál szerintem kötelező, de fájdalom esetén sem árt, ha látod mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- ASUS RTX 3060 TI
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest