Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz solena #35880 üzenetére

    Erről az jut eszembe, amit sok sok éve (úgy 16-17), az egyik CPU tuning versenyen tapasztaltam, hogy mindenki ezerrel tuningol (természetesen én is), és feltűnt egyszercsak egy tőlem egy fejjel alacsonyabb igencsak dekoratív kiscsaj, aki bőszen öntögeti a folyékony nitrogént a konfigjára, és a Biosban állítgat, szemmel láthatóan tudva, hogy mit csinál. Nem bírtam ki, szóba elegyedtem vele, és tényleg tudta mit csinál, ráadásul kiderült, hogy a szomszéd városban lakik és a tágabb szockörünk összeér, több közös ismerős, szóval kész csoda, hogy addig még nem találkoztunk. Utána összefutottam még vele párszor, de aztán eltűnt mint az aranyóra, 10+ éve még csak nem is hallottam róla, fogalmam sincs mi lehet vele. (nem bírtam ki : most rákerestem face-en, család, gyerekek stb. úgy látom, megvan jól elvan)

    kb két évvel ezután meg egy olyan barátnőm volt, akivel simán meglehetett beszélni a torrenten történő passkey okosításokat, vagy, hogy hogyan érdemes beállítani a routert aktív módhoz, esetleg mennyi plusz feszültséget adjon a CPU-jának tuningkor. A Csaj később egy ISPnél dolgozott sok évet, épp nemrég lépett ki, pár hete futottam vele össze a városban.

    De tudnék egy harmadik példát is említeni, aki tizenévei elején rendszeresen rakta össze a saját gépét, amit az apja büntetésből szedett neki szét, ha valami rosszat csinált :D

    Szóval igen, van ilyen, de elég ritka ahhoz, hogy az ember meglepődjön rajta.

    Csongrád megye : Onnan leginkább Szeged amit vágok, ott egy párszor megfordultam, de inkább tizenéve. Manapság az országnak leginkább azon nyugati felén szoktam átsuhanni ami Ausztriába vezet, vagy éppen visszafelé ami Hajdú-Biharba. És igen, Szeged a napfény városa, szóval a páratartalom arrafelé csakugyan a béka hátsója alatt is kevés.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés