- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerinctelen
csendes tag
válasz
Kangachan #1655 üzenetére
Köszönöm a jó kívánságod ! Igen ez én voltam , de már állni és menni is tudok és a mankóimtól is megszabadultam.
Az orvos stílusához nem tudok mit fűzni. Ő ilyen !
Tanácsot nem tudok adni , magamnak sem tudtam segíteni, de az biztos, ha sokat emelgetsz, egyszer úgy maradsz, és akkor bevisznek és biztosan megműtenek......, vagy valami ilyesmi..
Mindenesetre, ha engem kérdezel , ami kiszakadt egyszer, az nem fog magától visszanőni!
Nem nyúlnak hozzá , amíg nem fáj, -
Gerinctelen
csendes tag
válasz
Kangachan #1634 üzenetére
Ugyan ezen a napon voltam én is betegfelvételes az OITI-ben . A rendelés 20 perc késéssel kezdődött mert engem a recepción elnavigáltak és az orvos a kórházban rám várt.
1 fogva tartott volt ott , aki igazából nem az idegsebészetre várt, hanem CT-re
Ha ez felbosszantott téged bocs, de én 2 és fél órát vártam páros sérvvel , és nekem nem hogy a derekam fájt volna hanem két mankóval jártam ,mert már ekkor nem hogy a derekam fájt volna , hanem a jobb lábamra nem tudtam ráállni. Az az orvos , aki akkor a neurológián rendelt valóban egyenes modorú, de a legjobbak egyike!!
Ezt biztosan merem állítani!! -
Malacka
csendes tag
-
Eastman
addikt
válasz
Kangachan #1631 üzenetére
Ma az idegsebész rápillantott a CT papíromra: kiszakadt sérv, nem kell műteni, fiatal vagyok meggyógyulok, hess....
Meg merészeltem kérdezni, hogy munka miatt emelgetnem kell, kb mennyit emelhetek...Szerintem semennyit! Bocs.
Ha tényleg kiszakadt, akkor munkakört, vagy munkahelyet kellene váltanod...Szótár: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest