- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én hetek óta gondolkodom, ez vagy a Samsung Active 2?
A Samsung mellett szól, hogy tud zenét játszani. Így túrázáshoz itthon tudnám hagyni a telefont, az nagyon jó lenne.
Minden más a Garmin mellett szól, Üzemidő, transzreflektív kijelző, a külseje (nem kell csillivilli óra), a Samsung értesítéses okosórás plusz tudását nem használnám ki.Ugyanakkor nem vagyok futó. Túrázni szoktam, néha kardió, lépésszámlálás kell, meg óra, de nem futok. Ez pedig kifejezetten futó óra. Az edzési ajánlatait meg terveit ki lehet kapcsolni?
A Samsung tudásában is van, amit nem használnék, de egy futó órának épp a futó részét nem használnám, ez olyan hülyén veszi ki magát. Túrázásnál használnám a nyomkövetését.
Szóval nem tudom, hogy jó-e nekem egy ilyen futó óra vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest