- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
Három éve én nagyon rossz állapotban voltam, már a fekvés is nagyon fájt, kisugárzott a bal oldalamba, és a lábamba. Állni, menni nem is tudtam kb. két hétig, még feküdni is gond volt, hogyan helyezkedjek, hogy ne fájjon. Nálam az L4-L5 közötti sérv okozta akkor. Amikor már tudtam valahogyan menni, kaptam két darab "epidurális" szteroidos injekciót /a gerincbe/ és az rendbe tett, szinte teljesen.
Most előjött az L5-S1 között is egy sérv, erre már nem hatott ugyanaz az injekció. /Ill. hatott, de csak 2-3 hétig./ Néhány hozzászólással fentebb írtam erről, és arról is, hogy most mit szedek...
Hihetetlen, de akkora javulást tapasztalok az utóbbi egy hónapban, amit magam is alig hiszek el! Sebészhez nem is mentem el, nem akartam a műtétet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest