Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
Három éve én nagyon rossz állapotban voltam, már a fekvés is nagyon fájt, kisugárzott a bal oldalamba, és a lábamba. Állni, menni nem is tudtam kb. két hétig, még feküdni is gond volt, hogyan helyezkedjek, hogy ne fájjon. Nálam az L4-L5 közötti sérv okozta akkor. Amikor már tudtam valahogyan menni, kaptam két darab "epidurális" szteroidos injekciót /a gerincbe/ és az rendbe tett, szinte teljesen.
Most előjött az L5-S1 között is egy sérv, erre már nem hatott ugyanaz az injekció. /Ill. hatott, de csak 2-3 hétig./ Néhány hozzászólással fentebb írtam erről, és arról is, hogy most mit szedek...
Hihetetlen, de akkora javulást tapasztalok az utóbbi egy hónapban, amit magam is alig hiszek el! Sebészhez nem is mentem el, nem akartam a műtétet.[ Szerkesztve ]
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest