Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
üzenetére
Miben más? De most komolyan. Ha van a kezedben egy tanulmány, szívesen meghallgatom, de ha a lapos föld és a chemtrail hívők oldaláról jöttél ide ezzel, akkor inkább ne kérlek. Én tanultam radiológiát, tanultam a különböző sugarak élettani hatásait, nincs az a rádiófrekvencia amit úgy lehetne üzemeltetni, hogy tartós egészségkárosodást okozzon, kivéve amiket hadi célra szántak, de annak kicsit másabb a működése. Hallható és érezhető. Ez viszont egy alacsonyabb tartomány, jóval alacsonyabb.
30 éve a kórházban a cigivel a szájában ment végig az orvos, égő cigivel. A tanárok az órán dohányoztak. Most mindenki vaporizál, meg e-cigit szív, mert hogy az nem olyan káros: na azokra kéne inkább rámozdulni, mert ott ténylegesen nincs élettani hatás viszgálva, mert az nem ipari tényező. Azokat csak el kellett adni és az első pármillió mókus teszteli le. Az 5G ipari szabadalom, átesett a megfelelő ellenőrzéseken és nincs semmilyen negatív élettani hatása, kivéve az, hogy az ilyen baromságok sokkal gyorsabban és sokkal több emberhez jutnak el.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem, az 5G-től sem fogunk mind meghalni Viszonylag friss cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest