Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
KROK640 #3178 üzenetére
Azért ez kemény... Nyilván nem volt a legélesebb kés. De durva hogy így pár év alatt semmivé lett az öröksége, kb a szemed előtt... A vége azért már nem vicces, nem csodálkoznék ha azóta már a házat is vitték volna a feje felől. Bár az ilyen embert nem nagyon tudom én se sajnálni. De ha lett volna esze/kis segítsége ki tudott volna mászni a vidéki életből, valamit kezdeni magával. Dehát az itóka fontosabb volt.
Az a szomorú családban kb pont hasonló történik, asszony anyai nagyanyja a dédinek a mittomén kije után 7 millát örökölt, csak onnan buktak le, hogy valami 1 milla illetékről panaszkodtak, hogy perkálniuk kellett utána... Az egészet kb úgy csalták ki, szegény öreglány azt se tudta mit raktak az orra alá, meg mit ír alá. Egymás melett laknak, a dédi az anyósnak a tesvérével meg az anyjával (+ffiak) élnek együtt öten, anyósék kb épp csak valami aprót, pár tízezret ha láttak -eddig- belőle... Pedig aztán ők gondozzák a mamát, amazok kb csak a nyugdíját veszik fel, ágyhoz kötött, sokszor meg se etetik. Mondtam nekik ez nagyon nem normális, hiába család én a helyükben simán pereskedéssel befenyítettem volna őket. Öten vannak egy háztartásra, abból még négyen dolgoznak, nyugdíj mellett még az öregek is, mégis anyósékat gombolják le ott, ahol tudják...😷 Pár hete kórházba került a mama, akkor persze ment a sírás-rívás. Gecik az emberek, na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest