Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

válasz frescho #41379 üzenetére

Win alól hébe-hóba átugrani kicsit nehezebb, mint házon belül a verziók között. Kétszer futottam neki, hogy áttérek (egyre többször lenne értelme), de mindig visszatartott, hogy bizonyos programok miatt továbbra is kellene egy virtual win. Emellett van olyan szerkesztőm, ami HW kulcsos és nincs MAC támogatás hozzá (jelenleg fogalmam sincs, hogyan lehetne összelegózni, akár virtual win alá) + kellene új PS és Corel...

#41383 hcl - yettel (vagy mi nevük most éppen) a 2. bejelentésemre már hozta is a bázisállomást, valahogy ő komolyabban veszi a vállalati ügyfeleket, mint a másik kettő. Igaz ők ígértek új rádió tornyot is az utca végére - 2 évig havi rendszerességgel. Végül a hűségidő vége felé meg is kezdték az építést (én meg leléptem a cégtől, az új tárgyalást és hosszabbítást intézze már más :DDD ).
    A magentások fülét nagyon rágni kell, eddig egy helyen láttam telepített erősítőjüket - oda nem tudtak még vezetékes vonalat sem szolgáltatni, így inkább felszereltek egy mini tornyot - ügyfél viszont fizette az eszközt. A harmadik pedig szóra sem érdemes :D ;] .

Akkor nem hébe-hóba kopogtat?

Új hozzászólás Aktív témák