Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én hetek óta gondolkodom, ez vagy a Samsung Active 2?
A Samsung mellett szól, hogy tud zenét játszani. Így túrázáshoz itthon tudnám hagyni a telefont, az nagyon jó lenne.
Minden más a Garmin mellett szól, Üzemidő, transzreflektív kijelző, a külseje (nem kell csillivilli óra), a Samsung értesítéses okosórás plusz tudását nem használnám ki.Ugyanakkor nem vagyok futó. Túrázni szoktam, néha kardió, lépésszámlálás kell, meg óra, de nem futok. Ez pedig kifejezetten futó óra. Az edzési ajánlatait meg terveit ki lehet kapcsolni?
A Samsung tudásában is van, amit nem használnék, de egy futó órának épp a futó részét nem használnám, ez olyan hülyén veszi ki magát. Túrázásnál használnám a nyomkövetését.
Szóval nem tudom, hogy jó-e nekem egy ilyen futó óra vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szűk tudással, de pontos aktivitáskövetéssel frissült a Garmin futószériája.
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Apple USB C kábelek - Új
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger
- Galaxy S25 Ultra Tactical aramid tok
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ÚJ! Xiaomi Pocophone POCO F1 kijelző és érintőpanel
- ÚJ! Legjobb minőségű HB336481ECW akkumlátor Huawei P9/P9 Lite/P10 Lite/P20 Lite
- Samsung Galaxy S21 FE fekete tokok (új)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X CM MasterBox MB500 850W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest