- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz #64791808 #3410 üzenetére
Én így közel 40 évesen jutottam csak el oda, hogy megtaláltam a munka-család egyensúlyt. És itt ez azt jelenti, hogy a munkából kellett lecsípni. Ahogy írják, határozottan nemet mondani. Ha 8 órát fizetnek, akkor nem kell/nem szabad 12 órát dolgozni. Nyilván néha belefér, de ne legyen általános.
A főnök csak egy főnök, nem kell félni tőle. Mit tud csinálni? Legrosszabb esetben kirúg, max. elmész egy jobb helyre. (Nyilván ez csak akkor működik, ha az embernek valós lehetőségei vannak).
Szóval nem kell elviselni, ha bunkó/ köcsög a főnök. Az ilyen ordibálós f@szkalapokat meg le kell oltani, nem vagy kutyája. A frusztrációját máshol vezesse le. -
IO.sys
őstag
Nálam ez volt, 100+% teljesítmény, mondjuk ez hozott is két fizetésemelést, de itthon válás, meg ettől függetlenül is komoly leterheltség. Erre jött bent a hívás, hogy hív a főnök. Jó urasan lebszott (30 éves fütyi), hogy elengedtem magam, meg miért én döntöm el, hogy mikor mit csinálok. Hát mondjuk azért, mert én vagyok az informatika vezetője, de ezzel most minek foglalkozni.
Jövő héten én mondom meg neki, hogy nagyon rossz emberbe kötött bele és eléggé össze van zavarodva a valóságot illetően, de most majd kitisztul...
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Ja, az alap, hogy ha van meó, azt csinálja az ember, de a túlterhelést jobb elkerülni, mert akkor pl. a valóban sürgős dolgokra is nehezebb reagálni.
Meg a "jól" fizető munkaadóknak sem hiszem, hogy érdemes 100%-ot nyújtani. Már csak üzleti alapon sem.@Cerebellum : Ez is egy módszer, csak nálunk alapvetően nincs gond a melóval, ezzel a pár idiótával van, amelyik nem ért semmihez, de felfelé nagyon meg akar felelni.
Ezek ugyanannak a dolognak a különböző megoldásai.Mutogatni való hater díszpinty