- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- Asszociációs játék. :)
- Valami készül...
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz fatpingvin #24498 üzenetére
Win only-sággal pedig nem nehéz találkozni a világban, ez már csak ilyen. Számomra a csúcs, mikor unix célhardverhez csak assembly szintű mókolással tudsz szólni, de van még egy másik, nagy lépcsővel megugrott módszer, igeen, egy Win only abuzáló kisalkalmazás. Hogy egy értelmes köztest miért nem lehetett beiktatni, az rejtély.
Mi számít Win-only natív vasnak?(#24484) koby11h, elképesztő kraft van a gyerekben. Nosztalgia is egyben.
(#24503) KROK640, az IC 1. osztály tényleg más világ és ott kellene kezdődnie az utaztatásnak. Meg ott, hogy van csendesvagon, ez itthon jobbára ismeretlen fogalom. Jelenti azt, hogy nincs gyerekbőgés vagy öncélú ricsajok kultúrabajnokoktól. Ezt az idült kifele élést meg belső üresség hajtja, a hozott kultúrális meg kijelöli az irányát. Mindig arra koncentrálok ilyenkor, hogy ki az, aki a bebetonozottságából kitört és optimumon él, nemhülyén.
A GTA 3 <-> GTA5 drámája és a gyerekdohányzás pontján végérvényesen meggyőztél arról, hogy érdemes filmet forgatni a sztorijaidból. Kérlek csinálj filmet, a néplélek méltó tükre volna. Köszi. Pénz nincs rá, itt sem, nem is azért mondtam , de kicsengetem a jegy árát, ha elkészül.(#24505) frescho, nem az van, hogy ki lehet nőni a linuxozást? Kérdezem csak, nekem több epizódom volt, szélsőségesek is. Kérem mondja meg valaki, hogy kinőttem-e és hogy mi a jó nekem.
(#24500) bambano, de megél belőle, látod, a csatornájának is állandó követőtábora van. Oda elég a tudása ahova alkalmazza. Gondolom a piramis közepe felé helyezkedik el szakmaiságban, tehát elég sokan ezen a szinten tevékenykednek. Nálam a fröccsöntött házimozi erősítőjével írta le magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch
- Revolut
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
- Apple Watch Series 7 GPS 45mm Starlight
- Lenovo ThinkCentre M715q MINI PC - AMD PRO A10-9700E R7, 8 GB DDR4
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- Eladó új Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0059HV premium gamer laptop, 3 év garancia, csak kibontva volt
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest