- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
trassher #3440 üzenetére
További sikeres gyógyulást! Javaslom a tornát utána otthon is csináld naponta!
Valamint ha van rá módod akkor járj további kezelésekre is. A száraz gyógytorna ingyenes a vízitorna s majd később a tangentor és Caracala (kádkezelések) és a gyógymasszázs évi 2x15 alkalommal pedig TB által támogatott.Ezek is nagyon hasznosak tudnak majd lenni számodra...
-
trassher
addikt
válasz
trassher #3426 üzenetére
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy december 13-án megműtöttek. Mikor az orvos megvizsgált én is éreztem, hogy a bal lábam gyengébb és a reflexeim is. Emiatt döntöttem úgy, hogy akkor csináljuk, éppen nem mindegy meg tudok e állni a zebránál vagy elütök két iskolást.
A műtétről annyit, hogy nem volt egy hatalmas dolog, a drain kényelmetlen volt utána de nem kibírhatatlan. Minden nap más más helyen volt izomlázam, más fájdalmam nem volt. Jelenleg gerinctornára járok amiből van még 4 alkalom összesen. Műtét után 3 héttel már nyugodtan autóba ültem és vezettem, tudok ülni, abszolút nem fáj semmim. Ha fáj is akkor izomfeszülést érzek 1-2 percig miután felkeltem az ágyból. -
szlibud
tag
válasz
trassher #3426 üzenetére
Én nem vagyok feltétlen műtét ellenes (engem is műtöttek), de semmikép se mielőtt minden mást nem próbáltál ki, amiket előttem felsoroltak, főleg ha el tud múlni sima gyógyszerektől is hónapokra.
Ha semmi más nem segít és úgy érzed az életminőségedet (hobbi, munka stb.) jelentősen rontja, csak akkor műtét.
Ez csak az én véleményem (tapasztalatom), ilyenkor év végén van ahol szeretnek műteni nagyon, mert maradt keret... másrész nyilván egy gerincsebész mi mást mondana mint műtétet. -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
trassher #3426 üzenetére
Ne műttess!!!
Járj fizioterápiára, vagy gyógytornára,masszíroztatni, amíg a fájdalmaid nem múlnak!
Utána úszás, ami segít faszán ellazítani az izmokat.
Majd kezd el megerősíteni a hátizmokat! Ha a hátizmok erősek, nem fogsz többé sérvet kapni.
Az az alapja a gerinc tartásának.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest