- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
Oké persze, de azért egészen más, amikor ott egy csati, és egy háziasszony lecseréli 5 perc alatt egy youtube videó alatt (vagy a dell által biztosított service manual segítségével - ez amúgy rohadt gáláns dolog, tudtommal ilyet más nem csinál nagyon. Még drága gépeknél sem annyira).
Töltő csati: Elhiszem, melyik a harmadik? Van a vastag barrel az 5537-ig kb minden azt használta ~2013, utána a vékony barrel. Ettől még létezhet, mert nem vágom annyira, azt tudom hogy az xps12-nek van egy full egyedi, meg utána az USB-C, de azt nem számolom, mert az kvázi egy szabványos csatlakozó. (Már amennyire bármit ami USB-C-t használ khm, szabványosnak lehet nevezni.)
sh4d0w: Arra gondoltam na . Nagyon felhasználóbarátra sikerült ez a nevezéktan. A "spring update" sem sokkal jobb . Lényeg az hogy elég gyakran telepítettem win-t mostanában, MS ekéző tempótól eltérően sorozatos hardverhibák miatt, de nem vettem észre hogy valamikor is eltűnt volna. Nem mintha, nem szoktam nagyon keresni...
[ Szerkesztve ]
A kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...