- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
fatpingvin #24498 üzenetére
Win only-sággal pedig nem nehéz találkozni a világban, ez már csak ilyen. Számomra a csúcs, mikor unix célhardverhez csak assembly szintű mókolással tudsz szólni, de van még egy másik, nagy lépcsővel megugrott módszer, igeen, egy Win only abuzáló kisalkalmazás. Hogy egy értelmes köztest miért nem lehetett beiktatni, az rejtély.
Mi számít Win-only natív vasnak?(#24484) koby11h, elképesztő kraft van a gyerekben.
Nosztalgia is egyben.
(#24503) KROK640, az IC 1. osztály tényleg más világ és ott kellene kezdődnie az utaztatásnak. Meg ott, hogy van csendesvagon, ez itthon jobbára ismeretlen fogalom. Jelenti azt, hogy nincs gyerekbőgés vagy öncélú ricsajok kultúrabajnokoktól. Ezt az idült kifele élést meg belső üresség hajtja, a hozott kultúrális meg kijelöli az irányát. Mindig arra koncentrálok ilyenkor, hogy ki az, aki a bebetonozottságából kitört és optimumon él, nemhülyén.
A GTA 3 <-> GTA5 drámája és a gyerekdohányzás pontján végérvényesen meggyőztél arról, hogy érdemes filmet forgatni a sztorijaidból. Kérlek csinálj filmet, a néplélek méltó tükre volna. Köszi. Pénz nincs rá, itt sem, nem is azért mondtam, de kicsengetem a jegy árát, ha elkészül.
(#24505) frescho, nem az van, hogy ki lehet nőni a linuxozást? Kérdezem csak, nekem több epizódom volt, szélsőségesek is. Kérem mondja meg valaki, hogy kinőttem-e és hogy mi a jó nekem.
(#24500) bambano, de megél belőle, látod, a csatornájának is állandó követőtábora van. Oda elég a tudása ahova alkalmazza. Gondolom a piramis közepe felé helyezkedik el szakmaiságban, tehát elég sokan ezen a szinten tevékenykednek. Nálam a fröccsöntött házimozi erősítőjével írta le magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest