Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabolis
aktív tag
Nekem továbbra is hihetetlen, hogy valaki a YT-ot zenehallgatáson és laptopszétszedős videók nézésén kívül bármire is használja
Kedvenc sógorom szokott orrba-szája YT videókat küldeni, majd személyesen megkérdezi, hogy mekkora poén volt. Meg is sértődik, amikor közlöm vele, hogy egyiket sem nézem meg, mert ad1, nem érdekel, ad2 random msn küldött linkekre nem kattintok rá se gépről se telefonról. A minap olyan iramban küldte a szrjait, hogy tiltottam is egy napra. Rá is csesztem, mert két videó között azt is megírta, hogy leszűrte a pálinkát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Futás, futópályák
- ZIDOO médialejátszók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók -30%
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest