Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Na, jó... nem tudom mit “kavartam meg”.... A képen olvasható beszélgetés mintáját biztos sokan átélhették már közületek is. Pl. az ügyfél és az eladó között, vagy amit itt is a fórumba olvasok, stb. Ennek folyományaként raktam be ide ezt a képet, mert az emberek néha (vagy inkább sokszor) tényleg ennyire ostobák és az észérvek sem hatnak ilyenkor. Annyira nem kell komolyan venni...
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
-
E.Kaufmann
veterán
Munkahelyi szex, na az olyan dolog, ami nekem max akkor sikerülne, ha be tudnám protezsálni az asszonyt a munkahelyemre, vagy megint HO-ba küldenek, pedig régen még szingliként én is próbálkoztam volna egy "Margitkával", de Access Denied volt, hibakód: "házinyúlra nem lövünk". Mondjuk így utólag jobb is, hogy kimaradt.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
solena
tag
2010-11 környéke: albi+rezsi+gyógyszerek után maradt ~3ezer egész hónapra. És nem egyszer. Nem semmi mutatvány volt, viszont akkoriban egész jó kondiban voltam, bár egyesek szerint csupa csont és bőr (175 cm-hez 49-50kg)
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
Beba Snake
aktív tag
Még egy perverz állat...
----------------
"Igyekeztem nagyon-nagyon finom lenni" --- akkor vaníliapudingból vagy?[ Szerkesztve ]
Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!
-
-
törölt tag
Nyilvan van ilyen, hala az egnek nekem meg nem igazan volt dolgom ilyennel. A beszelgetes amugy IT-Security apropobol indult, ennek kapcsan merult fel, hogy bizonyos dolgoknak hogyan lehet elejet venni.
Erre irtam en azt, hogy ahol a userek tudjak egymas jelszavat, illetve a fejekben nincs IT-Security, oda technikailag sem erdemes implementalni, mert teljesen felesleges. Minden ilyen torekves nulladik lepese az iskolazas es a humaneroforras szabalyozasa. Utana johet a technika hozza. Ha mondjuk van egy SSO MFA-val, ceges, ujjlenyomatolvasos telefonra, es az user nem idiota, akkor lehet hozni olyan szabalyozast, hogy marpedig az IT-identitasodert felelsz. Amig ez pl nincs meg, addig nem lehet tovabblepni.
-
-
Ezdedurvaaaa
@Solena : De röhögtem, amikor kijött az, és senki nem talált semmit, pedig wingombra ugyanúgy jöttek a programok - persze, idióta ötlet, de ha kis agya van az embernek, 3 perc megszokni. Sakkor lehetett mindenki vérét szívni, hogy de hát windóz, azt mindenki tudja kezelni, vagy nem? De mindegy, mert akinek az XP/98 kattant be, annak a 10 is furcsa - szidja azt is, hogy fúj nemolyanmintegyXP.
Mutogatni való hater díszpinty
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Biztos jót tesz a dízelnek a napi 2 × 2 km.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
bambano
titán
a tevékenység olyan, hogy kívülállók is tudnak lopni, nekik nem lehet "többet fizetni"... egyébként meg szerintem az a normális, hogyha aláírtál egy szerződést, akkor tartod magad hozzá. ha elvállaltál x melót y forintért, akkor csináld meg rendesen. a tisztesség nem attól függ, mennyit keresel.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest