Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Játékok alatt a Giga Aorus 2060S meg a 8700 a fogyi mérő szerint 250W - ot kért, és én úgy gondolom ez ilyen teljesítmény mellett remek. Kicsit keménynek érzem azt a 250 - et egy 590 alatt. A pulse 5700 mellett viszont 200W alatt maradt a mérő, csak az én türelmem lett véges
Remek kártya lehetne az 5700, 2060 szint meg minden, hőfokok, hang is nagyszerűek, de amíg nincs normális driver hozzá csak kínlódás. Az nVidia driverekről meg annyit hogy egy részük csak mítosz, legalábbis a Pascalok esetében biztosan nincsenek ilyen gyengítések, de szerintem a régebbiek sem a driverek miatt teljesítenek rosszabbul, hiszen eleve gyengébbek is már azok a kártyák, ill. vannak játékok amelyek jobban fekszenek az AMD - nek, lásd DOOM.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest