Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz totron #35868 üzenetére
Jó, de rá hallgatnak, hisz' nő, unikális eset.
Én azt hittem, pont fordítva működik. A legtöbb emberben az a zsigeri hozzáállás, hogy nő nem érthet az IT-hoz, ergo nem hallgatunk rá. (ahogy festéshez, szereléshez, bányászathoz, autószerelés, stbstbstb.)
Úgyhogy a kommunikáció, módszer lehet itt a "trükk". Abban meg azért genetikailag jobbak a nők.#35871 solena : Szerk, na, erre gondoltam, hogy alapból nem hiszik el, hogy Te, mint nő is érthetsz a dologhoz.
#35869 solena : Szembejött neki a valóság
Amúgy ha ez egy nyomtatott szöveg volt, akkor mi a túróért kellett neki digitalizálni?
Az eredetit nem lett volna egyszerűbb megszerezni, akár némi szempillarebegtetéssel?Amúgy pl. az Abbyy Finereader viszonylag tud magyarul, ha jó minőségű a forrás, akkor kevésbé zavarja meg az ékezet, de ettől még ugyanúgy át kell nézni a végeredményt. Ami szerintem is több idő, mint újragépelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A52, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi POCO M6 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest