Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
klari164
csendes tag
válasz graver40 #2242 üzenetére
Szia Évi! Megvagyok, egyre többet sétálgatok, van, hogy megfájdul a derekam és lezsibbad a bal lábam, de akkor jön értem a férjem. De megyek, mozgok. Nem tudok még fájdalomcsillapító nélkül meglenni, de már az a nagyon éles fájdalom ritkán jön elő. Inkább egy pontban szokott fájni, a bal oldalamon és amit furcsállok, a hátam közepe is fáj, a műtét felett. Ma kezdek neki a karácsonyi takarításnak, szép óvatosan. Van rá több mint hetem, hogy megcsináljam. Jövő héten kezdem el a fürdős kezeléseket, kedden-csütörtökön. Aztán jöhet a karácsonyi sütkérezés. Ilyenkor beindul minden, csak be kell kalkulálni, hogy lassabban tudom csinálni a dolgokat, de próbálok megbirkózni mindennel. A zsibbadás nem múlik el a bal lábamból, az nagyon durva tud lenni. Ha sétálok, olyan érdekes, mintha zsibbadna és fájna is egyszerre.
Majd most Te is otthon leszel egy jó pár napot, remélhetőleg nem fog vizesedni a lábad, bár most jön a sok házimunka az ünnepekkel, de magunk osztjuk be az időnket. Csak óvatosan, szép nyugodtan. Puszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest