- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timi35Szonja
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom mennyire régi ez a topik mert dátumot nem látok de hátha olvassa még valaki
Sok hozzászolást elolvastam és látom sokan küzdötök sérvvel
Szerintetek az én panaszaim hátterében is lehet ez? 2 honapja kezdtem alhasi és derékfájással. 2 doboz antibiotikum mert gondolták felfáztam. Nem javult jöttek az ünnepek csak ügyelet volt igy sürgössegin csinaltak labort es hasi uh-t. Minden negativ lett. Januarban vissza haziorvos elküldött nogyogyaszatra az is negativ lett. Közbe voltak jobb es rosszabb napok. Van hogy hatra a combomba sugarzik ettol gondoltak veseköre de uh kizarta. Van hogy faj a bokam a labszaram de mar a labujjaim is fajtak.
Azert nem gondoltam rá eddig mert erös alhasi fajdalom es hasba szurkalo fajdalommal nem erre gondol az ember. Pl köldök magassagba jobb oldalon faj es beleszurkal. Igy en is a követ gondoltam. De most hogy olvaslak titeket mar nem tudom...
A derekam neha mar ejjel is faj. Nem is mozgasra inkabb ilyen allando lüktetö fajdalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest