Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mh197

őstag

válasz G@ß! #2766 üzenetére

Nos, a fehérjebevitelt amolyan plussznak szánom max 2-3 hónapra. Nem is vettem sokkal többet. Ez csak a saját hülyeségem ellensúlyozandó a gyorsabb izomépítést elősegítendő gondoltam. Annyi rántottát meg nem tudok enni, hogy ennyit pluszban bevigyek. Ismerem a mellékhatásait is, pl vesében le tud rakódni, meg ugye még bátyám (9 évvel idősebb) testépítős tizenéves korában (90-es évek eleje) itta sport robit. Na az is valami hasonló ízű volt, ahogy emlékszem, de a fene tudja már, hogy az is csak fehérje volt-e. Neki a gyomrával lettek gondok, savtúltengés ritkán, de nem vészes. Lehet enélkül is az lett volna. A cucc hatása nagyon pozitív volt, ő több évig használta azt. Rengeteg doboz összejött. Én biztos nem e célból vettem most, de mint említettem a hülye fogyókúrámmal minden apró izmot is leépítettem, meg még ki tudja mi mást (szalagok, stb..). Ugye a szervezet ha nincs energia elkezdi lebontani az izmaid is, vagyis ha jól tudom ezt hangoztatják sokan, hogy hasról csak a legvégén fogysz, de addigra ha az izmoknak nincs fehérje, akkor azok is szépen lebontódnak... Hát én valami ilyesmit hoztam össze. A lényeg, hogy képzelj egy egy 100 kg-os embert, jó kondiban, aki meg tudott enni egy helyben egy 45 -ös pizzát mindennel megrakva, vagy épp egy komplett csülköt, nem a kisebbik méretből, a következő módon kezd el étkezni: reggelre 1 joghurt, majd utána egy szelet hús, és némi krumpli, és még az este (18-19 óra) előtt max egy csirke comb zöldséggel. Na kb. erre redukálva, napi 6-7 km gyaloglással két hónap alatt lement 10 kg, majd utána fél hónapig heti 3-4 kondi, ami 20 perc elliptikus gép kéz nélkül, fekvenyomás, hátizom gép (persze ez csak a felső hátizmot erősíti, az a lehúzós fajta), és némi hasizom, de csak présként. Mindez ugyancsak az előbbi ennivaló bevitel mellett, semmi kiegészítéssel, további mínusz 2 kg. Na most ez után egyszer a hazaúton kezdtem érezni, hogy opsz, a régi gondok. Teljesen ismerős volt, jól megjegyeztem. Mondhatja valaki, hogy biztos a kondiban húzódott meg valami, de annyira figyelek már magamra, hogy hülye módon nem emelek, meg testtartás, meg minden egyéb. Rossz mozdulat sem volt. Ami maradt az az izomzat leépülése, amit a derék méret mínusz kb. 7 cm-re is jelez. Nem a has méret, mert az szinte megmaradt, hanem a derék rész.. Na akkor kezdtem el filózni, hogy mi lehet a hasonlóság az első idők gondja, és a mostani közt. Hát eszembe jutott, hogy akkoriban is valami fogyózási dologba kezdtem (szénhidrát mentes diéta vagy mi a fene), és utána egy hosszabb megfázás után ágyban töltött idő elteltével volt az első gond. Ülőmunkám van, bár lehet mászkálni bármikor, a gerinc panaszok oka eredendően biztos az ülés, de a lényeg, hogy akkoriban is adhattam egyet a gerincet körbevevő izomzatnak, és most is sajnos.. Akkor sem emlékszem rossz mozdulatra vagy bármi másra, és most sem. Szóval az összefüggés szerintem így második alkalom után nem lehet véletlen. Szóval a súly karbantartása fontos, csak ne így csinálja senki mint ahogy én próbáltam most!! Ezért akartam leírni az előbbieket.

Új hozzászólás Aktív témák