Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz solena #35880 üzenetére
Erről az jut eszembe, amit sok sok éve (úgy 16-17), az egyik CPU tuning versenyen tapasztaltam, hogy mindenki ezerrel tuningol (természetesen én is), és feltűnt egyszercsak egy tőlem egy fejjel alacsonyabb igencsak dekoratív kiscsaj, aki bőszen öntögeti a folyékony nitrogént a konfigjára, és a Biosban állítgat, szemmel láthatóan tudva, hogy mit csinál. Nem bírtam ki, szóba elegyedtem vele, és tényleg tudta mit csinál, ráadásul kiderült, hogy a szomszéd városban lakik és a tágabb szockörünk összeér, több közös ismerős, szóval kész csoda, hogy addig még nem találkoztunk. Utána összefutottam még vele párszor, de aztán eltűnt mint az aranyóra, 10+ éve még csak nem is hallottam róla, fogalmam sincs mi lehet vele. (nem bírtam ki : most rákerestem face-en, család, gyerekek stb. úgy látom, megvan jól elvan)
kb két évvel ezután meg egy olyan barátnőm volt, akivel simán meglehetett beszélni a torrenten történő passkey okosításokat, vagy, hogy hogyan érdemes beállítani a routert aktív módhoz, esetleg mennyi plusz feszültséget adjon a CPU-jának tuningkor. A Csaj később egy ISPnél dolgozott sok évet, épp nemrég lépett ki, pár hete futottam vele össze a városban.
De tudnék egy harmadik példát is említeni, aki tizenévei elején rendszeresen rakta össze a saját gépét, amit az apja büntetésből szedett neki szét, ha valami rosszat csinált
Szóval igen, van ilyen, de elég ritka ahhoz, hogy az ember meglepődjön rajta.
Csongrád megye : Onnan leginkább Szeged amit vágok, ott egy párszor megfordultam, de inkább tizenéve. Manapság az országnak leginkább azon nyugati felén szoktam átsuhanni ami Ausztriába vezet, vagy éppen visszafelé ami Hajdú-Biharba. És igen, Szeged a napfény városa, szóval a páratartalom arrafelé csakugyan a béka hátsója alatt is kevés.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest