- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 1991 - játék a PC-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
Naomi soha nem csinált titkot abból hogy az amúgy ugyancsak nem titkolt módon tuningolt testi adottságait erősen felhasználja a kontent népszerűsítésére... ahogy azt is olvastam már tőle fórumon hogy igazából hidegen hagyja hogy aki passzív tartalomfogyasztó az miért nézi, az arduino vagy a dekoltázs miatt. azt szokta néha sérelmezni hogy 13 éves hülyegyerekek magukat nagyon szellemesnek gondolva szétoffolják a fórumokat azzal hogy höhö biztos plasztik... igen, az, tudjuk, nem titok, lépjünk tovább
(nem én találom ki, csak fordítom magyarra) persze tisztában van vele hogy ez a dolgok velejárója.
én továbbra is tartom, számomra elsőre rendkívül meglepő volt (pozitív értelemben) hogy a csaj mennyire tudatosan rakta ezt össze és hogy a megkérdőjelezhetőség ellenére mennyire helyén kezeli a dolgokat.
(nekem amúgy nagyon nem az esetem, bár a humorát bírom. az angol asszem erre használja az "abrasive" és "caustic" jelzőket)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Viccrovat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- TP-LINK routerek
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...