- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
Naomi soha nem csinált titkot abból hogy az amúgy ugyancsak nem titkolt módon tuningolt testi adottságait erősen felhasználja a kontent népszerűsítésére... ahogy azt is olvastam már tőle fórumon hogy igazából hidegen hagyja hogy aki passzív tartalomfogyasztó az miért nézi, az arduino vagy a dekoltázs miatt. azt szokta néha sérelmezni hogy 13 éves hülyegyerekek magukat nagyon szellemesnek gondolva szétoffolják a fórumokat azzal hogy höhö biztos plasztik... igen, az, tudjuk, nem titok, lépjünk tovább
(nem én találom ki, csak fordítom magyarra) persze tisztában van vele hogy ez a dolgok velejárója.
én továbbra is tartom, számomra elsőre rendkívül meglepő volt (pozitív értelemben) hogy a csaj mennyire tudatosan rakta ezt össze és hogy a megkérdőjelezhetőség ellenére mennyire helyén kezeli a dolgokat.
(nekem amúgy nagyon nem az esetem, bár a humorát bírom. az angol asszem erre használja az "abrasive" és "caustic" jelzőket)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest