Új hozzászólás Aktív témák

• dingdongkng

tag

válasz hcl #7874 üzenetére

Oké persze, de azért egészen más, amikor ott egy csati, és egy háziasszony lecseréli 5 perc alatt egy youtube videó alatt (vagy a dell által biztosított service manual segítségével - ez amúgy rohadt gáláns dolog, tudtommal ilyet más nem csinál nagyon. Még drága gépeknél sem annyira).

Töltő csati: Elhiszem, melyik a harmadik? Van a vastag barrel az 5537-ig kb minden azt használta ~2013, utána a vékony barrel. Ettől még létezhet, mert nem vágom annyira, azt tudom hogy az xps12-nek van egy full egyedi, meg utána az USB-C, de azt nem számolom, mert az kvázi egy szabványos csatlakozó. (Már amennyire bármit ami USB-C-t használ khm, szabványosnak lehet nevezni.)

sh4d0w: Arra gondoltam na :(. Nagyon felhasználóbarátra sikerült ez a nevezéktan. A "spring update" sem sokkal jobb :D. Lényeg az hogy elég gyakran telepítettem win-t mostanában, MS ekéző tempótól eltérően sorozatos hardverhibák miatt, de nem vettem észre hogy valamikor is eltűnt volna. Nem mintha, nem szoktam nagyon keresni...

[ Szerkesztve ]

A kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...

Új hozzászólás Aktív témák