Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
olizatriznyá
tag
Nagyon sokszor kalibráltam. Nem én fogadom el a kalibrációt, hanem a szoftver, tehát ha rosszul van kalibrálva, az nem az én hibám. Utoljára ma reggel csináltam meg, és a 3 mérés átlag 125/85 volt. Most jöttem ki a szaunából, épp csak felöltöztem és csináltam egy mérést az órával>123/83, és egyet a felkarossal>143/103.Mint eddig is, csak a kalibrációs értéket mutatja, köze nincs a valóshoz.
Azért hoztam be a témát, mert azt vártam, hogy mások tapasztalatai alapján megtudjam, hogy csak nálam rossz, vagy mindenkinél. Eddig csak te írtad, hogy nálad jó.
Remélem szól még hozzá olyan, aki használja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged