Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
Oké persze, de azért egészen más, amikor ott egy csati, és egy háziasszony lecseréli 5 perc alatt egy youtube videó alatt (vagy a dell által biztosított service manual segítségével - ez amúgy rohadt gáláns dolog, tudtommal ilyet más nem csinál nagyon. Még drága gépeknél sem annyira).
Töltő csati: Elhiszem, melyik a harmadik? Van a vastag barrel az 5537-ig kb minden azt használta ~2013, utána a vékony barrel. Ettől még létezhet, mert nem vágom annyira, azt tudom hogy az xps12-nek van egy full egyedi, meg utána az USB-C, de azt nem számolom, mert az kvázi egy szabványos csatlakozó. (Már amennyire bármit ami USB-C-t használ khm, szabványosnak lehet nevezni.)
sh4d0w: Arra gondoltam na
. Nagyon felhasználóbarátra sikerült ez a nevezéktan. A "spring update" sem sokkal jobb
. Lényeg az hogy elég gyakran telepítettem win-t mostanában, MS ekéző tempótól eltérően sorozatos hardverhibák miatt, de nem vettem észre hogy valamikor is eltűnt volna. Nem mintha, nem szoktam nagyon keresni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest