Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz Top cat #31118 üzenetére
Kell a tér a gondolatoknak.
(#31119) koby11h, biztosan összetett, te látod, te vagy benne, én csak azt nem értem, hogy ezt az egész hajcihőt miért nem írja felül az útra, mint olyanra alkalmazott szolgalmi jog intézménye. Mert elvileg felülírja, eleve, de lehet, hogy én vagyok lemaradva.
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz Top cat #31118 üzenetére
Semmire, el kellene adni, de van mellette 2 telek, aki nem akarja megnyitni a végét, hogy ott út legyen, így nem megközelíthető csak gyalogosan, árkon át. Bonyolult...
Telekmegosztások megvannak, úttá van nyilvánítva az eleje és a vége, de a közepén ezzel a két telekkel nem tudunk mit kezdeni, az önkormányzatot meg nem érdekli.
Ez van 7 éve, ők nem engedik át az utat, mi meg így nem tudjuk eladni, de a szájuk jár, hogy nagy a fű, nyírjam le... Lassan megunom és nem nyírom. Jobbra tőle sem jobb, itt is ez van.Egyébként van egy mudink, őt szoktam ide kihozni vágás után és megfuttatni, erre kiváló
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 3900x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Lapozzunk! MSI Z370 SLI Plus ATX S1151-V2 DDR4 OEM ALAPLAP INGYÉ FOX
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? ÁRGARANCIA! INGYEN SZÁLLÍTÁS/ÁTVÉTEL, RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest