Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
pl egy megbizhato sved lap (google translate! diagram ertheto egyebkent is) csinalt 5 eves 290X vs 780ti tesztet. dx12nel nagyon elhuzott a GCN.
bonusz: orajelledobalos ref 290Xet hasznaltak, ahhoz kepest egy rendesen meghutott kartya meg 10-20%al jobb. kb 570-580 4GB temporol beszelunk, csak a 290X jobban all savszelben (es kb a jelenlegi xbox szintjen van, ami egyebkent eleg jol megmagyarazza, hogy miert birja jol).
par honapja valtottam 290Xrol (majusig ketto volt, csak az egyik meghalt), 1080pben eleg jol tartotta magat. ahol ment a CF ott 5760x1080ban is. a fogasztasa persze para volt, de anno sok eve vizet epitettem alajuk, telen itt skandinaviaban teljesen jo volt a kiegeszito futes.
-
Chaser
legenda
sem cáfolni sem megerősíteni nem tudom, az viszont biztos, h valahogy gyorsabban avulnak az nv-k mikor generációváltás történik
lehet a konzolok amd lelke miatt, lehet nem
igazából lényegtelen, az igazat azt nagyon kevesen tudják ( : viszont ami a lényeg, h a kis sz@ros rx-ek helytállnak még most is, default fogyasztásról meg ne beszéljünk :d
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest