- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enerdzsájzer
tag
Ha ez ilyen egyszerű lenne...
Egész életem az erősködésről, sportról szólt (testépítés, futás, bicaj, lépcsőzés) . Ezek mellett mindig nehéz fizikai munkás voltam (pl. kőolaj, építőipar....) Ezeknek köszönhetően elég erős fizikumú emberke lettem. A dokim mondta hogy kínlódás engem műteni, mert olyan vaskos izomzat van a gerincem mellett hogy alig fér hozzá a csigolyákhoz. Ennek az izomzatnak köszönhető hogy a rendelőbe még a saját lábamon mentem be.
Akinek csak úgy fájdogál a háta, az tornázzon. Ez világos. De ha már visszatérő probléma meg becsípődik, beáll, napokig ágyhoz köti az embert, esetleg már a lába fáj, gyengébbnek érzi a lábát, rögtön orvos, kivizsgálás legalább CT vagy MRI!
Ezt senki ne kuruzsolja otthon magának! Ez nem egy sima takony amit lábon kihordunk. Ezzel simán meg lehet nyomorodni egy életre! Nem győzöm hangsúlyozni! ORVOSHOZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- YouTube
- További aktív témák...
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest