- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
fatpingvin #24498 üzenetére
Win only-sággal pedig nem nehéz találkozni a világban, ez már csak ilyen. Számomra a csúcs, mikor unix célhardverhez csak assembly szintű mókolással tudsz szólni, de van még egy másik, nagy lépcsővel megugrott módszer, igeen, egy Win only abuzáló kisalkalmazás. Hogy egy értelmes köztest miért nem lehetett beiktatni, az rejtély.
Mi számít Win-only natív vasnak?(#24484) koby11h, elképesztő kraft van a gyerekben.
Nosztalgia is egyben.
(#24503) KROK640, az IC 1. osztály tényleg más világ és ott kellene kezdődnie az utaztatásnak. Meg ott, hogy van csendesvagon, ez itthon jobbára ismeretlen fogalom. Jelenti azt, hogy nincs gyerekbőgés vagy öncélú ricsajok kultúrabajnokoktól. Ezt az idült kifele élést meg belső üresség hajtja, a hozott kultúrális meg kijelöli az irányát. Mindig arra koncentrálok ilyenkor, hogy ki az, aki a bebetonozottságából kitört és optimumon él, nemhülyén.
A GTA 3 <-> GTA5 drámája és a gyerekdohányzás pontján végérvényesen meggyőztél arról, hogy érdemes filmet forgatni a sztorijaidból. Kérlek csinálj filmet, a néplélek méltó tükre volna. Köszi. Pénz nincs rá, itt sem, nem is azért mondtam, de kicsengetem a jegy árát, ha elkészül.
(#24505) frescho, nem az van, hogy ki lehet nőni a linuxozást? Kérdezem csak, nekem több epizódom volt, szélsőségesek is. Kérem mondja meg valaki, hogy kinőttem-e és hogy mi a jó nekem.
(#24500) bambano, de megél belőle, látod, a csatornájának is állandó követőtábora van. Oda elég a tudása ahova alkalmazza. Gondolom a piramis közepe felé helyezkedik el szakmaiságban, tehát elég sokan ezen a szinten tevékenykednek. Nálam a fröccsöntött házimozi erősítőjével írta le magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest