Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
totron #35868 üzenetére
Jó, de rá hallgatnak, hisz' nő, unikális eset.
Én azt hittem, pont fordítva működik. A legtöbb emberben az a zsigeri hozzáállás, hogy nő nem érthet az IT-hoz, ergo nem hallgatunk rá. (ahogy festéshez, szereléshez, bányászathoz, autószerelés, stbstbstb.)
Úgyhogy a kommunikáció, módszer lehet itt a "trükk". Abban meg azért genetikailag jobbak a nők.#35871 solena : Szerk, na, erre gondoltam, hogy alapból nem hiszik el, hogy Te, mint nő is érthetsz a dologhoz.
#35869 solena : Szembejött neki a valóság
Amúgy ha ez egy nyomtatott szöveg volt, akkor mi a túróért kellett neki digitalizálni?
Az eredetit nem lett volna egyszerűbb megszerezni, akár némi szempillarebegtetéssel?Amúgy pl. az Abbyy Finereader viszonylag tud magyarul, ha jó minőségű a forrás, akkor kevésbé zavarja meg az ékezet, de ettől még ugyanúgy át kell nézni a végeredményt. Ami szerintem is több idő, mint újragépelni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest