Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#7043) HSanyi válasza ollie (#7031) üzenetére


HSanyi
tag

Bocsi, az óra 2020 januári és mint az elődje, a gear Fit2 redszeres uszoda és nyáron nyíltvízi teljesítmény rögzítő volt.
Lehet nem túlzás, hanem alá becsülés a több tucat alkalom, amikor úsztam az órával (sőt, ahol most úsztam előző évben itt írtam is mennyire kis érzékenységű a gps, nem elég az 1-2 mp-s karkiemelés a vízből, hogy minden alkalommal rögzítse a koordinátákat miután az edzés megkezdésekor a fix megvolt).
És igen, más a statikus nyomás és más a dinamikus, de ha van benne úszás program, sőt uszoda / nyilt vízi, akkor nem kell sokat gondolkodni arról, hogy alkalmas-e erre, vagy nem. (a samu magyar honlapján az úszás automatizált felismerése is szerepel új funkcióként, amit egyébként tényleg helyesen végzet úszás nemenként.)

Szóval azon filozofálni, hogy titkoljam el miként ment tönkre úszás közben, teljesen értelmetlennek tűnik, főleg, hogy nem beázott, hanem a kijelző vált le, ami már sikeresen vissza is ragadt, csak a víz lötyögése volt hallható még tegnap.

Egyébként lehet az óra sértődött meg, mert a 4.-s cserén gondolkodtam, amint megjelenik. :-)

Az meg szerintem dúrva, hogy nem beázott, hanem levált az óralap......

Most szabi, majd utána Mediamarkt, visszajelzek mi lett a történet vége, de az igaz, hogy a Samuval néha kell küzdeni, de eddig sikerült.... :-)

[ Szerkesztve ]

Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.