- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luck Dragon
támogató
-
Geri Bátyó
addikt
-
pusszycat
nagyúr
Te szoktál ilyesmiket csinálni?
-
Luck Dragon
támogató
-
pusszycat
nagyúr
Kicsit fájt már a lábam, furcsamód inkább az nem bírja a futást nem én.
-
Luck Dragon
támogató
-
pusszycat
nagyúr
Én folyton fogyókúrázom, csak egy példa ma is 10 kör a stadionon 30 fokban, úgy néztem ki mint akit nyakon öntöttek, ennek ellenére még mindig 104 kg. vagyok. Mondjuk folyamatosan vitaminokat szedek, lehet azért nem fogyok.
(Forcapilt szedek a bundámra) -
Luck Dragon
támogató
-
pusszycat
nagyúr
Én sem vagyok kövér, csak sulyomhoz képest alacsony.
-
Geri Bátyó
addikt
-
Borisz76
nagyúr
Szia.
A Holló c. filmről ugrott be :
Annó öcsémnek annyira tetszett , hogy teljesen ki lett maszkírozva....mint a filmben , fekete ruhát húzott magára amihez felvett egy hosszú fekete ballonkabátot is....majd a haverjával elmentek éjszaka a temetőbe és egy sír mellett fotókat is csináltak.
Én csak utólag tudtam ezt meg és a képeket is később láttam.
DE döbbenet, hogy mennyire jól sikerült !Az avatarod is remek lett !
Használd egészséggel !Mod :
Az én avatarom egy sablonból lett "kissé átalakítva"....
Így már jobban megkülönböztethető vagyok
Mod2 :
Most meglestem a saját adatlapomat :Regisztrált : 2004-10-09 08:29, azaz 6853 napja - veterán
HŰ-HA.....jövőre lesz 20 éves a regem.
Basszus.....öregszem
-
pusszycat
nagyúr
-
somogyib
őstag
-
consono
nagyúr
-
draco31
veterán
Visszakerestem én is, hát megdöbbentem, májusban volt 9 éve, hogy elkészült az egyedim. Azt hittem még csak 5 éves kb.
Eredetileg neonzöld volt a terv, de az túlságosan világított. De szerintem ez is kellően feltűnő.
-
angyalpc2
aktív tag
most nézem már 16 éve vagyok itt az már gombócból is sok
-
Luck Dragon
támogató
-
Somatom
veterán
-
UnA
Korrektor
Miért lenne katasztrófa a szerencsesárkány a Végtelen történetből? Nagyon kedveltem.
-
Luck Dragon
támogató
-
pusszycat
nagyúr
Nem kell szerénykedni.

-
Luck Dragon
támogató
-
pusszycat
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Somatom
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
Somatom
veterán
Tök lényegtelen. Somatomnak van FB fiókja. Több, mint százan jelölték be ismerősként, pedig kizárt, hogy valaha találkoztak volna vele. Somatomot én találtam ki. Virtuális személység, virtuális önéletrajzzal, egy virtuális világnak. Ha valakivel élőben találkozom, akkor természetesen a saját nevemen mutatkozok be.
-
pusszycat
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
A másik a névváltoztatás. Amíg élek ez marad
-
Geri Bátyó
addikt
-
Geri Bátyó
addikt
+ Gargouille + consono + DigitXT
Azért jó látni, hogy vannak sokan, akik kitartanak a választott avatarjuk mellett.
-
7
addikt
Gratula!
Nekem július közepén lesz 11 éve, hogy lemondtam a sajátomról.

-
icemad
nagyúr
-
AnonymusX
őstag
-
icemad
nagyúr
-
AnonymusX
őstag
-
UnA
Korrektor
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Luck Dragon
támogató
-
DigitXT
félisten
Én magamnak csináltam, ~13 éve. Mit nyertem?
Szerk: Bővebben: link -
UnA
Korrektor
A cirmos?
-
Luck Dragon
támogató
-
Somatom
veterán
Biztos hát.
Senki sem érti, hogy miért csinálta. -
csibe1
veterán
-
UnA
Korrektor
"Ugyanis a kényes hófehér bundája" - ez az igazi átverés az avatárban, igazából csak egy kóbor cirmos cica, de egy fehér és masnis képet rendelt magának...

-
pusszycat
nagyúr
Magamat nem szoktam nyaldosni...

-
KISDUCK
addikt
Mindenki addig ganxta amíg nem tudja hogy mit csinál egy macska.
-
Luck Dragon
támogató
-
pusszycat
nagyúr
-
consono
nagyúr
A bejegyzéseden fellelkesedve én is megnéztem az enyémet, hát, januárban lesz 10 éve. hogy be lett állítva
Az enyémet is vond csinálta, nem is nagyon hiszem, hogy mostanában lecserélném, bár lehet, hogy ennyi idő után Capaldi Doktora jobban illene hozzám már 
-
Gargouille
őstag
Én a saját arcképemet Dr. 444Hertz-nek köszönhetem. Nagyon szép munkát végzett annak ellenére, hogy nem ez volt az eredeti elképzelésem. Vízköpő lett volna, de olyan kis kuporgós, csak egyszerűen nem találtunk hozzá megfelelő forrás képet, így végül az ő javaslatára választottunk egy másfajta vízköpőt. Én is tapasztaltam, hogy a sok azonos avatár eléggé meg tudja zavarni az olvasást, sokszor összekevertem embereket, ez is lendített az egyéni kép irányába.
-
UnA
Korrektor
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az enyém is vond-ot dicséri, nekem 9+ éve van egyéni. Soha nem lesz lecserélve szerintem

-
Somatom
veterán
-
csibe1
veterán
"Gond inkább ott van, ha közbe nevet is vált az illető!"
Ezt elég nagy hülyeségnek tartottam már akkor is amikor bevezették.

Ki a fene tudja követi mindenki névváltását pl. a privát üzenetekben, meg mindenhol máshol?
Nem volt elég az avatar cserebere, még ez is kellett.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem ez a második macskám, de úgy érzem megtaláltam az igazit. Ami a nickemet illeti azt hiszem fenomenális és összhangban van az avatarommal. Gondolom senki sem gondolná, h mindezek mögött egy 104 kg. izomkolosszus lapul.

-
Luck Dragon
támogató
Ennek örülök, azt hittem már rossz emlékek sorozata ébred fel benned ha meglátod a nevem.

-
icemad
nagyúr
-
Geri Bátyó
addikt
-
Geri Bátyó
addikt
Nem tudom megmondani. Vannak dolgok, amik jobban megragadnak az emberben és esetemben a neved ilyen.
Ilyen volt Vakegérke is, már az előtt, hogy megkapta volna a hozzá passzoló avatart! -
Geri Bátyó
addikt
-
Luck Dragon
támogató
-
icemad
nagyúr
Gondolom sokan nem is tudják, hogy lehet egyedi arckép is. Én is véletlenül futottam bele. De, ha jól olvastam anno, sok évvel ezelőtt, akkor elég macerás megszerezni. Azóta nem is foglalkoztam vele.
-
Somatom
veterán
-
Luck Dragon
támogató
Mitől feltűnő a nevem
Igen mindig hasonló volt , pontosabban ez a harmadik, de eddig ez a kedvenc így egy darabig még marad.
-
Viktor77
titán
Nem tudnék rá válaszolni.
Valahogy soha nem érdekelt.
Mostanra meg tényleg olyan ritka, hogy gyors görgetés közben könnyebben megtalálom a hsz-eim. -
Geri Bátyó
addikt
-
Geri Bátyó
addikt
Neked meg a neved eléggé feltűnő, illetve, ha jól emlékszem, az avatarod is mindig hasonló jellegű volt.
-
Viktor77
titán
Az enyém 20 éves.

Igaz, nem egyéni, de már olyan kevesen választják, hogy lassan az lesz.
-
Luck Dragon
támogató
Jó, mondjuk a ti arcképetek eléggé egyedi és feltűnő. Úgy hogy nekem könnyű megjegyezni titeket.
-
KISDUCK
addikt
Gyakran az olvasási sebesség a pontosság rovására megy és becsúszik pár baki nekem.
-
Geri Bátyó
addikt
Sokan vannak, akik cserélgetik az avatarjukat és persze ez sem baj, azért, amit írsz, az önkifejezés miatt. Gond inkább ott van, ha közbe nevet is vált az illető!

Nekem csak annyi, hogy a holló az egyik kedvenc filmem és Brandon Lee alakítása szerintem óriási.
-
Luck Dragon
támogató
-
KISDUCK
addikt
Valóban előnyös hogy egyediek az avatarok, sajnos néha zavaró amikor a stock profilképek közül ugyan azt használják többen és úgy néha nehezebb követni hogy ki mit mondott adott topikban. Az is kicsit nehézkes amikor valaki új egyedi avatárt kap és meg kell szokni hogy ki is ő.

Fun fact, de inkább fact mint fun: volt olyan aki 2 profilt használt és meg volt sértődve amikor lebukott és választania kellett hogy melyiket törlik amikor a 2 profil használata sérti az ÁSZF-et.
-
Luck Dragon
támogató
Szerintem is szuper. Meg önmagában is jó , hogy vannak egyedi arcképek mert ettől vagyunk egyediek és
könnyebben emlékezhetnek rád és jobban megjegyezhetnek mások.De mindannyian másképpen kezeljük az arcképet(ket) , például segíthet kifejezni a személyiségedet, az érdeklődési körödet vagy akár a művészi énedet. Ez egy lehetőség arra, hogy valami egyedi és kreatív módon mutasd meg magad a világnak ,hogy elmondjon valamit rólad anélkül, hogy szavakat kellene használnod.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Forcapilt szedek a bundámra)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerk: