- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
Három éve én nagyon rossz állapotban voltam, már a fekvés is nagyon fájt, kisugárzott a bal oldalamba, és a lábamba. Állni, menni nem is tudtam kb. két hétig, még feküdni is gond volt, hogyan helyezkedjek, hogy ne fájjon. Nálam az L4-L5 közötti sérv okozta akkor. Amikor már tudtam valahogyan menni, kaptam két darab "epidurális" szteroidos injekciót /a gerincbe/ és az rendbe tett, szinte teljesen.
Most előjött az L5-S1 között is egy sérv, erre már nem hatott ugyanaz az injekció. /Ill. hatott, de csak 2-3 hétig./ Néhány hozzászólással fentebb írtam erről, és arról is, hogy most mit szedek...
Hihetetlen, de akkora javulást tapasztalok az utóbbi egy hónapban, amit magam is alig hiszek el! Sebészhez nem is mentem el, nem akartam a műtétet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged