Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
proci985 #291 üzenetére
akkor ez kimarad
kolopele
ott a navi topik, gondoltam belenéztél ha már sz@póágra futottál ( :
egyébként meg de, aki ab és hasonló miatt szenved az teljesen jogosan ítél, ha neked itt nem mondják nem tudod mi van - persze attól független sme lehet lesz minden fényes -
talán ha a kedves gyártók nagy bötűkkel' jeleznék, más lenne a helyzet, nem látok erről semmit amd oldalán, én is csak a topikban láttam -
kolopele
nagyúr
-
kolopele
nagyúr
válasz
proci985 #291 üzenetére
Bízom benne. Mondjuk kicsit bosszant hogy én is nem afterburner nélkül néztem meg, csak nekem az a kedvenc monitorozóm a rivatunerrel, az nvidiának nem probléma. Ebből is látszik, hogy akinek még sosem volt vöröse még kipróbálás után se mondjon rá rosszat azonnal
Ha nála rendben lesz akkor az volt a baj. -
Chaser
legenda
válasz
proci985 #287 üzenetére
köszönöm, ránézek majd, hátha van erre valami lista
ha valamit nem támogat, az egyáltalán nem is megy cf-ben, vagy csak az egyik kártyát használja?
az is lehet 1080p lesz a vége, 144hz az biztos marad, a kinézett monitorok árára rádobtak ufóék 30-40e-t, annyit már nem adok értük, doomot fhd-ban egy db 590 is elég szépen megkergeti ahogy láttam/mondták -
Chaser
legenda
válasz
proci985 #277 üzenetére
lap nem lenne olcsó, úgy néztem b450 cf alá már szűkös, tehát x470 kell, 41-2k körül lenne meg
hát ez az, nekem igazából doom és forza a fontos, többi nem érdekel, párom játszogat ac-t, de úgy látom abból hw-esen talán csak a legújabb húzósabb hw igényben, illetve tomb raidereket szereti
szóval sok mindenre nem kell, csak elkapott a gépszíj ( :
2. vga még fizikálisan nincs meg, de elviekben úton van, mindkettő jó áron volt, ha eladom őket se gond -
-
-
Chaser
legenda
válasz
proci985 #267 üzenetére
"a fogasztasa persze para volt, de anno sok eve vizet epitettem alajuk, telen itt skandinaviaban teljesen jo volt a kiegeszito futes."
már sok éve is azt láttam nincs értelme a cf-nek, nem sok pluszt hoz, yt-on van erről minden, ellenkezője is, de ha aktívan használtad némi véleményt szívesen olvasnék erről, ha van értelme akkor milyen felhasználással/felbontáson, stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest