Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
Kitartást és mielőbbi gyógyulást!
Itt a kemény tornához szólnék hozzá.
Én eddig itthon egy normál 20 perces tornát nyomtam és odáig eljutottam, hogy nem muszáj fájdalomcsillapítót szednem.
Aztán tegnap a gyógytornász azt mondta, hogy gyenge a hátizmom.
Mondom neki, én már ezt pedig elég erősnek érzem, ahhoz képest, amilyen korábban volt.
Mondtam neki, hogy a gyakorlatok is már elég jól mennek, emelem az ismétlésszámokat és tovább kitartom őket.
Erre a tornát már súlyokkal csináltatta, elég jól megkínzott.
Azt mondta számoljak be róla, hogy javult-e.
Sajnos mára szarabb lett.
De amint megcsináltam újra az itthoni -kevésbé erőteljes- tornámat, kicsit jobb lett.
Vagyis nekem nem jött be a vizes pólós edzés.
Elég ha csak a homlokom izzad egyenlőre.
Most kezdtem el -2 hónap után- kis javulást érezni.
De legalább érzek... -
Eastman
addikt
Aranyba kellene foglalni a szavaid!
Nagyon örülök, hogy ezeket leírtad. A gumicukrot kiikszelném (csakis a fogak egészsége miatt), de ráéreztél a zselatin témakörre. Nem kell mélyen zsebbe nyúlni érte. Jellemző a visszaesés a kvázi panaszmentes állapotból - férfiak vagyunk, sajnos nekiugrunk néha felemelni valami nehezet amikor kell -, de ha másodszor is legyőzöd a zsibbadást és a derékfájást, megemelem előtted vagy a Stetson kalapom, vagy az ausztrál krokodilvadász kalapom, ez opcionális. Mégpedig a szorgalmad és az akaraterőd előtt! Én drukkolok, és ha megengeded, ezentúl példaként említem az eseted. Maroknyi ember gyógyult meg a látókörömben, és jellemzően az általad leírt módszerrel. Szorgalommal.
Több passzív megoldást ismerek, alkalmazom is őket, de ez a célzott és optimális mennyiségű aktivitás a kulcsa a panaszmentességnek a porckorong kiboltosulások esetén. Persze egy nagyobb sérv, nagyobb feladat, de amit leírtál az
10/10!
Inspiráló, motiváló, reménykeltő, köszönöm!
.
-
G@ß!
őstag
Szerintem a fehérjét normális étrendből vidd be, és ne fehérjeporból. Tudom, ismerem, én is ittam...jó pár évig. Így utólag felesleges pénzkidobásnak tartom. Helyette egyél magas fehérjetartalmú ételeket, és ne idd azt a vacakot. Az, hogy jobban megy a torna az attól is lehet, hogy már annyit erősödtél az idő alatt. Vagy placebo. Ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest