Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz Redneck #93 üzenetére

Sajnos eredeti képeim nincsenek semmiről, pár eredeti cucc még megvan. :U

• jokeph

nagyúr

válasz Redneck #93 üzenetére

BNC-vel sokat küzdöttünk, célszerszán nem volt, kábelek se voltak a legjobbak, néha egy végzáró ellenállás adta fel a küzdelmet, szóval tömény szívás volt vele az élet, volt annyi szerelgetés mint játék - időben. ;]

Na aztán mikor végre átálltunk 1 év küszködés után UTP-re, az maga volt a megváltás. :C :R

Először nekünk se volt egyszerű összelöni a hálót (max 8 gép volt, ennyit birt a switc), aztán összedobtuk-ollóztuk a tudást, utána már csipőből ment. :DDD

Mivel az én konfigom volt a "legerősebb", ezért általában én voltam a host játékokban (írtam fentebb a P4 erőművet ;] ) - host-ként egy COD tipusú játékban a 0ms késleltetési idő megfizethetetlen volt. :DDD

Nem volt az XP rossz OS, de én inkább a 2000-et, majd később a server 2003-at részesítettem előnyben, kézzelfoghatóan jobban hasított vele a gépem mint XP-vel.

IGEN, a LAN-Party érzés olyan mint a ROCK, ÖRÖK és ELPUSZTÍTHATATLAN! :R :R :R

NFSU 1 és NFSU 2 nél már a GeForce 3 Ti 200-as VGA-m volt, a cimbiknél meg MX200, 400, 440...

Szájtátva bámulták, mikor rajtolásnál nálam integettek a csajok egyedül. :P

2006-ban az ASUS P4PE-t váltottam ABIT IC7-G-re, meg egy 2,8-as Prescott P4 re.
    A prescott akkora kazánnak bizonyult, hogy be kellett ruházzak egy réztalpú hőcsöves ThermalTake hűtőre, divx kódolásnál még így is felment 65-70 fokig, gyári hűtővel stabilan tartotta a 90 fokot, a 65 az az alap volt. :U

Aztán a prescottól megszabultam, szereztem bele egy 3,0 GHZ-s Northwood Pentiumot, az már FSB 800-as, nem kellett mókolni hogy a DDR1-es ramjaim 400-on fussanak.
    Semmivel nem lett lassabb, viszont elég lett a gyári hűtő is, lenyelelve is max. 60 fok.

A leírásnál kifelejtettem, hogy a tápegység az egy 235W teljesítményű Fortron volt. (ez még a mai napig is műkszik egy P4-ben a havernál a garázsban).

Új hozzászólás Aktív témák