Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kiváló teszt! Márcsak a képekért érdemes elolvasni, mind nagyon szép és igényes. A 3000A pedig elég jó "kis" szett, megtetszett.
Két kérdésem lenne:
1. "Ha nem búgna halkan..." Csak akkor búg, ha áram alatt van? Ki- és bekapcsolt állapotban is hallható?
2. Gyakran olvastam olyat az 1250X-ről, hogyha lámpát kapcsolunk akkor "durran" egyet, érvényes ez a 3000A-ra is?
Ezekre nem találtam választ a tesztben.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Köszönöm!
1. Csak akkor, ha be van kapcsolva. Ha a kapcsolót 0 állásba kapcsolod (kikapcsolod), akkor megszűnik a búgás. Estére mindig kikapcsoltam, az 1250X-et is ugyanúgy. Hiába hogy nem búg, de áramot fogyaszt.
2. Érvényes, de úgy tapasztaltam, hogy kevésbé. Egy spot lámpával volt közös elosztón, aminek a kapcsolója mindig ad egy szép kis tűimpulzust a hálózatra. Az 1250X elég nagyokat pattant, de a 3000A jobban viselte.
Harrrr!!!!
-
törölt tag
Akkor a hátsó kapcsoló nem áramtalanítja a hangszórót? Mondjuk engem ez nem zavar, mert kapcsolós hosszabbítóra kötném úgyis, a gépem is azon van. Az viszont jó, hogy nem pattan akkorát. Mostani, már meglehetősen öreg (kb 5-6 éves) Ednet 2.1 hangszóróm is búg, ha áram alatt van, ill. pattan, ha lámpát kapcsolok, de még mindig nagyon szép szól, a közép hangok picit gyengék, de ez a 2.1 hátránya, ellenben szép mélyei vannak. Az zavar csak, hogy hangerő változtatáskor serceg (néha, mint a géppuskaropogás), néha nem szól a jobb. Ideje lenne már lecserélnem, ez a 3000A tetszett meg és még színben is menne az asztalomhoz.
-
MODERÁTOR
De, áramtalanítja a kapcsoló az egész rendszert (lekapcsolja a trafót benne). Lehet félreérthetően írtam, elnézést.
hackeeeee: Sima villás dugója van, semmi harmadik vezeték, tehát ilyen szempontból nem földelt, viszont a Z5300-é is ilyen volt, az mégsem búgott. A belső áramköri lapon lehet egy földhurok ugyanúgy, mint az 1250X és 2000X esetében. Esetleg még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a hangszóró túl közel van a transzformátorhoz és az elektromágneses tér miatt átadódik rá a búgás.
Harrrr!!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jha értem.
Hát ugye nálam sincs földelt konnektorja az erősítőnek, sima villás, nade, ha mindent leföldelek itthon, gép, monitor, plusz az elosztó, amibe az erősítő van ugye kötve, akkor búg mint a veszett...
Nade, ha a szünetmentesbe dugok egy nem füldelt konyektort, és abba pl beledugom a monitort, a többi meg ugyanúgy földelve marad, akkor nincs gáz, nem búg. Szal csak ezért kíváncsiskodok, hogy esetleg nem e vmi földelési stikli lehet.
Ezért vettem szünetmentest, hátha kiszűri ezt, de nem szűri ki, így maradt az a megoldás, hogy a monitor nincs földelve, de így legalább nem búg.
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
Hello!
Jó lett a teszt, grat!
"A tesztrendszereket egy Creative Audigy 2 ZS hajtotta, a hozzá tartozó programokban az equalizer ki volt kapcsolva. Windows és AIMP2 hangerő 90%-on."
Egy dolgot feltétlen próbálj ki, foobar2000-es lejátszót, és a gyárilag benne lévő PPSH resamplert! Azt állítsd 48Khz-re, ultra pipa. Hallhatóan sokkal szebben szól vele így az összes Audigy, én ezt tapasztaltam. (Legalábbis a 44,1Khz-es anyagokkal.)
Üdv,
Márton -
Davidof92
senior tag
A búgás az a hálózati brumm(nem medve), nekem is búg a kishangfalam, a trafója zúg, valszeg laza az egyik lemeze. Vagy a hangszóróból jön?
-
Vasinger!
nagyúr
Tökéletes teszt!
De hát ez már tőled csak megszokható. -
MODERÁTOR
hackeeeee: Ugyanazon az elosztón van/volt a 3000A és az 1250X is, utóbbi mégis kevésbé búg, ezért zártam ki a földelés dolgot...
HSM: A foobar is megfordult a fejemben, de mostanában az AIMP-ot használom a Winamp helyett. Ki fogom próbálni ezt a lehetőséget, bár nem hiszek a csodákban.
Davidof92: A hangszóróból jön, méghozzá a jobb oldali szatellit mély-közép hangszórójából, ami elég közel van a trafóhoz (és az elektronika is ebben a dobozban van). Ha a trafó lenne szétesve, annak fémes lenne a hangja, ez hallhatóan a hangszóróra ráülő cirka 50Hz-es jel.
Vasinger!: Köszönöm!
Fehér háttérrel szerettem volna fotózni, de a hangdobozok gumi lábai össze-vissza mocskolták volna, így inkább a feketénél maradtam.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Eagle16
addikt
Szépek lettek a képek és a teszt is részletes, összeszedett. Szép munka!
Az 1250X-et azóta is használom, ennél jobb nekem nem kell₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
MODERÁTOR
hackeeeee: Ha egyszer valaki szétszedi majd a 3000A-t és megszereli rendesen (kiiktatja a földhurkot és árnyékolja az elektronikát), valamint erről részletes leírást is készít, mint a 2000X esetében, akkor egy szuper kis hangrendszer lesz belőle.
Vasinger!: Igyekeztem azért normálisabb zenéket összeválogatni, amik nyugisak. Ha egy ilyen bemutatóban Tha Playah-val vagy Angerfist-tel nyitok, akkor senki nem olvassa el. Amik bekerültek, azok kellemes zenék (szerintem), nyugis pillanatokban jó hallgatni őket.
Eagle16: Én is az 1250X-nél maradtam... És ráadásul 1 év garancia van rajta.
Harrrr!!!!
-
HSM
félisten
Nem is a foobar a lényeg, hanem hogy egy normális resampler kell. (Ami a foobarban alapból van.)
A dolog nem a csodákon alapul, hanem az Audigy kártyák Achilles-sarkán, ami a 44,1Khz-es freki támogatásának hiánya. Az Audigy proci csak 48Khz-es anyagokkal tud dolgozni, ami nem 48Khz-es, azt azzá konvertálja, ha akarod, ha nem. Viszont ezt eléggé gyenge minőségben teszi, ami jelentős minőségromlást eredményez. Viszont ez a PPSH újramintavételezés gyakorlatilag minőségvesztés nélkül csinál neked 48Khz-es kimenetet, amit az Audigy nagyon meghálál. Volt mindenféle Audigy-m, 1, 2, 2 ZS, 2 ZS Platinum, tudom, miről beszélek.
Kipróbálhatod, miről beszélek, itt egy tesztfile, ami borzalmas hangokat ad ki Audigy-vel, ha nem mintavételezed újra: [link]
Arra vigyázz, ha kipróbálod, tekerd le a hangerőt csutka minimumra, és csak nagyon óvatosan tekerd fel, mert elvileg kárt tehet a hangfalban, ha normál hangerőn küldöd rá. (A füledben biztos, kárt tesz... ) -
tag
Remek képek!
-
pincehely
addikt
Lámpa kapcsolásnál még az SW HF 5005 is tisztességesen megugrasztja a hangszórókat!
Még a Technics erősítőm is odavágot ilyenkor, pedig az már minőséginek volt mondható.
A maga 2X80w teljesítményével hajtotta a 2db 600w-os Rutche ládákat. Mit ne mondjak lepotyogtak a poharak a púltról a kocsmában. Aztán jött a 2500-as Behringer, eredménye: minden átzenélt éjszaka után heveny fejfájás.http://kefetemap.deviantart.com/
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MODERÁTOR
(#15) HSM: Köszönöm, így már értem. Kipróbáltam, tényleg megváltozott (a sample amit linkeltél), de zenékkel még csak most hallgatom.
(#18) hackeeeee: File - Preferences - DSP Manager - Available DSPs - Resampler (PPHS), ezt átküldöd a bal oldali listába a nyíllal, aztán fent a Configure Selected-nél kiválasztod a 48kHz-et és bepipálod az Ultra négyzetet.
Harrrr!!!!
-
pincehely
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pincehely #24 üzenetére
Annyira nem sajnos. Főleg ha 5.1-es cucca van az embernek... Mert ugye digin csak Dolby Digital Live-al tudsz 5.1-es jelet kiküldeni játékok alól win7 és vista alatt, másképp nem megy. Ugye analógon nincs ez a kavar, csakhát több kábel kell... Viszont filmeknék szépen kimegy a Dolby és a DTS is, minden gond nélkül.
Szal, összességében, megpróbáltam, nálam nincs különbség, sőt winamp kicsit dinamikusabban is dübörög.
Havernak van z5500-a, ott kéne ezt meghallgatni, ott lehet lenne különbség, csak hát ő meg őstulok, nem sűrűn lehet újdonságokra rábeszélni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
iSonic
addikt
Nagyon jó kis teszt GRATULA
-
Rover623
félisten
A mély-közép 8Ω-os, a magas pedig 4Ω. Furcsa párosítás, azt meg kell hagyni.
Aki nem ért hozzá, inkább hagyja el/ki az ilyen megállapításokat...egy ilyen mondattal teljesen agyon lehet vágni egy cikket...enélkül már-már szakmainak tűnt a fejtegetés a fizikai felépítésről...primus inter pares
-
pincehely
addikt
A magassugárzó dom, vagy piezó ebben?
Habár ha 4ohm-os akkor csak dom lehet.http://kefetemap.deviantart.com/
-
-
ProEvoFan
nagyúr
jó teszt, köszönöm
nekem 2000A van, és igazán meg vagyok vele elégedve, egy 9négyzetméteres szobában használom, és negyed hangerőn (a Winap meg 50%os hangerőre van tekerve) elég hangosan szól (bár ez relatíve, de akkor is)
feltekertem max hangerőre, zavaróan hangos volt, ha tényleg "tomboló" hangerőt akarok, akkor elég félig tekerni
én megvagyok elégedve a Genius 2000A-val, de a 3000A is biztos király
egy kis rövid fórumbeli vélemény a 2000A-ról: [link]
még annyit h a 2000A-nál nincs búgó hang, viszont ki-be kapcsolásnál tényleg "csattan" egyet, de hát ez nem probléma...[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Nagyon jó cikk, fantasztikusak a képek! A hallgatás része nekem semmit sem mondott, mivel egyrészt teljesen más zenei stílust hallgatok, másrészt hiányoltam néhány filmet a repertoárból.
Én egy 2000x-el rendelkezem amit egy X-Fi Xtreme Gamer hajt. Annak hatalmas ereje van, az árához képest szerintem fantasztikusan szól. Nagyon kíváncsi lennék mennyivel más ez a 3000A.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
adyh
tag
Jó lett az írás, Gratula!
Azt had kérdezzem meg, hogy milyen hangerőn próbálgattad őket? Magas hangerőn mennyire torzultak a hangok?Viszont, valamiért sajnos a képek nem jelennek meg nekem
Örülök, hogy én is egy 3000A boldog tulajdonosa lehetek
[ Szerkesztve ]
"Az akaraterő megteremti az utat"
-
adyh
tag
1 képet látok, a cikk 2. oldalán a legalsót, ami volt is a beharangozóban (a 2 típusból 1-1 hagszóró egymás mellett)
"Az akaraterő megteremti az utat"
-
angyalpc2
aktív tag
fülest használok...
panelban nem szabad zenét még mást se hallgatni, mindenki hallja akkor -
aram01
nagyúr
nagyon jó teszt köszönjük
Viva MolokoIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
MODERÁTOR
Rover623: Értem. Kiszedhetem, ha gondolod. A 2000A szerviz leíráshoz volt szerencsém, ami igazából nem sokban különbözik a 3000A-tól.
Ha csak az a gond, hogy nem írtam oda, hogy az impedanciája annyi, akkor elnézést, javíthatom.adyh: Imageshack-en vannak a képek. Itt egy kép linkje. Néha előfordul, hogy Magyarországról nem elérhető a szerverük, de szerintem most nincs hiba. Talán a tűzfalad blokkolja az elérhetőséget.
Harrrr!!!!
-
Cannabis7
senior tag
köszi a teszet, pont most tervezem egy ilyen vásárlását. tudom h eszméletlen tisztán szólnak, most egy 360x-em van, az is tiszán szól nagyon, csk picit halk nekem, meg a basszus hiányzik belőle.
-
popp
aktív tag
Gratula a teszthez, jóra sikeredett. Bár azt nem igazán értem, ha egyértelműen a 3000A volt a jobb, akkor miért nem azt tartottad meg. Azt hiszem most már elmondhatom, hogy a teljesítményt leszámítva én egy döntetlent vártam.
Magam részéről pedig szvsz hamarosan feltuningolom kicsit a 1250X-em Degeczi fórumtárs leírásai alapján. Ennek legfőbb oka, hogy egyre jobban zavar a hálózati feszültségingadozásokkor a hangfal pattogása, remélem ha "megszórom" az elektronikát kerámiakondikkal, akkor ez a probléma jelentősen mérséklődni fog. Illetve, ha már úgy is megbontom a hangfalat, egyúttal a végfok IC-ket is kicserélem lm1875-re a jobb hangzás érdekében. Így remélem a magas tartomány mellett a közép is javulni fog, mert ha jól értem utóbbiban mutatkozik meg leginkább a két hangfal közti különbség. A tuningal kapcsolatban minden segítséget, tanácsot szívesen fogadnék, mivel nincs tapasztalatom ezen a téren."A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
Metalfan
senior tag
Köszi a tesztet, pont mostanában gondolkodtam valami hangszóró megvásárlásán, mert jelenleg csak fejhallgatóm van. Egy kérdésem azért lenne: hogyan kell bejáratni a hangszórókat? Ha jó nagy hangerőn, akkor az kicsit szép menet lesz panellakásban
-
dudika10
veterán
Nem is szabad teljes hangerőn használni bejáratás alatt.
Én azt ajánlom, hogy fél hangerő körül hallgass rajta fehér zajt 12-24 óráig (vagy tovább). Pontosabban ne hallgasd mert elég idegesítő lenne.
De tulajdonképpen akármit hallgatsz rajta előbb-utóbb magától bejáratódik a rendszer.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
lavorka
aktív tag
Jó kis teszt.
Nem rosszak ezek a Genius hangkeltők, sőt nagyon is jók.
Nekem 2000X van de nem válnék meg tőle semmi pénzért. Azért kíváncsi lennék rá hogy mennyivel másabb a 3000A.
u.i: nekem is pattog villanykapcsoláskor...Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
banhammer
veterán
Elég hálátlan dolog hangkeltő eszközről tesztet írni.
Mintha egy olyan embernek magyarázná a tesztíró a spenót ízét aki még sose evett spenótot.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Rover623
félisten
Kiszedhetem, ha gondolod. A 2000A szerviz leíráshoz volt szerencsém, ami igazából nem sokban különbözik a 3000A-tól.
Ha csak az a gond, hogy nem írtam oda, hogy az impedanciája annyi, akkor elnézést, javíthatom.
Gondolom.
Több okból:
- szvsz balgaság egy másik hangfal leírásából dolgozni...semmi garancia arra, hogy ugyanolyan a felépítése...ha nincs hiteles infód, akkor ne találgass, ne vezesd félre az embereket...ez egy szakmai cikk (lenne) a Prohardveren, nem pedig egy bulvárcikk a Blikk-ben.
- netes források szerint mind a mély, mind a magassugárzó 8 ohmos.
- semmilyen szabály nem mondja ki, hogy egy többutas rendszerben azonos impedanciájú hangszórókat KELL alkalmazni...az alkotói szabadság itt is bejátszik. A lényeg a minél egyenletesebb frekimenet. Ennek érdekében bármit bevethet a tervező, pláne akkor, ha a marketingesek minél alacsonyabb költségkeretet irányoznak elő, tehát nem lehet bonyolult keresztváltót alkalmazni (pl. impedancia és érzékenység illesztő tagok, lyukszűrők, fáziskorrekciós tagok...uram bocsá' trafóval leválasztott magassugárzó), tehát a hangszórók saját elektromos jellemzőit is maximálisan, sőt "trükkösen" kell belekalkulálni a rendszerbe. (pl. az "öregek" emlékezhetnek az ORION HS280-as sorozatra, ahol a középsugárzót a másik két hangszóróhoz képest fordított polaritással kellett bekötni... )[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
MODERÁTOR
Köszönöm a felvilágosítást! Kiszedtem a cikkből a kérdéses részt.
popp: Az 1250X teljesítménye is elégnek bizonyult és sokkal jobban tetszik, hogy elöl van a fejhallgató kimenet.
Ha sikerül valamit tuningolni rajta, akkor valami rövid beszámolót írhatnál róla...Metalfan: Semmiképpen sem maximum hangerőn. Normál hangerőn, pl. zenével; egy idő után hallható lesz a javulás.
banhammer: Igen, valóban hálátlan, de ez itt inkább egy bemutató írás, mintsem egy teszt. A tesztben méréseket kellene végeznem, ehhez pedig se felszerelésem, se megfelelő szakértelmem.
Harrrr!!!!
-
Metalfan
senior tag
Értem. Tehát, ha jól vettem ki szavaidból, nem muszáj egyhuzamban 24 óráig menjen a zene/fehér zaj rajta. Ez már sokkal jobb, már csak azt kell megoldjam majd, hogy fele hangerőnél (gyanítom az sem éppen halk) se őrüljenek meg a szomszédok. Az ideális persze az lenne, ha már a gyárban elvégeznék a hangszórók bemelegítését, de az megdobná a költségeket rendesen...
-
LackoMester
addikt
Jó teszt , jó kis fadobozos . Azthiszem nekem is ilyen kellne.
Nagyon elegem van az 5.1 Creative T6100-mal, nemtudom belőni rendesen a centrál nem akar szólni sem alplapi hk. sem Xonar XD alatt, még jó,h. féláron vettem .ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
pincehely
addikt
válasz LackoMester #57 üzenetére
Miért nem akar szólni?
Szerintem ez szoftveres probléma lehet.http://kefetemap.deviantart.com/
-
rizso
addikt
Grat a korrekt cikkhez! Lehet írok majd én is pár sort a 1250A-ról, meg dobok fel pár képet Szerintem ezek a "zenedobozok" tökéletesen megfelelnek a célnak, én nem is tudom kihasználni úgy igazából(albérlet->házmesterné alattunk ), pedig néha feltolnám rajta a hangerőt
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Gabrika
tag
Jó volt olvasni, hogy mennyire alaposan körbejártad.
Ha alkalmad lesz, kikukkantasz már gyártók termékeire is, hogy azokkal hasonlítsd össze?A zenék mellett játékokban is kipróbálod őket? (gondolom azért többségében az emberek inkább játék-hangokat hallgatnak, mint zenét)
[ Szerkesztve ]
Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1
-
MODERÁTOR
Az első kérdésre sajnos nemet kell hogy mondjak, ugyanis most már csak az 1250X van meg. A 3000A-tól azért váltam meg, mert nem bírtam megszokni a hátulra helyezett fejhallgató kimenetet. Hangzás alapján az utóbbi lett volna a befutó...
Ha más gyártók 2.1-es rendszereivel kellene összehasonlítanom azonos árkategóriában (volt már Creative P380 és Logitech Z3 rendszerem is régebben), akkor is ezeket a fadobozos 2.0-ás rendszereket hoznám ki nyertesként. A 2.1-es rendszerek csak buffogni tudnak a bandpass vagy bass-reflex felépítésű mélynyomó miatt, aminek a hangja általában el is nyomja a szatelliteket. Ráadásul a szatellitek legtöbb esetben egy szimpla középsugárzót tartalmaznak, amelyek vagy fizikai méretük miatt nem tudják reprodukálni megfelelően a hangokat, vagy minőségük miatt. Játékokhoz be szoktak válni, hiszen sokan szeretik ha remeg alattuk a szék, de az csak a mélynyomó hatása. Ha jobban megfigyeli az ember, akkor a többi környezeti hangot (pl. erdőben mászkálva) alig-alig lehet meghallani az olcsó 2.1-es rendszereken.
Játékokhoz is kipróbáltam (Crysis Warhead, F.E.A.R., Dirt 2, Half Life 2 Episode Two, NFS Underground) és mindkét rendszer meggyőző volt. A lövedékek hangja FPS-ben vagy az autó motorhangja autós játékokban mind-mind nagyon élvezetesen szóltak. A gránátok robbanását is jól lehetett hallani, bár átütőbb sikerhez ilyen téren ezeken a rendszereken feljebb kell tekerni a hangerőt.
Filmnézéshez is jó társ mindkét rendszer. The Matrix Revolutions, The Chronicles of Riddick, Shrek és még pár animációs film, amiket meghallgattam rajtuk; élvezetes volt hallgatni mindegyik filmet.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Gabrika
tag
Köszi,
az meggyőző, ha a játékok alatt is élményszámba megy.
Valóban más kategória a 2.1-es rendszerek, nem is azokra gondoltam. Rég volt már, de még megvan valahol az a Genius őselőd (már nememkékszem a számára) mely fekete lakkozott volt és fehér színek a membránokon. Ja igen, abból is volt több, a nagyobbik van még meg valahol elhagyatva.
A következő aktív hangsugárzóim - bár jóval kisebb és visszafogottabb volt - nekem sokkal kellemesebb volt (Klipsch PM 2.0). Trükköztem hozzá egy Antec 2.1-es rendszert, amelyik mélyládájában dupla membrán van, de csak kísérlet volt, most már nyugdíjba küldte őket az erősítő és a passzív hangládák[ Szerkesztve ]
Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1
-
MODERÁTOR
Genius SP-HF 1250
A Klipsch-ben egy jobb elektronika van, de mivel elég picik a mély-közép hangszórói, ezért az meg sem fordult a fejemben, mint alternatíva.
Erősítőt és hozzá való hangdobozokat ennyiért nem kapni sehol (minőségben is más kategória), de ha valakinek van legalább 30 ezre rá, akkor az vegyen egy használt Orion erősítőt és hozzá két vagy háromutas dobozokat (direkt nem írok hangfalat).Harrrr!!!!
-
popp
aktív tag
Tényleg használod a hangfal fejhallgató kimenetét? Bár én sosem próbáltam (már csak azért sem mert kb 2-2.5m-re ülök tőle), úgy tudom lerontják nagyon a hangminőséget a hangkártyához képest.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
Gabrika
tag
Igeeeen! Pontosan ez a nagyobbik. Köszi
E Genius után nekem sokkal meggyőzőbb volt a Klipsch, hiába tényleg kisebb centire
kíváncsi lennék neked kellemes vagy kellemetlen csalódás lenne-e( az erősítő+hangfalak valóban teljesen off, mert nem is 30, inkább 300 )
[ Szerkesztve ]
-
gyga
senior tag
én is a 3000A mellet tettem le a voksot de én TVre kötve használom, és nincs búgás ha a TVt kikapcsolom és nem zavarja a lámpa le/fel kapcs. sem semelyik eszköz és nagy élmény mozizni vele.
[ Szerkesztve ]
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
bartucc
addikt
Én végül az építés mellett döntöttem, sajnos 1250x-et már nem igen találni, használtan sem, mást meg nem akartam venni. Egy 2*12W körüli erősítőt sikerült összedobni, szintén TDA2030A-val, 6Ohm-on ad le ennyit, két 3 utas Sony-ra lesz kötve. Csak a hangfalakat várom még, de ez is kb annyiban van nekem mint egy 2.0-s Genius, csak van egy kis építés öröme, meg tudom mi van benne, könnyebben fejleszthető. Egyébként nagyon jók ezek a hangfalak.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Uhh ez egy perfekt teszt! Egyszerűen szuper! Gratáulálok. No több komment!
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
roqueen
újonc
Sziasztok,
A 3000a típust szeretném megvásárolni, de sehol sem rendelhető.
Lehetséges, hogy kifutott a termék?
Ha valaki tudja h valahol még árulják, rendelhető dobjon egy mélt a
garbo@freemail.hu címre.Köszönöm
Roqueen
-
roqueen
újonc
Sziasztok!
Vásárolható még valahol a 3000-es típus?
Már ezer helyen próbáltam, de nem rendelhető.Köszi
Roquuen
-
-BG-
csendes tag
Keresek jó állapotú Genius SP-HF3000A hangfalat, postai úton is érdekelne. Írj privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest