- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Pont ezért különösen gyanús, nekem többször volt az elvárt szint fölött az éves értékelésem, mint neki. Mondjuk volt egyszer egy olyan, hogy az én éves emelésem jó részét lenyúlták, hogy másvalaki nagyobb emelést kaphasson... Nem kicsit voltam pipa, legalább tartották volna titokban.
Az is igaz, hogy a később felvettek kicsivel több pénzt kapnak kezdőfizunak, emlékszem, egy ismerősömet az első emelésem után vették fel, ő bruttó 200 Ft-tal többért írt alá.(#8046) hcl
Tudok olyan dinoszauruszokról, akik múltbéli kompenzációk és még ki tudja, mi miatt akár több bérsávval a saját pozíciójuk fölötti fizut kapnak, úgyhogy van, akinek bejön a maradás. Csak én helyezkedek mindig rosszul ezek szerint.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Politika
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel