Hirdetés
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BNC-vel sokat küzdöttünk, célszerszán nem volt, kábelek se voltak a legjobbak, néha egy végzáró ellenállás adta fel a küzdelmet, szóval tömény szívás volt vele az élet, volt annyi szerelgetés mint játék - időben.
Na aztán mikor végre átálltunk 1 év küszködés után UTP-re, az maga volt a megváltás.
Először nekünk se volt egyszerű összelöni a hálót (max 8 gép volt, ennyit birt a switc), aztán összedobtuk-ollóztuk a tudást, utána már csipőből ment.
Mivel az én konfigom volt a "legerősebb", ezért általában én voltam a host játékokban (írtam fentebb a P4 erőművet
) - host-ként egy COD tipusú játékban a 0ms késleltetési idő megfizethetetlen volt.
Nem volt az XP rossz OS, de én inkább a 2000-et, majd később a server 2003-at részesítettem előnyben, kézzelfoghatóan jobban hasított vele a gépem mint XP-vel.
IGEN, a LAN-Party érzés olyan mint a ROCK, ÖRÖK és ELPUSZTÍTHATATLAN!
NFSU 1 és NFSU 2 nél már a GeForce 3 Ti 200-as VGA-m volt, a cimbiknél meg MX200, 400, 440...
Szájtátva bámulták, mikor rajtolásnál nálam integettek a csajok egyedül.
2006-ban az ASUS P4PE-t váltottam ABIT IC7-G-re, meg egy 2,8-as Prescott P4 re.
A prescott akkora kazánnak bizonyult, hogy be kellett ruházzak egy réztalpú hőcsöves ThermalTake hűtőre, divx kódolásnál még így is felment 65-70 fokig, gyári hűtővel stabilan tartotta a 90 fokot, a 65 az az alap volt.Aztán a prescottól megszabultam, szereztem bele egy 3,0 GHZ-s Northwood Pentiumot, az már FSB 800-as, nem kellett mókolni hogy a DDR1-es ramjaim 400-on fussanak.
Semmivel nem lett lassabb, viszont elég lett a gyári hűtő is, lenyelelve is max. 60 fok.A leírásnál kifelejtettem, hogy a tápegység az egy 235W teljesítményű Fortron volt. (ez még a mai napig is műkszik egy P4-ben a havernál a garázsban).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Asztali konfigurációim és a meghatározó játékok az elmúlt 20 évből.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 38WR85QC-W 38 -os UltraWide 21:9 képarányú, ívelt 1 ms Nano IPS monitor 144 Hz-es képfrissítési
- Crucial P3 PLUS 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- LG 35WN75CP-B 35" Ívelt UltraWide WQHD 100Hz 5ms HDR Monitor
- Eladó Konfig Ryzen 7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX3070Ti 8GB!
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest