Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
és engem meg sem kínáltál

gusztusos a tálalás nagyon! megjött a kedvem a harcsához.. hétvégén lehet éjszakaizom

-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller
üzenetére
ejha... szép fogás nagyon... az én keszegem jóval kisebb volt... kb max egy arasznyi
ha nagyon megjön a kedvem a pecához, akkor később majd beruházok orsós botba és akkor engedélyt is váltok ki... azon csodálkoztam, hogy asszonynak is lenne még kedve hozzá, hogy időnként kiüljünk valahova 
-
gamerkiller
senior tag
Helyes! Én is így kezdtem, aztán egyszer csak hopp, országos 6. helyezés egy dévérkeszeggel..
Sajnos azóta már lecsúsztam a toplistáról. 
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller
üzenetére
köszi... feltettem a kérdést pecatopikban is
sógorjelölt oktatgat még a héten, hogy érdemes próbálkoznom... eddig életemben fél tucatszor ha horgásztam és 1-2 keszegen kívül mást nem fogtam még... orsós bottal nem volt szerencsém, csak spiccel
elég amatőr vagyok... most beruháztam egy 990huf-os 4m-es spiccbotba, pár dévérhorogba, damilba meg kapásjelzőbe... aztán balcsin, ha korán ébredek és asszony még alszik, kiülök a stégre a bottal meg egy laposüvegnyi vodkával és sziesztázok 
-
gamerkiller
senior tag
Nem hiszem hogy megvágnának, tényleg nem nagyon foglalkoznak az amatőr horgászokkal, akik tényleg csak 1 spiccbottal csalinkáznak a tóparton. Ki lehet magyarázni magad hidd el. Maximum ha nagyon akaratos, odateszel neki egy 500-ast, és megbeszélitek hogy nem is találkoztatok...
Köszönöm szépen mindenkinek az elismerést, tényleg jól nézett ki.

-
samfishR
senior tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére

-
samfishR
senior tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, csorog a nyálam
viszont én imádom a halat, sülve-főve. Halászlé jöhet minden mennyiségben, fasza csípősen.. hmmmm 
-
mephi666
nagyúr
banyek... nekem is folyik a nyálam minden irányba

off: olyan kérdésem lenne, mivel amatőrnél is amatőrebb horgász sem vagyok, hogy ha mondjuk a balcsinál egy telken (amihez tartozik egy stég, amire csak a vízről lehet belátni...) 1db spiccbottal nekiülnék szórakozni és próbálni valami keszeget fogni, akkor megvágnának szerinted? többen mondták, hogy ilyen amatőr "orvhorgászokra" tesznek nagy ívben, de nem szeretnék büntetést kapni... de évi 1alkalom miatt meg sokallom kifizetni az éves engedély+napijegy árát... mit tanácsolnál?
-
Hű, de jól néz ki!
Csorog a nyálam, bár a halacskákat nem kifjeezetten szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha nagyon megjön a kedvem a pecához, akkor később majd beruházok orsós botba és akkor engedélyt is váltok ki... azon csodálkoztam, hogy asszonynak is lenne még kedve hozzá, hogy időnként kiüljünk valahova